Dodaj do ulubionych

Zachciało mi się torby do wózka!

09.07.13, 13:08
Nigdy w sumie torba do wózka nie była dla mnie istotna i raczej nie używałam na stałe powieszonej na wózku na spacer, raczej jak gdzieś z dzieckiem szłam to wtedy. Przy pierwszej dwójce miałam swój plecak, potem przy trzecim dostałam gratis torbę do gondolki x-landera i ta torba (jakaś stara wersja x-bag) była bardzo fajna, dużo kieszonek i pojemna i wtedy mi pasowała do gondolki. Teraz nie bardzo ją widzę kolorystycznie (jest czerwona) do kwiatowego wózka i też jest taka bardziej sportowa a widziałoby mi się coś bardziej kobiecego wink
No i własnie natknęłam się (na już zakończoną aukcję) torby Okiedog, konkretnie taką
https://www.bumpsmaternity.com/objects/shop/images/products/large/large_1511_okiedog_celeb_tote_beige.jpg

i strasznie mi się spodobała.
Znacie tę firmę, fajna jest sama torba, faktycznie wygodna i użyteczna???
Nówki na amazonie i sklepach internetowych są po ponad 250 zł, tyle nie wydam, ale na allegro poszła za poniżej 100, używanych nie ma za bardzo...
Jest jedna na allegro biało-czarna, ale też kolorów nie jestem pewna.

I nie wiem co począć, a może polecicie mi coś innego, ładnego ?
To chyba takie ostatnie przedporodowe rozterki uncertain
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 14:34
      okiedog nie znam - ale sadzac po cenie to wyzsza polkasmile
      jest troche fajnych modeli w przystepnej cenie na amazonie - kilka propozycji:
      www.amazon.co.uk/Aardman-Dot-Tote-Changing-Bag/dp/B009YVKIG2/ref=sr_1_56?s=baby&ie=UTF8&qid=1373372582&sr=1-56
      www.amazon.co.uk/Baby-Baggage-Nappy-Changing-Large/dp/B00D1CIXGW/ref=sr_1_65?s=baby&ie=UTF8&qid=1373372582&sr=1-65
      www.amazon.co.uk/Kids-Line-Woven-City-Changing/dp/B005WPN7C6/ref=sr_1_68?s=baby&ie=UTF8&qid=1373372582&sr=1-68
      www.amazon.co.uk/Baby-Baggage-Nappy-Changing-Bag/dp/B00DDT9XCQ/ref=sr_1_115?s=baby&ie=UTF8&qid=1373372661&sr=1-115
      www.amazon.co.uk/Baby-Baggage-Nappy-Changing-4Pcs-Khaki/dp/B00D1C0JYG/ref=sr_1_141?s=baby&ie=UTF8&qid=1373372697&sr=1-141
      kolorystycznie pewnie sa rozne opcje - wkleilam ci linki pierwsze, ktore mi wpadly w oko - chociaz ta ostatnia bezowa moglaby sie przy twoich kwiatach sprawdzicsmile
      • afroddytta Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 16:21
        No własnie te mnie jakoś nie kręcą... takie są albo kuferkowe, albo dzieciowe albo nijakie...
        Może ta druga ewentualnie w innej kolorystyce, ale nie jest objęta darmową dostawą uncertain

Ta Okiedog jakoś mi w oko wpadała, ale też ten model, bo inne z wielkimi uszami już też mi się nie podobają. Aukcja niestety wyskoczyła mi jak była chyba minuta do końca i zanim się połapałam już było za późno, za jakieś 2 tyg. może znowu je będą mieć, tylko inne modele poszły dużo drożej, więc nie wiem jak będzie tym razem.
        A taka biało-czarna to fajna czy to nie bardzo już trendy?
        https://i897.photobucket.com/albums/ac171/masia72/okiedog_celeb_tote_black__30039_zoo.jpg
        ona wisi już na allegro długo, więc chyba nie ma się co śpieszyć.
        Znowu beżowy to nie mój kolor, ale przynajmniej pasuje do wszystkich wózków, ale czy się nie wyświechta, ubrudzi itd. może już lepiej tę biało-czarną brać???
        O rety jaka jestem niezdecydowana uncertain
        • mama1dawidka Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 18:22
          Afro zobacz sobie jeszcze torby do wozkow
          Oilily
          Dla dziewczynek wymiataja
          Chociaz ja tez mam dla chlopczyka i tez jest cudowna
          smile
          Jak bede miala chwilke to pokaze moja big_grin
          • chubabubba Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 18:56
            Ja mialalm kilka oilily i byly supersmileaz poszlam sprawdzic i widze ze jedna sie uchowalasmile
            • afroddytta Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 20:48
              O rety te Oilily są na prawdę urocze, podobne do takich znanych amerykańskich też we wzory, nie pamiętam nazwy...
              • mama1dawidka Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 20:53
                i jest mega pojemna
                do tego ma przewijak w komplecie taka ceratke
                z tym ze z tego co wiem sa rozne wielkosci tych toreb
                allerhand tez sa fajne jakosciowo i pojemne
    • agusia041 Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 18:07
      Ja kupiłam bardzo podobną do bee all black, tyle, że Ju Ju Be. Strasznie uparłam się na ten konkretny wzór i model, czekałam na nią ponad dwa miesiące, ale jest prześliczna. Nawet się nie zastanawiałam trendy czy nie, ale myślę, że to zestawienie biało-czarne jest zawsze na czasie smile
      https://hmandbb.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/u/jujube_hobobe_shadow_waltz_front.jpg

A tę Okiedog też brałam pod uwagę, bo była od razu dostępna i cena nieporównywalnie niższa, ale ostatecznie wydała mi się trochę za duża do bee.
    • mama1dawidka Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 20:39
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/cKLS3uLYCaMDvc8DsB.jpg
      Ja mam taka z tym ze nie mam jeszcze na wozko haczykow na nia zalozonych smile
    • afroddytta Re: Zachciało mi się torby do wózka! 09.07.13, 21:40
      A co myślicie o takiej?
      https://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/80/53/87/3380538767
      • monika_kas Re: Zachciało mi się torby do wózka! 10.07.13, 09:47
        śliczna.. i jest licytacja na all smile
    • miceli Re: Zachciało mi się torby do wózka! 10.07.13, 10:48
      Ja mam torbę Babymel. Jestem dość zadowolona, fakt wolałabym żeby była jeszcze większa (zboczenie na Duże torebkiwink), ale wtedy pakowałabym pewnie do niej pół chaty.Fajna sprawą jest możliwość łatwego montażu do każdego rodzaju wózka. Kupowałam w necie w sklepie torbydlamy, można zawsze zwrócić. Wydaje mi się, że jest nawet praktyczniejsza niż torby skip hop. Po okresie wózkowym stanie się normalną torbą mamy.
    • afroddytta Re: Zachciało mi się torby do wózka! 10.07.13, 10:55
      Tę czarno-białą ktoś kupił, więc odpada uncertain
      Czekam na dostawę tych Okiedog, albo tę ostatnią zalicytuję i zobaczymy.
    • afroddytta Re: Zachciało mi się torby do wózka! 10.07.13, 12:30
      Chyba znalazłam smile
      Co myślicie
      www.littlewhiz.com/pd-laessig-glam-whizzy-diaper-bag.cfm
      https://www.baby-markt.de/out/pictures/generated/product/1/390_390_100/n_a029113_001.jpg
      w kolorze fioletowym i w promocji za 130 zł, chyba żal byłoby nie kupić wink
      • afroddytta Kupiłam... i chyba fajny sklep 10.07.13, 13:09
        Kupiłam tę fioletową torbę i ogólnie sporo przecen mają i wysyłka gratis >100 zł
        może kogoś zainteresuje www.pinkorblue.pl/
        • monika_kas Re: Kupiłam... i chyba fajny sklep 10.07.13, 13:33
          już kupowałam w tym sklepie. mają naprawdę FAJNE przeceny baardzo często. warto zapisać się na newslettera wtedy czasem na maila przychodzą dodatkowe bony, rabaty itp.
          • afroddytta Re: Kupiłam... i chyba fajny sklep 10.07.13, 14:37
            Ja nie zakładałam konta, to też coś daje?
            • monika_kas Re: Kupiłam... i chyba fajny sklep 10.07.13, 14:56
              nie samo konto chyba nie... bo wszelkie kody czy zniżki przychodzą co około 2 tygodnie z newsletterem...
              • afroddytta Re: Kupiłam... i chyba fajny sklep 10.07.13, 16:25
                Dzięki zgłosiłam się na tego newslettera, zobaczymy, zawsze można zrezygnować.
                Śmieszy mnie tylko jedno, że zapisując się podaje się ilość posiadanych dzieci i niby sklep dzieciowy a dzieci można max. zaznaczyć tylko 3 smile
    • afroddytta Mam mam mam! 15.07.13, 10:02
      Właśnie dotarła do mnie torba i jestem w szoku-jest REWELACYJNA!!! Kolorystycznie jak najbardziej ok (rączki i wykończenie wewnątrz granatowe) a wykonanie i ilość przegródek, drobiazgów w tym haczyki do mocowania na wózku itd. po prostu super. Szczególnie za tę cenę na prawdę warto (z innymi torbami w regularnej cenie ok. 350 zł niestety nie mogę porównać wink)
      Nie mam teraz aparatu, ale jak odzyskam na dniach to wkleję fotki.
      Jak któraś się zastanawia nad zakupem torby to na prawdę gorąco polecam smile
      • paula2306 Afrodytta 13.08.13, 09:49
        Jak Ci się sprawdza torba w użytkowaniu? Zamierzam ją kupić, tylko ja chyba wezmę tą czarną, bo musi mi do 3 wózków pasować wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka