Dodaj do ulubionych

BJCM GT - patent na podnóżek

06.12.13, 13:52
Mam w końcu mojego GT. Jest tylko mój, jak nowy, idealny z dodatkami , że głowa boli od wymieniania, od "starej" forumki:
ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=koala0405&photoId=1097429
Dlaczego ja wcześniej go nie miałam dla starszaka? Kurcze...
A teraz jakie patenty macie na podnóżek?
Obserwuj wątek
    • kedro-dasos Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 15:11
      - można wypchnąc poduszką
      -sztucznamrowka i magda wrzucały tu zdjęcia uszytych podnóżków
    • the_isabelle Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 16:12
      Kurna, tu na forum dziala jakieś podziemie czy co? wink lookam za czarnym gt...i nie ma, nie ma..a tu sie je sprzedaje spod lady wink

Tez takiego kupie. Kiedyś smile Na otarcie lez będzie co innego smile
      bolid piekny, pochwal sie jakie masz dodatki w tej mega pace smile
      • koala0405 Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 16:42
        nie chcę Cię wnerwiać ale kupiłam od forumki na allegro z gratisową dostawą, 2 kocykami i czarną, gąbczastą wkładką P&T na siedzisko do MB Urbana /miało najpierw być do terraina/, folią i ... na gwarancji.
        • monika_kas Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 17:05
          Fajny zestaw smile
          • koala0405 Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 17:12
            pokazywarka.pl/kyz0e0/
    • atwar1 Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 16:50
      Mam taki sam- czarniutki, tez z tacką (bardzo fajna rzecz w tym wózku) smile
      W przyszłym tygodniu dojdzie jeszcze Magdowy śpiworek i będzie cud miód smile
      • kar-ula Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 22:56
        Koala, a będziesz tam już Malucha wozić, czy za jakiś czas?Bo Twój maleńki jest, moja ma 10 m-cy, ale gabarytami nie grzeszy jakoś strasznie i zdaje mi się, ze GT jeszcze dla niej za duży.
        Mnie ciągle kusi Elite, ale ostatnio zaczął po głowie chodzić właśnie GT zamiast BI, tylko nie wiem, czy bym jednak nie była rozczarowana prowadzeniem i amortyzacją (czyli jej brakiem), które to w BI są boskie.
        • koala0405 Re: BJCM GT - patent na podnóżek 06.12.13, 23:14
          Mój maluch będzie jeździł w Urbanie jak będzie dużo śniegu lub Britaxie affinity. Gt poczeka do wiosny. Na razie i tak jeździ na leżąco. Baby joggera nigdy nie miałam i strasznie mi się spodobał bo jest bardzo osłonięty z każdej strony i buda z podwójnego materiału. Ale jak włożyłam 14,5 kilowego starszaka to chociaż miał sporo miejsca ciężko mi się podbijało. Nie ma jak Mountain .
          • koala0405 Spacer GT z 5-miesięczniakiem 30.12.13, 19:32
            Dzisiaj nie wytrzymałam i wybrałam się na spacer moim czarnym Gt. Decyzja szybko zapadła bo strasznie świeciło słońce i tylko on ma najlepszą budę. Przyznam, że przez pierwszy kilometr spaceru nie mogłam się przyzwyczaić... bardzo wąski, rączka krótka, koło przednie bardzo miękkie /chyba amortyzacja na przednie koło a nie jak w MB Urbanie na tylnie/. Dopóki maluch leżał na płasko jak spał było ok. problem zrobił się gdy podniosłam lekko oparcie bo maluch zjeżdżał na bok. Chyba jednak za mały jest do tego wózka.
            • agusia041 Re: Spacer GT z 5-miesięczniakiem 30.12.13, 20:25
              Ja też kupiłam GT dla 5 miesięcznego dziecka i miałam dokładnie to samo, dziecko zsuwało się z siedziska, przechylało na boki. Było mu zwyczajnie niewygodnie uncertain
              Moim zdaniem dla niemowlaka konieczna jest wkładka redukcyjna, my używaliśmy tej od concorda fusiona, było o niebo lepiej. Chociaż prawda jest taka, GT to nie jest dobry pomysł dla takich maluchów.
              Najwygodniejsze w tym czasie okazało się jednak siedzisko kubełkowe, kupiłam Joolza i to był strzał w 10 smile

A GT niestety nie należał do moich ulubionych wózków, prawdopodobnie dlatego, że pośpieszyłam się z jego zakupem o kilka m-cy uncertain
              • koala0405 Re: Spacer GT z 5-miesięczniakiem 30.12.13, 20:27
                no nic pozostaje mi przeczekać bo wózek ma dużo zalet i bardzo mi się podoba cały czarny...
                może gdybym miała szary to szybciej bym sprzedała
                • agusia041 Re: Spacer GT z 5-miesięczniakiem 30.12.13, 20:45
                  Czasami mam ochotę wrócić do GT teraz, kiedy mały kończy 2 lata, ale chyba odpuszczę. Jakoś zniechęciłam się do BJ, a poza tym polubiliśmy parasolki smile
                  • pomilak1 Re: Spacer GT z 5-miesięczniakiem 30.12.13, 21:11
                    BJ miałam kilka razy wink najpierw zwykłe mini 3 dla starszaka jak miał 2,3latka do końca wózkowania czyli ok 2,8 wink Potem mini 4 dla córeczki jak miała jakieś 9-10m-cy, potem GT jak miała 1,5 roku i teraz znowu GT jak młoda ma 2,5 smile I stwierdzam, że najlepiej mi się użytkowało mini ze starszym dzieckiemsmile Jak miałam mini4 to mimo, że młoda stabilnie już siedziała też zjeżdżała mi z siedziska. Obecnie dla mnie się fajnie prowadzi i dobrze podbija - młoda waży jakieś 13kgsmile
                    Ja jestem z GT b. zadowolona smile w sumie cieszę się, że zamieniłam UJ na GT smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka