Dodaj do ulubionych

Serwis Euro-Trade

12.07.13, 22:58
Muszę ich pochwalić, bo się należy. Nie mam co prawda porównania z innymi serwisami wózków, ale innych serwisów tak, no i Ci są rewelacyjni. W poniedziałek oddałam wózek bjcm gt do sklepu (panie wysłały wózek we wtorek) i prosiłam o naprawę najdalej do 19 lipca, a serwis ma 14 dni. Wózek zbaczał na prawo, miał lekkie luzy w rączce i poluzowane śruby w stelażu i dzisiaj zaskoczenie bo wieczorem kurier przywiózł wózek. Nie wypróbowałam jeszcze czy teraz jest ok, ale myślę że tak, bo wymienili stelaż na nowy. Tak wiec powoli mam nowy wózek, bo najpierw wymienili mi przednie kółko z popsutą blokadą, a teraz stelaż. Fajnie że szybko i nie zastanawiali się tylko dali nowy stelaż, bo powiem, że bałam się że śrubki podokręcają, a jak skończy się gwarancja to będą problemy.
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Serwis Euro-Trade 13.07.13, 14:23
      mogliby sie jednak poprawic. kazdy inny serwis przyjmuje wozki bezposrednio od klienta. tzn ja dzwonie/pisze maila do serwisu a serwis przysyla mi kuriera i zabiera wozek a pozniej odsyla. euro trade kaze wozek oddac/wyslac do sklepu na swoj koszt
      • ewajk1 Re: Serwis Euro-Trade 13.07.13, 21:26
        No może faktycznie, ale ja kupowałam w sklepie niedaleko i przynajmniej odpadł problem pakowania przeze mnie wózka, no i kosztów przesyłki też nie ponosiłam.
        • escapezone Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 15:04
          dziewczyny a ktora z was miala problem z kolkiem przednim bo mi sie cos nie chce blokowac koło niby czyscilam ale nic nie daje, trzeba im to odsylac, czy ktoras wysylala maila do kogos z serwisu z info, czy jakies zdjecia robila? czy wysylala tylko w mailu skan dowodu zakupu? bede wdzieczna za info chocby na priv
          • ewajk1 Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 16:26
            Ja miałam popsutą tą blokadę. Napisałam maila do serwisu, wysłałam skan zdjęcia wózka i paragonu i na drugi dzień dostałam nowe kółko. Starego nie trzeba odsyłać.
            • martuska1982 Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 16:37
              a da się popsutą blokadę pokazac na zdjęciu?
            • thea19 Re: Serwis Euro-Trade 16.07.13, 23:58
              ja napisalam maila do serwisu ale odeslali mnie do sklepu, wysylalam caly stelaz i naprawili blokade, innej zgloszonej usterki nie
    • sztucznamrowka Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 18:03
      Mi się odpukać nic nie dzieje z GT...fakt, też nie jeżdżę za dużo...ale nie wiedziałam, że ich serwis to Euro-Trade....
      jakiś czas temu, chyba w maju dawałam na przegląd serwisowy mojego Jane Unlimit i wiem z korespondencji, że najpierw był w sklepie(3kropki.pl) a potem trafił do serwisu i to zdecydowanie przeciąga sprawę a jak dawałam do serwisu Peg Perego to wózek od razu jechał do nich - to o wiele lepsze smile
      • martuska1982 Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 19:25
        ja kiedyś pytałam o mojego gt.Też kupiłam w 3kropki,ale gdybym miała słać na gwarancji to od razu do serwisu można.Tylko trzeba paragon z gwarancją ważną mieć.
        • monika_kas Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 21:15
          a mi Pan z serwisu powiedział, że wrazie czego GT muszę wysłać najpierw do sklepu a potem oni wysyłają dalej.... hmm.. bez sensu. koło przednie wysłali bez problemu. na początku cięzko chodziła mi blokada. koło wysłali a blokada zaczęła działać prawidłowo i tym sposobem mam dwa koła przednie smile ehh...
          • martuska1982 Re: Serwis Euro-Trade 14.07.13, 21:31
            hmmm, to może ja coś pomyliłam.
            • escapezone Re: Serwis Euro-Trade 15.07.13, 15:53
              jak kupuje sie w sklepie stacjjonarnym to musisz do sklepu dac i oni wysylaja, a jezeli w sklepie internetowym to bezposrednio do euro trade.

a ktorej z was wymienili komplet kol, bo ja dzis zauwazylam ze cos w lewym kole mi krzywo idzie i ta cholerna blokada, jak ja mam im to pokazac na zdjeciu ze sie nie blokuje? troche dziwne.. a macie adres mail do kogo wysylaliscie?
              --
              https://www.suwaczki.com/tickers/dqprx1hpde1opbml.png
              • thea19 Re: Serwis Euro-Trade 16.07.13, 23:59
                kupilam wozek w sklepie internetowym i tez wysylalam najpierw do sklepu
        • agnes_nyc Re: Serwis Euro-Trade 15.07.13, 19:32

martuska1982 napisała:

> ja kiedyś pytałam o mojego gt.Też kupiłam w 3kropki,ale gdybym miała słać na gw
          > arancji to od razu do serwisu można.Tylko trzeba paragon z gwarancją ważną mieć
          > .

mala zmiana najpierw wysylasz do sklepu serwis nie przyjmie ci wozka od klienta indywidualnego
          • linkap_wawa Re: Serwis Euro-Trade 17.07.13, 08:34
            O! a jak prosilam o naprawe opadajacej budki w versie to od razu do serwisu wyslalam - no i z serwisu dostalam naprawiona.
            • escapezone Re: Serwis Euro-Trade 18.07.13, 19:42
              chore troche, specjalnie kupowalam w sklepie internetowym zeby w razie co nie zapitalać do sklepu stacjonarnego tylko wysyłać od razu do nich....
    • antracyt_1 Re: Serwis Euro-Trade 18.07.13, 23:35
      Ja wysyłałam Versę bezpośrednio do Euro-Trade, miałam stelaż z wadliwej serii. Musiałam tylko przeskanować im kartę gwarancyjną i paragon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka