Dodaj do ulubionych

czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę

15.09.13, 18:41
przeciwdeszczową?

allegro.pl/elodie-details-oslona-przeciwdeszczowa-retro-rev-i3388291657.html
bardzo mi się podoba smile
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:46
      kolory chłopięce, wiec problemu nie widę. wink
      Wzór też nie jakiś dziewczyński.
      • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:49
        jest to następna rzecz która mam w planach kupić smile
        • agusia041 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:54
          Śliczny ten wzór, mam w planach zakup identycznej, tyle, że wkładki do wózka, oczywiście dla chłopca smile
          • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:56
            wkładka też super, szkoda że z drugiej strony czarna sad

skąd ja mam wziąć na to wszystko kasę...
            • pomilak1 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:20
              Kolor i wzór super, ale ta osłona mi się nie podoba - wygląda jak wielki wór uncertain
              Ale wiadomo, że każdy ma inny gust smile

Dla chłopca ten wzór bym kupiła smile
              • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:34
                tak, masz rację, ale mi zależy na tym aby była malutka po złożeniu, do tego jest torebka i super mi ten zestaw pasuje, teraz mam folię od jane, która zajmuje cały kosz na zakupy, a nienawidzę jej składać w kostkę...
                • pomilak1 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:44
                  Obecnie na MB zakładam folię od BJ - składa się do małych rozmiarów, nie jest sztywna, ale ma ten czarny ortalion z tyłu co mnie wkurza tongue_out Także trudno mi dogodzić tongue_out
                  Ta linkowana jest pewnie dość uniwersalna właśnie przez ten kształt, ale na małym wózku średnio ją widzę wink
                  • tygisek Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:53
                    pewnie, ze moze byc smile cena troche powala, no ale wiadomo wink
                    ja tez nienawidze folii, jedyna, ktora lubilam to od Urbana...poszukaj sobie jeszcze takiej oslony p-deszczowej firmy koo-di, moim zdaniem warta uwagi smile
                    • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 20:21
                      Poszukam tej koo-di, a jak nie to zamowie ta, tylko nie wiem kiedy wink jak kase uzbieram wink ciekawe czy bedzie do elita pasowac, jak nie, to moze ja jakos dopasuje. Folia do BJ tez kosztuje 145zl
    • kkitka Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:12
      Ja mam z tej serii wkładkę do wózka, super jest i też dla chłopca smile
      • kar-ula Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:34
        Ja mam tego typu osłonę na Emmę - tę emmaljungową, ale zasada działania podobna: taki wór smile I bardzo sobie chwalę, wygodna jest, bardziej oddychająca niż te plastikowe.łatwo złożyć, mało miejsca zajmuje.
      • delphine_delphine Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:37
        Folia fajna, jak najbardziej pasuje dla chlopca! Sama sie nad taką zastanawiałam, ale obawiałam sie, ze mały nie bedzie nic widzial przez te małą dziurę z przodu i w koncu kupiłam zwykłą przezroczystą.
        • gniesia007 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 16.09.13, 08:04
          Fakt ta koo-di ma troche wieksze okienko, tylko ciekawe jakie ma wymiary i czy do elite sie nada, bo profil ma taki do 4 kół.
          Jak zamowisz magda to daj info jak się sprawuje, sama chetnie bym wymienila do uj o ile z nami zostanie, bo tamta jest fajna jak ciagle pada i nie trzeba jej co chwila sciągać.
          • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 16.09.13, 08:20
            na razie to plany, muszę kasę uzbierać i to najlepiej od razu na wkładkę też, żeby w jednej paczce przyszło
    • sztucznamrowka Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 17.09.13, 18:57
      Ja mam z tej serii kocyk - bardzo mi się podoba ten wzorek i kolorki smile
      Nad tą osłonka też kiedyś się zastanawiałam....
    • koala0405 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 17.09.13, 19:53
      świetna osłona ale dość droga. Ja wczoraj kupiłam taką:
      allegro.pl/dk-gaia-oslona-ortalion-na-wozek-i3535816657.html
      ale do głębokiego wózka. Nie lubię sztywnych folii w zimie.
      Do spacerówek mam srebrną od X-landera:
      ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=koala0405&photoId=318051
      Bardzo jestem zadowolona. Mało miejsca zajmuje i składa się w torebkę.
    • matyldamoja magda79pn 18.09.13, 13:34
      jak możesz podrzucać takie linki , cholera z torbami pójdę, ile ten sprzedawca ma świetnych rzeczy smile dzięki tak naprawdęsmile
      • magda79pn Re: magda79pn 18.09.13, 15:46
        i po co to piszesz? big_grin big_grin big_grin

ja nawet nie spojrzałam na pozostałe aukcje big_grin i teraz aż się boję zajrzeć big_grin
    • czerwiec_2012 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 18.09.13, 16:18
      A ja mam tego typu osłonę do scootera mojego (emmową, nie taką PRZEPIĘKNĄ, jestem w tym wzorze zakochana...). Efekt jest taki, że dziecku leje się do środka, a moje jako deszczolub jeszcze się wystawia przez tę dziurę...big_grin
      • magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 18.09.13, 17:43
        no właśnie dziwne to jest, że ta cała czarna ma okienko z folii, a ta chyba nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka