Dodaj do ulubionych

Też się chwalę :)

25.01.14, 09:10
dotarl wczoraj, czekałam równo tydzien.

Ania wlazla od razu jak tylko złożyłam

http://images61.fotosik.pl/587/30450250771a38f4m.jpg

Tu z nowym cudnym śpiworkiem od Magdy smile
http://images63.fotosik.pl/588/6aee73669379c403m.jpg

http://images65.fotosik.pl/589/fb0d7c86c89b41a7m.jpg

Wkładki od GT psują super
http://images61.fotosik.pl/587/3bbc37d1f9df2bffm.jpg

od xlandera tez ujdzie
http://images64.fotosik.pl/590/60728454c6702157m.jpg

Jeszcze na dworze nie bylismy, bo przyszedl wczoraj wieczorem. na razie wrazenia pozytywne, tylko moj zakochany w gt maz marudzi. ze bjcm gt lepiej wykonany, lepsza raczka, lepiej sie sklada itd. caly czas mu tlumacze, ze musimy wyprobowac w terenie. mam nadzieje, ze sie przekona, bo jak nie, to co? sprzedam Bl? bede miala dwa podobne? ach dylematy smile
Obserwuj wątek
    • roga.laa Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 09:27
      ale sówka cud miód - poprostu jest zajefajna wink
      wózek też wink
    • ollasja Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:06
      gratuluje zakupu. a Ty uważasz, ze istotnie gt jest lepiej wykonany? bo zastanawiam się właśnie nad wymianą gt na bi. jak to wygląda wagowo? czy moglabys podać link do sklepu w którym kupilas bi?
      • djalli Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:11
        www.bumbleride-shop.com/indie
        Tutaj znajdziesz tez wszystkie dane.
        Musle, ze moj maz sie czepia, ale faktem jest, ze gt wydaje sie "zgrabniejszy".
        • pomilak1 Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:20
          No bo GT jest zgrabniejszysmile BI gabarytowo podobny do speedismile
          BI się super prowadzi i podbija, ma fajne siedzisko, dużą budęsmile

Djalli Twój BI jest PIĘKNY! z tą wkładką i śpiworem cudo! Ale, ale czy ja widzę aplikację na ortalioniesuspicious suspicious Też chcę!!!!big_grin
          • pstrabiedronka Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:22
            a ja nic nie widzę - bo mam w kompie zabezpieczenie dla dzieci i mi wyskakuje, że strona fotosik jest niedostępna wink
          • djalli Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:23
            Prawda, ze sowa jest cudna? Musialam troche ponamawiac p. Magde, ale sie udalo i efekt jak dla mnie ekstra wink
            • magda79pn Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 10:51
              od nowego roku są aplikacje na ortalionie smile

kolor wózka śliczny jest smile bardzo mi się podoba, ale... nie zamieniłabym swojego wozu na BI big_grin
    • pinik Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 12:16
      Sliczny wozek i super spiworek. Magda, brawo!!!

I Magdzie sie podoba turkus???? Co jest?? smile

Co do wykonania: moim zdaniem GT nie jest lepiej wykonany niz BI. GT jest bardziej kompaktowy, ale tez mniej komfortowy (dla dziecka napewno). Material BI fajniejszy. Nie taki ortalion. Chyba sie maz troche czepia smile
      • djalli Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 12:22
        Zaraz dojdzie do tego, ze zostana dwa smile
        • mamalilundy Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 12:30
          Super! A ja głupia myślałam,że turkus bardziej dla chłopca a tu proszę. Cudnie wygląda z tą wkładką. I śpiworek też śliczny. Zaaaazdroszczę. smile A jaka kolekcja bajek dla małej! wink
          • pomilak1 Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 12:39
            mamalilundy napisał(a):
            A jaka kolekcja bajek dla małej! wink

Też na to zwróciłam uwagę wink big_grin
          • djalli Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 13:05
            To bajki starszaka wink
    • aszyk71 Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 12:46
      Piękny wózeczek, pasażerka widać, że zadowolona co chcieć więcej. Śpiworek i wkładki pasują idealnie. Tak patrzę i patrzę i też chciałabym taki wózek! Też myślałam, że turkus to raczej dla chłopca.
      • magda79pn Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 13:17
        ten turkus mi się podoba, mój w PP Arii też smile bo one takie trochę morskie są smile

nie cierpię turkusu takiego jak ma chicco, baby design itp, takiego jasnego - gaciowego wink
    • sztucznamrowka Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 18:29
      Ja tam lubię kolor turkusowy..ostatnio podoba mi się połączenie turkus-żółty i turkus-pomarańczowy smile
      A ten turkusowy BI super jest smile
      Dobrze wiedzieć, że Magda robi aplikacje na ortalionie wink może mam szansę na Elmo??? wink tongue_out
      • martuska1982 Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 19:15
        turkus i limonka z brązem - czyli kolor papillon quinny - dla mnie rewelacyjne połączenie. tongue_out
        Ogólnie jeśli chodzi o kolory to ja uważam, że dla dziewczynki pasują w sumie wszystkie, dla chłopca poza różowym czy niektórymi odcieniami fioletu.
        • kina82 Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 20:15
          to i ja dołączam się do pochwał, zarówno wózek jak i śpiworek genialne a kolor wg mnie odpowiedni i dla chłopca i dla dziewczynki. Ja będę dopiero na etapie gondoli za jakiś miesiąc, więc spacerówka to po lecie pewnie, może do tego czasu, któraś z Was będzie chciała sprzedać swojego BI więc będę śledzić, ale pewnie do tego czasu wymyślicie coś innego w czym się zakocham. Ciekawe jak ten BI sprawuje się dla takiego malucha zaraz po gondoli, widziałam zdjęcia z wkładką redukcyjną więc teoretycznie to możliwe. Jak myślicie?
          Choć z drugiej strony 7 miesięczniak tylko przodem do świata?
          • djalli Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 21:19
            Moja mloda jezdzila w bjcm gt od 5 m na pollezaco. Nie bylo zazalen, ze przodem do swiata smile
            • kar-ula Re: Też się chwalę :) 25.01.14, 21:47
              Prześliczne zestawienie. Ja bardzo lubię turkus, zwłaszcza, ze mojej małej z racji koloru włosów nie we wszystkim ładnie, a w turkusie akurat bardzo.
              Ciekawa jestem tej waszej tapicerki, bo w moim ona jest chyba inna trochę, po pałąku widać, że to coś innego. Moja wydaje się taka troszkę lycrowata - miła, miękka.
              Co do BI zaraz po gondoli to uważam, ze jak najbardziej - choć generalnie jestem za kubełkami na tzw. okres przejściowy zanim dziecko nie będzie samo porządnie siedziało. BI ma super amortyzację i siedzisko lekko pod kątem do góry, a plecki lekko w tył, dzięki czemu tworzy się trochę taki kubełek i miednica jest na pewno lepiej podparta niż w typowych wózkach rozkładanych do kąta prostego.
              • darusia2012 Re: Też się chwalę :) 26.01.14, 19:59
                super bryczka i kolorki też
                też mialam dla córki czarną gondolę z wnętrzem turkusowym z teutonii, wg mnie to uniwersalny kolor
          • roga.laa Re: Też się chwalę :) 26.01.14, 22:09
            ale to tylko mama cierpi na tym, ze dziecka nie widzi tongue_out
            moje gwiazdy szybko zaczęły jeździć BI, przodem do świata, podziwiając jedynie budkę od środka big_grin
            wszyscy żyjemy i mamy sie dobrze big_grin
            tak więc możliwe, i nawet bez wkładki, przodem do świata, a 7miesięczniak to już big dziecko wink
            • kina82 Re: Też się chwalę :) 27.01.14, 00:25
              dzięki za odpowiedzi, nie to żebym jakoś specjalnie się cykała tej pozycji tylko przodem, z resztą mój straszak mimo, że w jednym z posiadanych wtedy wózków mieliśmy przekładane siedzisko to z powodzeniem jeździł i tym i innymi przodem do świata. Ale wtedy ja miałam inne podejście, bardziej "zimny wychów", a teraz chyba mi się w głowie poprzestawiało, może dlatego że czekam na córkę, więc fakt - to tylko mama cierpi na braku pozycji wstecznej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka