Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki

01.08.13, 00:49
Witam poszukiwałam Bugaboo Cameleona 3 w odcieniu Sahara i odpisałam na jedno z ogłoszeń znalezionych w necie zobaczcie co znalazłam w mailu z odpowiedzią www.aliexpress.com/item/promotion-time-hot-selling-special-edition-of-bugaboo-stroller-with-black-frame-and-black-wheels-with/538379701.html

POPROSTU SZOK nie sądziłam ze nawet cama podrabiaja ;/
Obserwuj wątek
    • annalael Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 00:52
      I wygląda ze na tej chińskiej stronie jest ich od groma uncertain
    • tereferefretka Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 10:25
      to tzw chinskie allegro,podobne oferty znajdziesz na stronie ioffer, o tym bylo juz duzo na forum wink
      • annalael Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 11:53
        Ja jestem tu nowa i przeczytałam kilka wątków ale na ten jeszcze sie nie natknełam. Bo ma 100% chce cama tym razem ale po tym co zobaczyłam chyba przez Allegro ani inny serwis nie kupię.
        • afroddytta Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 12:16
          Nie wiem czy na naszym allegro są faktycznie podróbki Bbo sprzedawane jako oryginały, o tym chyba jeszcze żadna forumka nie pisała.

Ja sama kupiłam niedawno podróbkę Bbo, ale ten wózek nie był sprzedawany jako Bbo, tylko pod marką MiWheels (i tak jest cały ologowany), zrobiłam to świadomie (zależało mi na szyciu tapicerki i tylko dlatego chciałam tego typu wózek), zresztą za radą forumek które miały z tymi wózkami i oryginałami do czynienia i żadnej różnicy nie stwierdziły, a ja zapłaciłam połowę ceny smile Poza tym to mój któryś wózek (niestety ze względu na ilość dzieci, będzie mało wykorzystywany) i niestety nie bardzo mi podpasował, więc tym bardziej się cieszę, że koszta mniejsze, a moja radość z własnej roboty tapicerki jest jakby większa wink
          Tutaj zdjęcia mojego wózka
          taki jak kupiłam fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3408326,2,22,DSC03782.html
          i po tunningu fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3458188,2,2,DSC04431.html
          • elle_b Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 12:21
            no tutaj widzę inną budę, przycisk do zdejmowania siedziska z pierwszej generacji ale w zalinkowanym wyżej??? ratunku :]
    • elle_b Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 12:18
      Błagam oświećcie mnie bo mnie zaćmienie dopadło :\ paczę i paczę i gdybyście nie napisały o swoim oburzeniu na ten wózek to myślałabym że jest ok. Okazuje się że jestem camo-owym żółtodziobem mimo że jeździmy tym wózkiem ponad rok o.O
      • lamciad Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 13:43
        Żółtodzób żółtodziobem,ale cena przede wszystkim od razu podejrzanauncertain W USA limitowane wersje zawsze ponad 1000$ i to juz wystarczy do weryfikacji oryginalnosci tego typu ofert.
        Na Allegro wystarczy zainteresowac się tymi modelami,ktore mają udokumentowane pochodzenie,czyli fakturę zakupu.
      • mama1dawidka Re: Bugaboo Cameleon uwaga na podróbki 01.08.13, 17:06
        i wez tu potem kup czlowieku wozek
        Afro co jak co ale czesci sa identyczne jak bbo wink
        I chetnie bym na czesci takiego kupila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka