magda79pn 15.09.13, 18:41 przeciwdeszczową? allegro.pl/elodie-details-oslona-przeciwdeszczowa-retro-rev-i3388291657.html bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:46 kolory chłopięce, wiec problemu nie widę. Wzór też nie jakiś dziewczyński. Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:49 jest to następna rzecz która mam w planach kupić Odpowiedz Link
agusia041 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:54 Śliczny ten wzór, mam w planach zakup identycznej, tyle, że wkładki do wózka, oczywiście dla chłopca Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 18:56 wkładka też super, szkoda że z drugiej strony czarna skąd ja mam wziąć na to wszystko kasę... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:20 Kolor i wzór super, ale ta osłona mi się nie podoba - wygląda jak wielki wór Ale wiadomo, że każdy ma inny gust Dla chłopca ten wzór bym kupiła Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:34 tak, masz rację, ale mi zależy na tym aby była malutka po złożeniu, do tego jest torebka i super mi ten zestaw pasuje, teraz mam folię od jane, która zajmuje cały kosz na zakupy, a nienawidzę jej składać w kostkę... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:44 Obecnie na MB zakładam folię od BJ - składa się do małych rozmiarów, nie jest sztywna, ale ma ten czarny ortalion z tyłu co mnie wkurza Także trudno mi dogodzić Ta linkowana jest pewnie dość uniwersalna właśnie przez ten kształt, ale na małym wózku średnio ją widzę Odpowiedz Link
tygisek Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 19:53 pewnie, ze moze byc cena troche powala, no ale wiadomo ja tez nienawidze folii, jedyna, ktora lubilam to od Urbana...poszukaj sobie jeszcze takiej oslony p-deszczowej firmy koo-di, moim zdaniem warta uwagi Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 20:21 Poszukam tej koo-di, a jak nie to zamowie ta, tylko nie wiem kiedy jak kase uzbieram ciekawe czy bedzie do elita pasowac, jak nie, to moze ja jakos dopasuje. Folia do BJ tez kosztuje 145zl Odpowiedz Link
kkitka Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:12 Ja mam z tej serii wkładkę do wózka, super jest i też dla chłopca Odpowiedz Link
kar-ula Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:34 Ja mam tego typu osłonę na Emmę - tę emmaljungową, ale zasada działania podobna: taki wór I bardzo sobie chwalę, wygodna jest, bardziej oddychająca niż te plastikowe.łatwo złożyć, mało miejsca zajmuje. Odpowiedz Link
delphine_delphine Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 15.09.13, 22:37 Folia fajna, jak najbardziej pasuje dla chlopca! Sama sie nad taką zastanawiałam, ale obawiałam sie, ze mały nie bedzie nic widzial przez te małą dziurę z przodu i w koncu kupiłam zwykłą przezroczystą. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 16.09.13, 08:04 Fakt ta koo-di ma troche wieksze okienko, tylko ciekawe jakie ma wymiary i czy do elite sie nada, bo profil ma taki do 4 kół. Jak zamowisz magda to daj info jak się sprawuje, sama chetnie bym wymienila do uj o ile z nami zostanie, bo tamta jest fajna jak ciagle pada i nie trzeba jej co chwila sciągać. Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 16.09.13, 08:20 na razie to plany, muszę kasę uzbierać i to najlepiej od razu na wkładkę też, żeby w jednej paczce przyszło Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 17.09.13, 18:57 Ja mam z tej serii kocyk - bardzo mi się podoba ten wzorek i kolorki Nad tą osłonka też kiedyś się zastanawiałam.... Odpowiedz Link
koala0405 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 17.09.13, 19:53 świetna osłona ale dość droga. Ja wczoraj kupiłam taką: allegro.pl/dk-gaia-oslona-ortalion-na-wozek-i3535816657.html ale do głębokiego wózka. Nie lubię sztywnych folii w zimie. Do spacerówek mam srebrną od X-landera: ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=koala0405&photoId=318051 Bardzo jestem zadowolona. Mało miejsca zajmuje i składa się w torebkę. Odpowiedz Link
matyldamoja magda79pn 18.09.13, 13:34 jak możesz podrzucać takie linki , cholera z torbami pójdę, ile ten sprzedawca ma świetnych rzeczy dzięki tak naprawdę Odpowiedz Link
magda79pn Re: magda79pn 18.09.13, 15:46 i po co to piszesz? ja nawet nie spojrzałam na pozostałe aukcje i teraz aż się boję zajrzeć Odpowiedz Link
czerwiec_2012 Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 18.09.13, 16:18 A ja mam tego typu osłonę do scootera mojego (emmową, nie taką PRZEPIĘKNĄ, jestem w tym wzorze zakochana...). Efekt jest taki, że dziecku leje się do środka, a moje jako deszczolub jeszcze się wystawia przez tę dziurę... Odpowiedz Link
magda79pn Re: czy mogę mieć dla chłopca taką osłonę 18.09.13, 17:43 no właśnie dziwne to jest, że ta cała czarna ma okienko z folii, a ta chyba nie... Odpowiedz Link