linkap_wawa 11.02.14, 11:47 fajny nawet - ciekawam jestem jak z wielkoscia siedziska, do kupienia w Czechach na razie www.babybecool.es/en/collection/attic/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: be cool attic 11.02.14, 12:00 nie otwiera mi się ten link, ale mniejsza o to jak widze te wszystko mające parasolki firmy be cool za 330zł to mi się odechciewa, zalatują mi jakością chicco, co to baby itp, i jeszcze do tego jakiś tam model (street chyba) którego na all sprzedają jako Jane, za 600 i coś... bo z Hiszpanii to zaraz napisali że niby coś z Jane mają... Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: be cool attic 11.02.14, 12:05 ha! no wlasnie to nie jest wszystko majaca parasolka to moze to ci sie otworzy www.malvik.cz/Kocarky/golfove-hole/Be-Cool-Golfove-hole-Attic-2014 Odpowiedz Link
martuska1982 Re: be cool attic 11.02.14, 12:13 jak dla mnie wyglada jak nieco uszkachetnione kolorem stelaża espiro magic.Oparcie wydaje się być wysokie, tak oceniajac po proporcjach przy załozeniu, ze wózek nie jest mikrusi tylko jak przeciętny wózek teo typu. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: be cool attic 11.02.14, 12:22 tak, tak tez mi sie z espiro skojarzyl - ale ma nieco inny stelaz - taki niezapadajacy sie... chodzi mi o to, ze w sumie ma fajne parametry (o ile wierzyc temu co napisane) - czyli dosyc wysoko (106 cm) , pelna raczke, przy niezbyt duzej wadze (7,5 kg) a stelaz z tylu tak skonstruowany, ze nie wali sie nogami w oske, i podnozek mozna podniesc. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: be cool attic 11.02.14, 12:40 stelaż własnie ma w takiej konstrukcji jak jeden z tych zappopodobnych wózków, tylko nie pamiętam nazwy.Jak mi w oko wpadnie to wrzucę. Podoba mi się to że jest czarny, to taka odmiana po tych wszystkich srebrnych. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: be cool attic 11.02.14, 13:04 GB Qfold? tylko ten nie ma pelnej raczki ale stelaz pod siedziskiem bardzo podobny Odpowiedz Link