Dodaj do ulubionych

Wózki CAM - jaka jakość???

13.01.14, 12:10
Zainteresował mnie wózek Cam Flip - parasolka na czarnej ramie, kolor kawowy, podobno waga 6,5kg, ale jaka jakość tych wózków??? Zupełnie ich nie znam, nigdy nie widziałam na żywo.
Co sądzicie? Brałybyście go za trzy stówki???
Wiem, że Cam to włoska marka i nic poza tym sad
Może któraś miała lub coś słyszała na ich temat???
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 13.01.14, 14:55
      jakaś dziewczyna kiedyś kupiła, i on cięższy był niż pisali, ja kiedyś chciałam go kupić

teraz podoba mi się portofino czarny, ale ten koszyk jakoś tak wysoko powiesili... i też nie wiadomo ile w realu waży
      • darusia2012 Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 13.01.14, 19:08
        Jakość wg mnie przeciętna, taki plastik fantastik. Wysokosć oparcia nie powala. Podają, ze flip na 45 cm a jak jest w rzeczywistości? Mierzylam cama mikro w sklepie i wysokosc oparcia to 40 cm (!), a na tosi podają, że ma 43 cm.
    • kar-ula Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 13.01.14, 21:54
      U mnie jeździ po osiedlu CAM taki zrobiony na High Treka Bebe Confort i bardzo mi się nie podoba. Wszystko w tym wózku jest wielkie, na gołe oko cięzkie, tapicerka jakby nadmuchana, stelaż i koła jakies takie grube. Nie dotykałam, ale stałam blisko i taki mi się tandetny i plastikowy wydał, choć moze być to tylko wrażenie.
      • darusia2012 Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 13.01.14, 22:36
        Cam ma przewagę nad polskim bomiko, ze jest mejd in itali
        Wydaje mi się, że z racji dlugich lat izolacji i komuny to co zagraniczne postrzegamy jako lepsze, czasem nawet podświadomie, sama czasem się na tym łapię.
        Jeśli się szuka jakości to w tym wózku można jej szukać długo i na próżnowink
        • kar-ula Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 13.01.14, 22:47
          Ja miałam chwilową styczność z babką od tego Cama wiosną. Słońce dawało nieiłosiernie, moja Emma (jeszcze gondola) osłonięta parasolką, a babka zasłaniała noworodka pieluchą. Zzapytała mnie, gdzie kupiłam parasolkę. Kiedy ja ją zapytałam, czy do tego wózka nie ma parasolek, jej mama odparła oburzona, ze to nie był wózek tu kupowany tylko W WARSZAWIE! Więc ja jej mówię, ze internet jeszcze przecież jest smile
    • misspuertorico Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 14.01.14, 14:45
      Ja mam CAM micro - jeździ w bagażniku. Jako podwieźdupka się sprawdza ale przy cięższym dziecku (jak moje) trudno się nim manewruje.
    • castcastoro Re: Wózki CAM - jaka jakość??? 14.01.14, 15:58
      Ja mam Flipa. Od razu mowie, ze nie mam porownania z innymi wozkami, gdyz to jest moj drugi wozek po peg perego pliko 3. Ogolnie moze byc, wysokosc oparca 45 cm, szerokosc siedziska 35 cm. Rozklada sie prawie na plasko 170 st. Aha, koszyk ma bardzo maly. Siedzisko wydaje sie byc w miare wygodne. Natomiast budka niezbyt chroni przed sloncem, latem musialam koniecznie montowac parasolke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka