Dodaj do ulubionych

BJ Summit X3

25.10.13, 17:35
no dobra, skusił mnie...ale co dalej? nie wiem sama czy go zostawić czy zwrócić...
mam mieszane uczucia, właściwie jego wielkość mnie rajcuje bardzo ... jest taka jaką chciałam bo nawet bardzo głęboki, ale martwi mnie ten daszek, jakoś jakby na głowie leżał mi.
Dumam...jest piękny, ale czy niezbędny...boję się jak będzie w kombinezonie i czapce, chyba jutro poeksperymentuję - chociaż jest ciężko, bo jak eksperymentować jak dziecko nie chce wsiąść do wózka

https://img607.imageshack.us/img607/8347/s5c4.jpg
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: BJ Summit X3 25.10.13, 18:28
      A ile mały ma ? Kurcze faktycznie tą budę ma głowie uncertain Myślałam że Summit jest podobny a nawet większy od CE a tu chyba jednak nie.
    • zurekgirl Re: BJ Summit X3 25.10.13, 18:32
      Wozek super, ale raczej ta buda na glowie nie przejdzie. W Elicie tak wyglada moja coreczka, ktora ma 120 cm wzrostu, a dziecko na zdjeciu pewnie jeszcze nawet metra nie ma. Ale rozczarowanie.
      • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 25.10.13, 18:54
        ma 99cm, jak buda rozłożona to fajnie nawet bo nie styka się, ale jak złożona to tak dziwnie leży za głową nisko, przyzwyczajona jestem że w pt regulowałam sobie wysokość budy, wózek bardzo mi się podoba, jest ekstra pod każdym względem tylko ta buda...nijak się ma do całości, kombinuję
        • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 25.10.13, 18:59
          i co ja biedna mam teraz zrobić...
          jakbym go zwróciła to nie wiem co bym miała wziąć teraz
    • srebrno-listka Re: BJ Summit X3 25.10.13, 20:01
      Ja go mam i jestem bardzo zadowolona smile
      • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 25.10.13, 20:38
        jest cudny tylko co tu z tą budą robić...to istna załamka, czemu nie można regulować jej...
        zaraz będę tak zdesperowana że sama zrobię nową budę wiązaną na patent tongue_out
        • monika_jakub Re: BJ Summit X3 25.10.13, 22:38
          kup elita! moj syn ma 95 cm a do budy mu daleko
          • magda79pn Re: BJ Summit X3 25.10.13, 23:18
            pisałam o tym wszystkim w swoim wątku...

Elite moim zdaniem nie jest lepszy
            • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 26.10.13, 06:56
              elite mi się nie widzi prawdę mówiąc, jak patrzyłam na wymiary to elite jest ciut mniejszy z siedziskiem a może taki sam nawet...
              ja mam problem bo dzieć ma chyba za długi tułów wink

nie wiem co mam robić serio...nie wiem
              • magda79pn Re: BJ Summit X3 26.10.13, 08:23
                elite ma faktycznie wyżej budkę, więc dziecku nie wisi ona na głowie, ale moim zdaniem jest gorszy od summita

a ten drugi summit, XC
                on ma mniejszy kosz na zakupy, ale budkę chyba wyżej, on mi się w ogóle bardziej podoba, taki zgrabniejszy mi sie wydaje smile
                • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 26.10.13, 09:13
                  no właśnie XC jest u mnie w mieście i budę też ma tak samo bo patrzyłam...i myślałam że w x3 będzie wyżej, no nic myślę dalej...nie wiem co wymyślę
                  już dumam nad oddaniem i przygarnięciem BI...tylko do 2tyg zwrot kasy, a BI pewnie znając moje szczęście ktoś mi zwinie sprzed nosa ze sklepu
                  kurcze blade podoba mi się on sad jak on ma być do max 34kg (ok powiedzmy dziecko nawet 18-20kg...4letnie no nie widzę chyba tego
                  • jesuisunpapillon Re: BJ Summit X3 26.10.13, 09:51
                    w sumie w kombinezonie nie wyglada gorzej wcale niz tak, budke na szczescie mozna ustawic jako tako ze nie styka sie z glowa nijak tylko jest nad - ale lekko,
                    teraz już w ogóle jestem zmącona wink
                    chce sie jakos uszczesliwic...pytanie czy bede szczesliwa, nie widze po prostu jakos opcji zmiany na cos innego, tzn nie wiem na co bym mogla zmienic by bylo ok...od TZ uslyszalam ze najlepiej to oddac i nic juz nie kupic wink albo zostawic ten co jest i nie marudzic
                  • srebrno-listka Re: BJ Summit X3 26.10.13, 11:06
                    Mój starszy ma niecałe 4 lata, jest spory, acz bez ekstremów. W wózku nie jeździ, ale chętnie siada i chyba jest mu wygodnie, szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi na to, jak ta buda się układa.
                    • siven1987 Re: BJ Summit X3 26.10.13, 15:10
                      Ja mam xc ale buda podobnie. Tyle ze my mamy jeszcze sporo miejsca bo dziec ma 9,5m i wielki nie jest to jeszcze do budy ma hoho tyle ze dla mnie ten wózek jest super. Biegam z nim a to była dla mnie jedna z najistotniejszych możliwości przy wózku który nie ma na stałe koła przedniego do jazdy na wprost. U nas sie super sprawdza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka