Dodaj do ulubionych

City Mini GT vs Speedi SX

28.08.13, 12:30
Chyba żadna z Was nie miała jednocześnie tych dwóch modeli.
Ja właśnie sprzedałam speedi i kupiłam GT, do zdjęć porównawczych pożyczę speediego od kuzynki.

W mojej opinii:
*prowadzenie- jednakowe
*podbijanie- nieznacznie wygrywa speedi
*speedi ma szersze siedzisko
*GT mniejszy po złożeniu (na tym mi najbardziej zależało)
ogólnie wózki podobne do siebie i gdyby nie ta wielkość po złożeniu i chęć zmiany jeździłabym speedi do końca wózkowania.

Zdjęcia będą w mojej galerii, chyba, że któraś zgłosi się na ochotnika do wklejenia tutaj, bo ja w tym temacie zielona jestem smile
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: City Mini GT vs Speedi SX 28.08.13, 13:13
      To jak byś mogła aktywuj jeszcze ta galerie dla nie znajomych:smile
      Martuśka chyba miała oba ale czy jednocześnieconfused
      • martuska1982 Re: City Mini GT vs Speedi SX 28.08.13, 14:37
        Miałam jednoczesnie, nawet gdzies na dysku mam chyba zdjęcia złożonych dla porównania (porównywałam wtedy gt ze speedi i xlanderem xa). GT wygrywa też budką i siedziskiem, a także koszykiem.Warto o tym wspomnieć. wink
        Speedi jak dla mnie ma przewage tylko w podbijaniu.
        • just_tusia07 Re: City Mini GT vs Speedi SX 28.08.13, 15:10
          Wieczorem będą zdjęcia w galerii.
          Ja złożonych nie zrobiłam, zresztą na szybko robiłam, bo mi się za płotem właściciel speedziaka awanturował, że mu ciotka wózek ukradła smile smile
          Martuśka, jak znajdziesz zdjęcie złożonych to wrzuć.
          Duża buda i wysokie oparcie to już oczywista oczywistość w GT big_grin
          • martuska1982 Re: City Mini GT vs Speedi SX 28.08.13, 16:18
            niestety. sad
            Przeszukałam kartę pamieci z aparatu i wszystkie możliwe foldery na dysku i nie mam tych zdjęc.Przeszukałam też wszystkie moje albumy internetowe licząc, ze może tam zdjęcia są.Niestety nie ma. sad

Pamiętam jednak że speedi po złozeniu był mniej więcej po srodku miedzy GT a XA, przy czym GT jest po złożeniu mały a XA duży. tongue_out
            Jeśłi chodzi o same wymiary to wtedy robiłam te zdjęcia bo z dwiema koleżankami debatowałysmy i pamiętam, ze mierzyłam, to w szerokości złożony speedi jest tylko minimalnie mniejszy od gt (chyba 65cm i 62 czy 63 gt), natomiast jest sporo krótszy.Oba są dosyć płaskie (gt jednak bardziej). XA daleko w tyle bo jest po prostu duży. tongue_out
            • just_tusia07 foto 28.08.13, 20:48
              moja galeria
              fotoforum.gazeta.pl/5,2,just_tusia07.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka