Dodaj do ulubionych

stokke cruisi

09.09.13, 18:04
co o nim myslicie? dziś byłam w sklepie i zajeibscie mi się spodobał smile
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: stokke cruisi 09.09.13, 18:58
      Chyba nie ma tutaj użytkowniczek tego wózka z tego co wiem. Gdybyś chciała mam real zdjęcia z testu tego wózka na dniu Stokke.
      • monikamar3-3 Re: stokke cruisi 09.09.13, 19:45
        Ja mialam go okazje zobaczyc (niestety tylko zobaczyc) w sklepie, jakas swiezo upieczona mama nim jechala (dzidzius był malenki a gondola wygladala na spora) . Z wyglądu super, ja widzialam taki szary chyba popularny kolor w tym modelu. Wozek wyglada na duzy i ciezki, przynajmniej takie wrazenie sprawial. Ale widac było jakość stokke... smile
        Moze znajdzie sie jakas użytkowniczka na forum.
        • necia27 Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:06
          Moze byc i ciezki, nosic nie bede. Gondola bardzo duza,szeroka , no ogólnie chciałam xplory le ten bije go na głowę,według mojej kromnej opini wink
          • aga_1980_31 Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:19
            Widziałam go miałam okazję go testować pobawić się nim i szczerze mówiąc moim skromnym zdaniem wink Xpolry wypada nieco lepiej no ale to zupełnie inne podwozia więc za bardzo nie ma tu co porównywać
            • necia27 Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:27
              O no widzisz, chyba wizualnie po prostu bardziej mi sie podoba gondola w crusi , mówisz x plory lepszy?
              • aga_1980_31 Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:43
                Wszystko zależy czego oczekujesz od wózka, niewątpliwie Xplory ma przewagę nad Crusi jeśli chodzi o wysokość siedziska, dla mnie wygląd lepszy ma Xplory no ale to już kwestia indywidualna smile
                Według moich zaobserwowań Crusi na plus ma dużą gondolę choć na długość nie różnią się znacznie o dziwo, blokowane przednie koła i to byłoby na tyle, ze względu na to iż gondoli używa się niespełna pół roku dla samych blokowanych kół jednak bym go nie zamieniła na Xplory. Jeśli chodzi o możliwość rozbudowy na wózek dla dwójki zupełnie nie podoba mi się siedzisko na dole. Na plus Xplory wiele dodatków których do Crusi nie ma.
                Gust wiadomo różny jeśli podoba Ci się bardziej Crusi to śmiało możesz kupować. Gdyby mi podobał się bardziej od Xpory i nie używałabym Xplory przez wiele lat to pewnie bym się też skusiła smile Minusem Xplory to ostatnio problemy z awaryjnością nie wiadomo jak Crusi bo jest jeszcze dość krótko na rynku - czas pokaże
              • aga_1980_31 Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:55
                Necia27 tutaj masz moje fotki uwzględniające wszelkie szczegóły Crusi smile
                plus.google.com/photos/116425337035150506427/albums/5805148500312340289?banner=pwa
                Miłego oglądania smile
                • necia27 Re: stokke cruisi 09.09.13, 21:00
                  Ok, dziękuję ślicznie, to bylo tylko chwilowe zauroczenie crusi wink
                  • aga_1980_31 Re: stokke cruisi 09.09.13, 21:03
                    Nie no ogólnie nie jest zły to fajny wózek ale posiadaczki Xplory m.in ja jakoś nie mogą się przekonać do Crusi właśnie ze względu na wysokość siedziska tongue_out
                    • necia27 Re: stokke cruisi 11.09.13, 21:02
                      Jako że mało się znaam a napaliłam się na ten wózek to czy pomozecie mi stokkomaniaczki czy ten z aukcji jest wart tej ceny? Czy to dobry model itp?
                      www.marktplaats.nl/a/kinderen-en-baby-s/kinderwagens-en-combinaties/m717599141-stokke-xplory-v3-met-voetenzak-luiertas-maxicosi-en-meer.html?c=4dc4183dfac1254e7aa85845826d5acd&previousPage=mympBuyer
                      • z_oe Re: stokke cruisi 11.09.13, 22:04
                        necia27 600 euro nie dalabym a to dlatego,ze z marktplaats mozesz za ta cene lub nawet nizsza kupic Xlopry jak nowe z kitem ,poza tym babka go uzywala 2,5 roku.
                        Szukalabym tam lepszej okazji a jest w czym szukac..
                        • necia27 Re: stokke cruisi 11.09.13, 22:13
                          No jest w czym szukać na mp i ceny niższe niż w PL prawda? Bo am jest jeszcze fotelik to dlatego te 600€ , ale ja nie chcialabym uzywac fotelika uzywanego wiec masz racje szukam dlej wink
    • chubabubba Re: stokke cruisi 09.09.13, 20:49
      Ja tez sie nim bawilam i zdecydowanie u mnie xplory wygrywasmile akurat nie zwracalam uwagi na gondole, bo interesowala mnie opcja podwojna i tutaj niestety porazkawink ale wiadomo, ze o gustach sie nie dyskutuje ale wysokosc xplory nie do pobiciasmile
      • z_oe Re: stokke cruisi 12.09.13, 08:00

Wedlug mnie nie tylko wysokosc Xplory ale tez wyglada...bo Cruisi nie powala na kolana, jakos sie za nim nie odwracam z ochami i achami..zwyczajna spacerowka . Szkoda by mi bylo kasy , Xplory to Xplory- szokuje do dzis przechodniow ..no i ta wygoda i dodatki ... smile
        • malikja [...] 14.09.13, 14:00
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • tygisek Re: stokke cruisi 14.09.13, 14:33
          przestancie juz z tymi stokke-ami, bo zaczyna niedawac mi spac scoot.....a moje dziecko juz taaakie duze, ze wozek to tylko na wyjscia awaryjne....
          • sylki Re: stokke cruisi 14.09.13, 14:42
            e tam scoot przy bee wymięka wink i ta szmata wisząca nad głową tongue_out
            • tygisek Re: stokke cruisi 14.09.13, 23:32
              dobrze, ze moge liczyc na Twoj glos rozsadku big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka