Dodaj do ulubionych

prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomorza

20.09.13, 13:36
czy ktoras z Was mogalby przy okazji sprawdzic cos dla mnie??? chcialabym kupic tego GB Qfold'a
www.detske-kocarky.cz/kocarky/golfove-hole-golfky/kocarek-gb-q-fold-2013-darek-p-9079
- tylko jak na zlosc w Wawie nie ma zadnego sklepu, ktory je sprzedaje - tu mam liste sprzedawcow z PL, moze akurat ktoras z Was bedzie w okolicy i moglaby podejsc i pomacacsmile na wiekszosci zdjec oparcie wyglada na bardzo odchylone - pytalam o to jednego ze sprzedawcow i napisal mi ze wedlug niego nie odbiega jakos specjalnie od innych wozkow - no ale to sprzedawca, bylabym spokojniesza znajac wasza opinie. A poza tym chcialabym wiedziec jak z amortyzacja - czy jest choc troche wyczuwalna - no i wogole

Baby Fant J.Sawicka, D.Rudziński Sp. j.
ul. Budowlana 44, 20-469, Lublin

Bajkowa Chatka
ul. Władysława IV 58B/25, 75-347, Koszalin
Bobo Wózki
ul. Nowodworcowa 22, 81-581, Gdynia

Bobo Wózki Poznań - dawny Maluszek
ul. Serbska 9, 61-696, Poznań

Bobo Wózki Zamość
Aleje 1 Maja 3, 22-400, Zamość

Boboland
ul. Kmiecika 1, 70-809, Szczecin

Entliczek Pętliczek
ul. Wadowicka 9
ul. Dobrego Pasterza 122A
ul. Wyki 5
Kraków

Mama i ja
Grunwaldzka 355, 80-309, Gdańsk
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 20.09.13, 13:47
      właśnie wróciła z bobowózków, nie szukałam go, bo dopiero teraz przeczytałam, ale nie wpadł mi w oko (oglądałam ogólnie wszystko)
      • linkap_wawa Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 20.09.13, 13:55
        ech szkoda... fakt, nie dzwonilam do tych wszystkich sklepow pytac czy aktualnie maja na stanie.. wiem, ze na pewno maja w Lublinie bo rozmawialam ze sprzedawca a dostawa byla jakos na poczatku wrzesnia.. no nic,, tak czy inczej jakby ktorejs z Was gdzies wpadl w oko - dajcie znac...
        • gniesia007 Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 20.09.13, 14:13
          Ja bede jutro w gdansku jak dowiesz sie czy maja w mama i ja na grunwaldzkiej moge podjechac.
          • linkap_wawa Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 20.09.13, 15:53
            dzieki - dzwonilam, ale Pan sie bardzo zdziwil jak podalam mu nazwe wozka sad wogole o nim nie slyszal...
            • agusia041 Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 21.09.13, 11:47
              Byłam dzisiaj w lubelskim Baby Fancie i niestety porażka, nikt nigdy o takim wózku nie słyszał, a już na pewno nie mieli żadnej dostawy uncertain
              • linkap_wawa Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 21.09.13, 18:04
                Kurde wozek widmo - ja rozmawialam z facetem z Baby mobile z Lublina i to on wlasnie mowil ze mieli dostawe we wrzesniu i u nich na pewno jest - znaczy na pewno byl jakis tydzien, dwa temu.
                • agusia041 Re: prosba do dziewczyn z Lublina, Poznania, Pomo 21.09.13, 19:33
                  Linka, ale takiego sklepu nie ma w Lublinie, coś pokręciłaś wink
                  • linkap_wawa agusia 22.09.13, 22:48
                    Nie wiem jak nazywa sie sklep- moze nazwa Babymobil to nazwa firmy.. generalnie oni mieszcza sie na Towarowej 5... hm.. myslisz ze powinnam dopytac jednak gdzie mozna obejrzec te wozki w Lublinie???
                    • agusia041 Re: agusia 23.09.13, 09:21
                      Ten Baby mobil na Towarowej, o którym piszesz jest w Lubinie a nie w Lublinie, niby tylko jedna litera, ale niestety inne miasto wink
                      • linkap_wawa Re: agusia 23.09.13, 09:29
                        lo rany! a juz zaczelam podejrzewac, ze to jacys oszusci... nieprzytpmna jestem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka