Dodaj do ulubionych

pilna pomoc first wheels

12.01.14, 10:36
hej
dziewczyny licze na Wasza pomoc, stoje przed dylematem co zrobic tzn jaki wozek kupic dla blizniat
zamowilam bugaboo donkey ale stwierdzam ze jednak cena jest zbyt wysoka bo z fotelikami i adapterami wychodzi ok 7 tys
on mi sie najb podoba
potem jest icandy peach 2 ktory nowy kosztuje 5700 z fotelikami bez adapterow pewnie
lub moge nieco taniej przez ebay
potem jest baby jogger city select ktoryb ma tak brzydkie gondole ze doslownie nie moge na to patrzec ale jest za to funkcjonalny i koszt z fotelikami pebble ok 4 tys plus pewnie adaptery
i te wozki mozna kupic u nas i jest ok choc juz nie wiem co robic bo sa drogie dla mnie bardzo
podoba mi sie jeszce first wheels city twin ale wogole niedostepny w pl czy wie ktos jak mozna go zamowic ? i wogole poradzcie cos bo ta sytuacja juz mi spedza sen z powiek
bo juz lada chwila beda do mnie wydzwanaic po odbior bugaboo , ale najwyzej bede stratna o zaliczke tylko 100 zl na sczescie . co robic?
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: pilna pomoc first wheels 12.01.14, 13:13
      A mountain buggy duet? Ale ten pewnie bedzie tez drogi, ale czekaj jeszcze chyba afrodyta miała easywalkera podwojnego, ponoc bardzo fajny, pewnie przez everbaby można by sie więcej dowiedzieć, ale sądze, ze akurat easywalkera mozna u nas spokojnie dostać i staczy na dłużej.
      A musisz kupować nowy? Uzywany nie moze być, było by raczej taniej a mozna by kupic lepszy wózek za mniejsze pieniądze.
      Dla mnie akurat ten donkey ma kosmiczną cenę i gdybym miala wydać taką kasę to bym chyba wolała MbUj bo w szerokości nie odbiega od pojedyńczego wózka, a bugaboo jest wielki, u mnie po osiedlu jeden jeździsmile
      • roga.laa Re: pilna pomoc first wheels 12.01.14, 14:56
        z tych wózków co wymieniłaś, próbowałabym zdobyć, nawet używkę first wheelsa. (ebay)
        bugaboo nie jest wart tej ceny, osobiście tramwajów nie lubię, chociaż nigdy nie miałam i nie prowadziłam,. donkeya miałąm na testach, za tą cenę bym nie kupiła.
        • mama1dawidka Re: pilna pomoc first wheels 12.01.14, 18:20
          A ja jak najbardziej bYm albo easywalkera albo Mb brala
          Bo One w normalne drzwi sie mieszcza wink
          I Latwo sie mini manewruje
      • mama1dawidka Re: pilna pomoc first wheels 12.01.14, 16:47
        Ja Mam duo mountain buggy z oddzielnymi budkami
        Jak masz jakies pytania pisz wink
    • afroddytta Re: pilna pomoc first wheels 12.01.14, 22:07
      Nic nowego chyba nie napiszę. Używałam Donkeya przez 2 tyg. i moim zdaniem daleko mu do wózka idelanego, nie kupiłabym go szczególnie za te pieniądze i moim zdaniem nic nie stracisz nie jeżdząc nim, szczególnie w kontekście spacerówek, bo jako wersja z fotelikami czy gondolowa to praktycznie niczym się nie różni od innych podwójnych. W tym samym czasie zakupiłam wózek Easywalker duo i to był strzał w dziesiątkę. EW używam od ponad roku, ponad pół roku w wersji z dwoma spacerówkami, a teraz prawie pół roku w wersji gondola + spacerówka. Moim zdaniem jest rewelacyjny, wcześniej używałam przez prawie 4lata podwójnego Kolcraft duo, też się świetnie sprawdzał, ale to był wózek typowo miejski, a ja zdecydowanie wolę wózki na dużych pompowanych kołach.
      Nie będę się tu teraz rozpisywać, na sam temat wózka pisałam sporo, więc jak jesteś zainteresowana to przejrzyj moje wypowiedzi lub pytaj smile
      Na tablicy jest kilka tablica.pl/oferty/?q=Easywalker+duo moim zdaniem na prawdę warto.

Tutaj moje fotki.
      obecna wersja
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/DyF3tgWCTNYwBnE9AB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/b1VockcQlJnTfTqR8B.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka