Dodaj do ulubionych

No mam tego fusiona;)

08.01.14, 19:42
Dziś doszedł i mam mieszane uczuciauncertain
M twierdzi, że fajny, ale on z tych co lubi takie duże wózkiwink
Pierwsze wrażenia - wózek dość duży, siedzisko ogromne - wiem, że dla nie większości to plus, ale moja córka może usiąść w poprzektongue_out Podbija się rzeczywiście b. fajnie (przez łamaną rączkę),ale manewruje przeciętnietongue_out MB o wiele lepiejtongue_out buda mocno naciągana, patent z osłoną w pałąku super, koła duże, na pewno dadzą radę na śniegu.
No i nie wiem, chyba pójdzie dalej w światsmile Jutro się przejadę w teren i raczej wystawięsmile
Aha córka stwierdziła że wózek jest "bzydki" tongue_out big_grin
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 19:47
      Ehh, mnie wyglądem nie powala wink kolejny głos, że jednak nic nie przebije MBUJ.. Mam nomada i jako wózek "u babci" jest ok, ale tak na co dzień to niekoniecznie wink
      • madziasm pomilak 08.01.14, 19:52

Ja przyznam że myślałam o fusionie jakiś czas temu, teraz chodzi mi po głowie coś innego bo maclaren XLR ale gdybyś nie chciała swojego fusiona to prosze o kontakt( mpiasek@poczta.onet.pl) Możliwe że przemyśle sprawęsmile
        Jaki masz kolor?
        • magda79pn Re: pomilak 08.01.14, 20:06
          Pomilak - no niestety nie sposób się nie zgodzić z Twoją córeczką big_grin

ja też miałam na niego ochotę, ale nic raczej nie przebije pompowanych kolek wink

a odnosnie naszych maili, to zobacz jeszcze Maxim smile
          • pomilak1 Re: pomilak 08.01.14, 21:14
            Magda dzięki!
            Już wygooglowałam większość tych marek i teraz objazd po sklepach nas czekauncertain Mój M się upiera przy deacthlonie albo Puky (bo mamy sklep przy bloku wink tongue_out big_grin) ale ja bym chciała na żywo zobaczyć przede wszystkim tego specialized i accent i potem zdecydujemysmileCzasu do lipca mamy sporo i liczę, że może na wiosnę ludzie będą wyprzedawać za małe rowerkiwink big_grin
      • pomilak1 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 20:03
        No mi nie przypadł wizualnie do gustu a to u mnie podstawatongue_out Tak patrzę na bee+ i fusiona i widzę swoim okiem różnicętongue_out
        No i to siedziskouncertain Mój 5,5 latek miał jeszcze miejscetongue_out Wolę jednak mniejsze wózkibig_grin
    • koala0405 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 20:09
      a mi po MBUJ tylko Baby Joggery się podobają
      bzytki to bzytki i póść go w świat
      • martuska1982 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 20:55
        no ładny to on nie jest, ale częstochową nie wali, wiec ujdzie.Poza tym jak się przejechałam (przed MBUJ więc i pułap oczekiwań miałam dużo mniejszy) to się nim zachwyciłam.
        Mnie tak fusion się podoba jako całokształt, sam wygląd to inna bajka, ale wygląd jest dla mnie drugorzędny jeśli wózek poza tym jest super.
        • kar-ula Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 20:58
          Dla mnie tez.Dlatego uwielbiam Emmesmile
          • pomilak1 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 21:11
            No a dla mnie niestety wygląda ma duże znaczeniesmile Wózek MUSI się mi podobaćtongue_out Dlatego nie miałam jeszcze żadnej emmytongue_out big_grin
            No nic, jutro pojadę nim do żłobka, żeby nie było, że na spacerze nim nie byłam wink tongue_out big_grin
            • kedro-dasos Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 22:08
              pomilak a jaki masz kolor i wersje nową czy starą.? Proszę napisz mi na gazetowego ile byś za niego chciała z wysyłką. mam starą wersję , mocno zuzytą i od jakiegoś czasu poluję na nowszy model niewypłowiały.
              • pomilak1 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 22:19
                Kupiłam poza allegro tego:
                allegro.pl/wozek-spacerowy-concord-fusion-folia-i3817254936.html
                nie wiem jaki to rocznik.
                Stan wg mnie dobry, ale tapicerka nie wypłowiała.
                (Jak będę sprzedawać to dołożę swoją wkładkę szytą do xlandera ale nawet kolorystycznie pasującąwink co prawda na całe siedzisko nie nachodzi,ale myślę, że fajnie będzie się komponowaćwink )
                a cena - tyle ile zapłaciłam czyli 315zł+wysyłka.
                • martuska1982 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 22:30
                  aaaaa, to ten fusion.Długo on wisiał oj długo, aż w końcu sprzedajacy zrobił nowe zdjęcia iw ystawił na licytację z minimalną, wcześniej kup teraz miał kilka razy.
                  • koala0405 Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 22:31
                    a ja nie kojarzę , że długo był wystawiany
                    raczej pamiętam, że sprzedający miał czerwonego urbana ze śpiworkiem, nippera który długo się sprzedawał i na koniec tego fusiona
                    • martuska1982 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 00:03
                      to może ja coś pokićkałam, po prostu nazwę sprzedajacego kojarzę, moze faktycznie z urbanem.
                      • martuska1982 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 00:10
                        no taaaaa, ja popitoliłam big_grin
                        wybaczcie, cały czas w głowie miałam inny zielony fusion i jak pojaiwł się na tej aukcji skojarzyłam z tamtym będąc pewna, ze to ten sam sprzedajacy.Ehhh.... głupia baba.
                • kedro-dasos Re: No mam tego fusiona;) 08.01.14, 23:38
                  Na razie dziękuje pomilaksmile Myślałam,że przejdzie mi gładko z moim chłopem tak jak w przypadku cybexa ruby, ale niestety.
                  • pomilak1 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 11:45
                    Kedro, spokowink

Wyjechałam dzisiaj na dwór i powiem szczerze, że prowadzi się bardzo fajnie, podbijanie super (tutaj jestem zaskoczona na plus), żadne przeszkody nie są straszne, amortyzacją na prawdę wyczuwalna.
                    No, ale nie mój design i tyleuncertain Także sprzedajęsmile Info w wątku "sprzedam wózek cz2" smile
                    • koala0405 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 11:50
                      no jednak nie podpasował Ci
                      Ale na pewno lepszy byłby dla Was Baby Jogger City Elite.
                      Po pierwsze większy niż GT i wyglądem podobny.
                      I ma większe koła niż GT a Ty kiedyś pisałaś, że chciałabyś z większymi kołami. Jak chcesz cyknę dzisiaj fotki starszakowi jak wróci z przedszkola. Zobaczysz ile miejsca do budy. Poza tym wygląda w nim jak małe dziecko a nie jak 3,5 latek.
                      • agusia041 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 12:07
                        Fusion to nie jest zgrabna, kompaktowa spacerówka, ale duży, szeroki wózek.

Ja już dawno bym go sprzedała, bo od początku właściwie nim nie jeździłam, ale nie wyobrażam sobie innego wózka do spania. Mały w ciągu dnia niestety nie zaśnie bez wózka, śpi 2-3 godziny i w fusionie mu jednak najwygodniej smile

Bardzo chciałabym się go już pozbyć, bo rozłożony zajmuje dość dużo miejsca, ale niestety takich wymiarów siedziska nie znajdę w żadnym innym tongue_out

• gniesia007 Re: No mam tego fusiona;) 09.01.14, 14:21
                          Ja bym nie powiedziała, ze jest jakiś super szeroki, u mnie stoi w tym samym miejscu co wszystkie inne wózki i UJ wystawał mi tak samo jak fusion, myślę, że jest to taka standartowa spacerówka, jedynie mac xt i bjcm stojąc nic nie wadziły i wpasowały się w moje wózkowe miejsce.
                          Pomilak ale juz przynajmniej wiesz, ze naprawdę fajnie jezdzi i lekko się podbijasmile
                          Mnie tez design nie do końca służy choć juz zaczął mi się podobać w trakcie używania ale poki się cieplej nie zrobi młoda ma gdzie posiedzieć na dworzusmile
                          Jednak w parasolce to by mi mega wystawała i jakoś bym się dziwnie czuła z dużym dzieckiem w takim małym wózku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka