Dodaj do ulubionych

Wózki w Mikołajkach

30.06.13, 18:15
Czy któraś z Was nie spacerowała dziś w mikolajkach

bo widzialam 2 bugaboo rozowa buda a drugi w kolorze sand
1 stokke z SK Pani nawet miala kurtke pod kolor smile

Silver Cross - parasolka
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 09:20
      a ja w minioną niedzielę spotkałam bjgt i szczerze, nie zachwycil mnie zupełnie.

poza tym, mury,mutsy,jeden joolz, i mac bmw wink i moj facet sie w nim zakochałwink
      • sylki Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 09:28
        teraz to się może zakochiwać, bo wózka nie potrzebujecie big_grin
        • tereferefretka Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 10:05
          hehe no widzisz, jakie to złośliwe, jak tak to marudzil,ze za czesto zmieniam itd

aczkolwiek,ostatnio myslałam,ze mi sie przyda, kupie sobie za pare lat,jak sie na trzecie zdecyduje ;P
          • afroddytta Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 12:46
            A mój m ostatnio jak własnie bez dzieci podróżowaliśmy to mi się przyznał, że te wózki to wcale go nie denerwują i ogólnie i jeśli chodzi o kasę, bardziej go wkurza nieprzejedzone jedzenie uncertain Szkoda, że dopiero teraz na taką szczerość mu się zebrało, jak ja w planach już tylko Bee+ mam smile no, ale mogę być bardziej na okazje otwarta smile
            • martuska1982 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 13:07
              a propos kasy na wózki.Mnie zawsze dziwi, ze ludzie myślą, ze ja kupę kasy wydaję.Przecież wydam, sprzedam to odzyskam, znów wydam,ale za jakis czas znów odzyskam.Nie prowadzę wózkowej ksiegowosci,ale o ile mnie pamięc nie myli to więcej było wózków na których zarobiłam, dużo mniej takich na których wyszłam na zero, a takich na których straciłam tyle, że na palcach jednej ręki można zliczyc.
              Tak na dobrą sprawę to miałam możliwośc używania wielu fajnych wózków za darmo. tongue_out

Ale ludzie widzą cenę sklepową, widza wózek u mnie i myślą, ze kasa w błoto poszła.

• afroddytta Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 09:35
      Ja natomiast jestem pewna, że żadnej z Was w Kazimierzu Dolnym nie było w zeszły weekend, samiutkie czołgi wink
      • aga7-77 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 13:50
        Ja będę w Kazimierzu w ten weekend smile Z nipperem. Szkoda, że nie było mnie w zeszły weekend, bo byśmy się spotkały smile
        • agusia041 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 16:29
          Ja byłam w niedzielę 30.06, chętnie bym znowu podjechała, ale ten weekend mam akurat zajęty uncertain
          • aga7-77 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 16:35
            Szkoda sad Ja w Kazimierzu nie byłam już chyba z 5 lat, dlatego już nie mogę się doczekać wyjazdu smile
            • agusia041 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 16:45
              Ja jestem z lubelskiego, mam niedaleko, ale tak szczerze to nie lubię tych tłumów, szczególnie w weekendy jest mnóstwo ludzi. Chociaż samo miasteczko ma swój niezaprzeczalny urok, to akurat jazda wózkiem po i wokół rynku nie jest przyjemna uncertain
              • aga7-77 Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 18:01
                Pamiętam, że w weekendy są tam niestety tłumy. My tam będziemy 5 dni, a w sobotę i niedzielę wybierzemy się gdzieś poza Kazimierz - na pewno do Nałęczowa i Janowca i pewnie jeszcze gdzieś dalej smile
                Tak właśnie pamiętam, że wózkiem jeździ się tam raczej nieciekawie, dlatego biorę nippera. Miałam ochotę wziąć volo, ale stwierdziłam że to może być hardkor jeździć tam wózkiem z takimi małymi kółeczkami smile
                • afroddytta Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 20:56
                  Mi tam UJ prowadziło się dobrze smile, ale parasolką to na pewno masakra.
          • afroddytta Re: Wózki w Mikołajkach 09.07.13, 16:46
            A ja też w ten weekend ale w niedzielę byliśmy na zamku w Janowcu.
    • afroddytta Może jednak jakieś logo? 09.07.13, 16:48
      W zeszłym roku proponowałam jakieś logo forum obrać i sobie przy wózku mieć coś na rozpoznanie, aby potem własnie nie było takich zapytań smile
      • agusia041 Re: Może jednak jakieś logo? 09.07.13, 17:04
        Jak byłam dwa tygodnie nad morzem widziałam BJ elite czerwonego, z wkładką prawdopodobnie od pani Helenki, na bank któraś forumka. Tylko głupio jakoś tak było zaczepić w sumie obcych ludzi, bo pewności przecież nie miałam. Z logo, albo z jakimś znakiem szczególnym byłoby łatwiej smile
        • aga7-77 Re: Może jednak jakieś logo? 09.07.13, 18:03
          Logo, albo jakieś tajne hasło jak te "Kasztany na Placu Pigalle.." big_grin
          • monika_kas Re: Może jednak jakieś logo? 09.07.13, 19:15
            logo - super pomysł! smile
    • lili2010 Re: Wózki w Mikołajkach 10.07.13, 21:36
      w Chorwacji same stokke, na ulicy na której mieszkałam spotkałam 4 identyczne blue melange !!, a w innych kolorach odechciało mi się liczyć. Głównymi prowadzącymi rosjanie.
      • emma301 Re: Wózki w Mikołajkach 10.07.13, 23:13
        a w Sopocie:
        wczoraj na molo widziałam Xplory blue melange, sporo camów w tym donkey, masa maców; wpadł mi w oko bmw granatowysuspicious oraz emmy, espiro i trzeszczący bebecar
        • kar-ula Re: Wózki w Mikołajkach 14.07.13, 21:13
          we Władysławowie widziałam podwójnego BJCM, BJCM GT (po raz pierwszy zresztą naocznie), Bugaboo ze śliczną pomarańczową budką (nie wiem jaki model, nie znam się i nie odróżniam ich) i taki fajny wózeczek na bardzo dużych jakby rowerowych kołach, ale niewyglądający jak przyczepka do roweru tylko spacerówka. Na S było, ale dalej to nie wiem.
          A w miejscowości, w której się zatrzymaliśmy, same Mutsy, trochę Maclarenów, jeden Quinny Modd pisakowy na białym stelażu (przedziwnie tam wyglądał) i zatrzęsienie Coneców, które z daleka można poznać po rozjechanych na boki kółkach.
          • tereferefretka tymczasem blue city wczoraj ;))) 15.07.13, 09:26
            cameleon sahara, niestety z fotelikiem,więc nie wiem jak sie prezentuje tak na prawdę,ale i tak pięęęękny

city select,
            elite
            gt
            (to pewnie i forumki jakies bylysuspicious)

no właśnie..najwiecej w oko rzuciło mi sie baby joggerówwink
            • agusia041 A może któraś jest w Karpaczu... 20.07.13, 20:43
              albo przypadkiem będzie w ciągu najbliższego tygodnia?
              • emakowka Re: A może któraś jest w Karpaczu... 21.07.13, 13:00
                Wczoraj byłam w Karpaczu jeździłam czarno-szarym Gt
                • agusia041 Re: A może któraś jest w Karpaczu... 21.07.13, 15:20
                  GT nie widziałam niestety, jedynie Elite z organizerem Babymel i wkładką maclarena. A w ogóle poza cameleonem z różową budką nic ciekawego, ale liczę, że jeszcze coś uda się wypatrzeć winkbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka