Dodaj do ulubionych

YOYO czy VOLO?

03.02.14, 09:45
synek: 100cm, 2,5 roku, nie spi w dzien, tym bardziej w wozku.
potrzebne nam male lekkie cos jako podwiezdupka zamiast nosic na barana smile
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: YOYO czy VOLO? 03.02.14, 10:08
      volo sporo lzejszy a yoyo sklada sie w fajna kostke - ale nie wiem czy bym kupila yoyo dla tak duzego dziecka - ma krotkie oparcie, wiec raczej nie ma opcji, zeby sobie dziecko glowe oparlo. Z kolei volo ma jak dla mnie raczki za nisko
      Ja bym sie jeszcze nad yezzem pochylilasmile
      • pinik Re: YOYO czy VOLO? 03.02.14, 10:14
        TAk, Yezz moze byc z tego najlepszy. Ja osobiscie volo nie lubie, ale dziewczyny chwala (mnie sie nim zle jezdzi i brak pozycji do spania, ale tobie na niej nie zalezy). Yoyo bedzie mial wg. mnie za krotkie oparcie. Yezz moim zdaniem idealny na Twoje potrzeby.
        • my_way yezz 03.02.14, 14:34
          Dziewczyny, czy ktoras ma aktualnie na stanie Yezz i moglaby mi sprawdzic dlugosc siedziska pod pupa (do zgiecia kolan) i od tego zgiecia do podnozka tego na dole? smile
    • ziuz Re: YOYO czy VOLO? 03.02.14, 11:58
      no Volo mnie nie zachwyca... zupelnie nie moj styl wozkowy, ale coz zrobic, jak mi dziecie wyroslo? wink
      a Yezz nie za ciasny? bo podobal mi sie od poczatku, ale gdzies wyczytalam, ze malenki...
      • linkap_wawa Re: YOYO czy VOLO? 03.02.14, 12:46
        yezz nie ma malenkiego siedziska- jest zblizone do volo (mozeyezz ma nieco plytsze siedzisko) a dodatkowo oparcie rozszerza sie lekko ku gorze i na pewno ma wyzsze oparcie - material z oparcia laczy sie z buda. Mi sie podoba ta konstrukcja siedziska w yezzie bo to taki hamaczek - kieyds przymierzalam moja mala do niego i wygladala na zadowolona - i fajne jest to ze lydki maja podparcie
        • ziuz Re: YOYO czy VOLO? 03.02.14, 14:29
          Yezz mi sie zwyczajnie bardziej podoba smile
          Lubie neistandardowe wozki smile
          No nic, zamowe, najwyzej odesle...
    • ziuz Yezz 03.02.14, 12:06
      P.S. on nie ma kosza na zakupy?
      • linkap_wawa Re: Yezz 03.02.14, 12:48
        fakt - kosza nie ma, ma taka spora kieszen w siedzisku - ponoc calkiem pakowna - wg producenta do 2 kg - no ale jest taki zamysl wozka, zeby malo wazyl i dal sie szybko zlozyc i zarzucic na plecy a jednak z wypchanym koszem troche o to ciezko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka