Dodaj do ulubionych

ma ktos Hartana?

24.06.13, 20:17
Jakie one maja wysokie oparcia? czy vip ma taka sama spacerowke jak skater?
Rozwazam tez mutsy 4rider, dzisiaj widzialam w NL na czarnym ( w kazdym razie jakims ciemnym) stelazu !!!
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: ma ktos Hartana? 24.06.13, 20:26
      Magda bedac w holandi bugaboo sobie kupic nie zapomnij tongue_out
      • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 24.06.13, 21:00
        No wlasnie chyba nie chce bugaboo, prędzej juz MB albo EW smile
        • mama1dawidka Re: ma ktos Hartana? 24.06.13, 21:10
          a to tez bez problemowo big_grin
          • car.in Re: ma ktos Hartana? 24.06.13, 21:16
            Ja mam i zbieram się się go wystawić do sprzedania. Niestety nie wiem jaką ma spacerówkę skater. Musiałabym zmierzyć dł. oparcia. Co chciałabyś jeszcze wiedzieć o Vipie? Dla nas(3 lata) niestety już za mały.
            • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 24.06.13, 23:24
              Magda, ja mam hartana ale nie vipa. W sklepie wydawało mi się, że siedziska mają takie same lub podobne wymiary we wszystkich modelach (no może poza lite i tymi mniejszymi modelami ix/buggy). Mój ma wysokość oparcia 48 cm, szerokość na całości 38 cm i długi teleskopowo wysuwany podnóżek. Moja córka śpi w nim bardzo wygodnie. Wydaje mi się, że vip choć stelaż ma malutki to siedzisko podobne (ale to jest tylko moje "wydaje mi się" wink
              • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 07:06
                Dzięki, a jaki masz model? Bo sie jeszcze nad skaterem zastanawiam lub top line

Napiszcie mi jeszcze czy jestescie zadowolone z amortyzacji?
                • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 12:39
                  mam topline x
                  amortyzacja jest idealna, można ustawić ją w pozycji twardej lub miękkiej, ja tego nie zmieniam i jeżdżę tylko na miękkiej. Pomimo wagi ciężkiej jeździ mi się nim naprawdę lekko. Chciałabym mieć jakiegoś hartana ze skrętnymi przednimi kółkami,ale finansowo nie dam rady a starsze modele z tą "rurą" na budzie nie podobają mi się.
                  • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 15:42
                    Mi tez sie podoba vip smile ale potrzebuje czegos taniego do usypiania malego kolo domu, wiec chyba tez bedzie topline, wyglad to drugorzedna sprawa, ma byc wygodnie smile
                    • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 16:34
                      No to gwarantuję wygodę. Moja córka ma 1,5 roku, waży 12,5 kg i ma bardzo wygodnie.
                      • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 18:03
                        mój ma rok, ale też około 12kg wink

jak coś kupię to dam znać
                • ewa7619 Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 22:11
                  ja mam racera GT i amortyzacja jest super
    • sztucznamrowka Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 08:20
      Ja wózki Hartan znam głównie z "macania" w sklepie big_grin Uważam, że mają bardzo dobrej jakości tapicerkę, duże budy, bardzo fajne teleskopowe podnóżki, estetyczne rączki, najbardziej podoba mi się model VIP. Gorzej z kolorystyką - raczej taka "ekologiczna" i spokojna a ja lubię żywsze kolorki wink
      Jak u nich z amortyzacją czy prowadzeniem to już się nie wypowiem niestety...
      • car.in Re: ma ktos Hartana? 25.06.13, 20:29
        Amortyzacja w Vipie ok, jakość wykonania super. Ja go kupiłam jak mały miał 1,5 roku więc się dużo nie najeździłam bo szybko wyrósł. Teraz mieści się spokojnie w Baby Jogger Elite.
        • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 27.06.13, 21:36
          Dzięki, kupilam topline s
          Bedę go miała dopiero za dobry tydzień bo nie ma mnie w domu

Mam nadzieję że będzie fajny smile

Budka bez tego pałąka na wierzchu smile
          • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 27.06.13, 23:05
            kupiłaś może zielonego topline s? wink
            • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 27.06.13, 23:42
              Tak, tak, właśnie tego wink

Tylko mi nie pisz, że coś z nim nietak wink albo lepiej napisz, bo jeszcze nie zapłaciłam big_grin

Mam nadzieję że poza wypłowiałym pałąkiem wszystko z nim OK smile

A wiesz, zastanawiam się czy nie kupić jeszcze tego racera w kratkę, bo mi się bardzo te koła podobają co wygladają jak szklane wink zamieniłabym tylko siedziska...
              • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 14:10
                smile
                miałam na niego chęć choć nie wiem po co mi on wink
                wszystko z nim ok poza drobnymi mankamentami wizualnymi, ale z tym sobie poradzisz
                reszta wygląda w porządku, stelaż jest jak najbardziej ok
                mnie akurat te kółka z szybkami nie podobają się, ale to już rzecz gustu smile
                • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 15:32
                  Mnie sie najbardziej podobaja te nowe kola smile czarno-srebrne, pięcioramienne chyba, ciekawe czy by pasowaly...

Wiesz moze gdzie jest serwis hartana? Moze warto zapytac o cene samych kol wink
                  • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 17:27
                    Ja mam takie koła właśnie
                    Niestety nie wiem, gdzie jest serwis hartana na Polskę

ps. mój mąż obejrzał przed chwilą nowy wózkowy nabytek - pp si - zachwytów brak, ale awantury też nie było smile
                    • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 20:46
                      Gratuluje zakupu smile ja po pliko mini (strasznym klekotku) nie moge sie przelamac do Si smile
                      • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 20:49
                        A ten moj hartan za taka kase to chyba fajny bedzie, na nowego nie mam, wolalam kupic nowe Gt (bo jednak bardziej przyszlosciowy jest) a taki wkolo domu to uzywany wystarczy.
                        • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 21:12
                          Jeżeli wózek nie ma wad ukrytych to cena wózka jest bardzo dobra. Wiesz może, który to rocznik? Wybierając pierwszy wózek przymierzałam się do hartana nówki, ale w końcu kupiłam teutonię, żeby dobrze sprzedać. Przy hartanie niestety dużo się traci na sprzedaży, bo ludzie nie znają tych wózków.
                          Pliko mini macałam tylko w sklepie i on ma faktycznie taki luźny stelaż, switch i si taki nie jest
                          btw teraz to już muszę się pożegnać ze switchem wink
                          • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 21:55
                            według innych w necie obstawiam 2010r

jak go obejrzę i będzie miał jakąś naklejkę to ci napiszę

kiedyś chciałam jedo vedi, ale nie mogłam przełknąć tej brzydkiej spacerówki wink a tutaj stelaż taki sam (mam nadzieję że tak samo zwrotny i amortyzowany jak jedo vedi) a spacerówka dużo ładniejsza (bardzo podobna do teutonii)
                            • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 22:15
                              One raczej naklejek z rocznikiem nie mają, każdy wózek ma za to indywidualny numerek naklejony smile
                              Mój hartan to tez jest niewiadoma. Kupiłam go rok temu i obstawiam, że miał rok czyli rocznik 2011, ale pewna nie jestem smile Aukcja była grzecznościowa i pan sprzedający nic nie wiedział.
                              Ten wózek jako jedyny ma zostać do końca wózkowania, chyba że jedynie na concorda fusion go zamienię ze względu na wygodę spania.
                              Ciekawa jestem twojej opinii, bo dla mnie rewelacja.

• magda79pn Re: ma ktos Hartana? 28.06.13, 22:24
                                Oj ja tez bym chciala concorda fusiona smile ale to dopiero na nastepna zime
                                • magda79pn Re: ma ktos Hartana? 29.06.13, 17:22
                                  A wiesz może gdzie znajdę informację, jakie rozmiary kół ma topline s ?
                                  • darusia2012 Re: ma ktos Hartana? 29.06.13, 17:31
                                    Niestety nie pomogę. Te większe kółka pewnie są takie same jak w moim, ale mój teraz na działkę pojechał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka