Dodaj do ulubionych

MEGA Prośba!

28.11.13, 12:25
Dziewczyny biorę udział w tym konkursie fotograficznym na babyboom.pl
Proszę Was, jesli podoba Wam sie moje zdjęcie - skomentujcie je smile
Zdjęcie nr 1
www.babyboom.pl/rodzina/konkursy/konkurs_fotograficzny_wozkowe_maluchy/wozkowe_maluchy_ii_etap_zdjecie_1.html
Z góry dziekuje za oddane głosy smile
Obserwuj wątek
    • froggy80 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 13:40
      Wg mnie masz wygraną w kieszeni smile
      Przejrzałam pozostałe zdjęcia i nie mam na czym oka zawiesić - są identyczne, choć zapewne dla każdej z mam jedyne w swoim rodzaju.
      • eve_81 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 13:57
        Niestety nie jestem pewna, bo zdjecie wybiarają ludzie a nie komisja, którzy to juz piszą, ze zdjecie jest nie na miejscu, że wózek chcę sprzedać na aukcji....itp
        To nie ma moje nerwy i załuję że brałam w nim udział
        • basia752 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 14:17
          A my mamy zdjęcie nr 10 smile www.babyboom.pl/rodzina/konkursy/konkurs_fotograficzny_wozkowe_maluchy/wozkowe_maluchy_ii_etap_zdjecie_10.html
        • froggy80 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 15:01
          Eve, zobacz ilu osobom Twoje zdjęcie podoba się smile
          To, że trzy jednostki wyraziły swoje odmienne zdanie, to ich święte prawo, niemniej jednak wydaje mi się, że to przede wszystkim działania "konkurencji". Sądzę, że zazdroszczą pomysłu, bo się wyróżniasz wśród innych smile
          A ten argument, że chcesz coś sprzedać po konkursie...a co komu do tego?? Możesz całą Waszą garderobę wystawić na All jak masz ochotę smile A mama od zdjęcia 4 - czapeczkę i od 6 - kocyk wink
          Bądź ponad to smile
          • eve_81 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 15:39
            Basia, zaraz na Was zagłosuje smile

Dzieki froggy, lepiej mi tongue_out
            • basia752 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 16:28
              Dzięki, nasz głos też macie smile. Szkoda, że mamy małe szanse, nasza emma jedzie na wiosnę do przyszłej chrześniaczki mojego M, a innej już nie mam szansy mieć
              • martuska1982 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 22:50
                obie biorące w konkursie udział forumki mają ode mnie 5 gwiazdek. smile Jak któraś wygra to musowo fotorelacja z odpakowania nagrody na forum ma być. tongue_out
    • atwar1 Re: MEGA Prośba! 28.11.13, 23:33
      Zagłosowałam na oba zdjecia- trzeba wspierać "swoich" wink
      Powodzenia!!!
      • eve_81 Re: MEGA Prośba! 29.11.13, 15:54
        Dziękuję dziewczyny za głosy, widziałam ze dodałyscie tongue_out
        Ale rownież i ja raczej nie mam szans, bo dwa zdęcia 2 i 5 chyba maja juz więcej głosów tongue_out
        • annulka79 Re: MEGA Prośba! 29.11.13, 16:51
          Głos oddałam na Was obie, przesłałam link koleżankom i widzę, że też zagłosowały. Trzymam kciuki smile
          • eve_81 Re: MEGA Prośba! 30.11.13, 11:59
            Basia - nie wiem czy wiesz, ale mozna komentowac wiele razy, tzn jedna osoba- wiele razy. Tak mi odpisała organizator.....wiec do dzieła tongue_out
            • basia752 Re: MEGA Prośba! 30.11.13, 13:59
              Szczerze mówiąc, jestem trochę zniesmaczona tym konkursem, gdzie tu w takim razie sprawiedliwe warunki, z drugiej strony cieszę się, że i tak weszłyśmy do finału smile
              • martuska1982 Re: MEGA Prośba! 30.11.13, 14:08
                Takie konkursy nigdy nei są obiektywne i sprawiedliwe.Wygrywa ten kto ma najwięcej znajomych w sieci.
                • eve_81 Re: MEGA Prośba! 01.12.13, 22:45
                  To był w sumie pierwszy taki konkurs w którm brałam udział i wiem, ze ostatni tongue_out
                  Jest dokładnie tak jak napisała Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka