Witam, po krótkiej przerwie

Chciałabym się was doradzić, bo moja córcia jest już na końcówce wózkowania, ale mimo wszystko z wózka jeszcze korzysta od czasu do czasu.. Aktualnie na stanie mamy BJ4 koło domu (wieś i duże odległości), a w aucie Volo. Ale... Volo jest dla mnie dość niskie, w zasadzie na styk, a już dla męża ewidentnie za niskie... Na jakieś wyjazdy więc nie bardzo się nadaje, bo kompletnie mu niewygodnie prowadzić. Poza tym marzę o wózku z budą jak w BJ - mój córcia ma manię i w Volo nadziwić się nie może jak wieje, że budki bardziej naciągnąć się nie da

Tak sobie myslę, żeby może wymienić Volo na Cybexa Ruby? Czytałam gdzieś, że ma kiepskie kółka, ale budę ma świetną no i oparcie choć trochę odchylane... Jestem pewna, że jeszcze w najbliższe wakacje córcia będzie odpoczywać w wózku i drzemać, więc taka buda XXL i trochę odchylane oparcie by nam się przydało....
A jeszcze odnośnie wieku... wiem, ze niektóre mamy się zbulwersują, ze 3 latek w wózku itd., ale w tym roku będąc w Hiszpanii widziałam i 4-ro, i 5-ciolatki, które zmordowane długimi spacerami 'przycupały' w swoich parasolkach, więc myslę, że moja 3,5 latka też jeszcze będzie z wózka korzystać.
Czy użytkowała może któraś Cybexa Ruby?
A może jakiś inny wózek mega lekki z wysokim oparciem i budą XXL mogłybyście mi polecić?