magda79pn 17.02.14, 11:45 Wymiary: głębokość siedziska 24, wysokość oparcia 54 odległość między rurkami 34cm waga bez budki 4,9kg budka lekka jak piórko, on chyba razem z pałąkiem waży 5,5kg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkap_wawa Re: espiro capri fotki 17.02.14, 12:01 parametry calkiem, calkiem... jak go wyprobujesz tak doglebniej to daj znac - ciekawa jestem szczegolnie porownania do Cybexa ruby - bedziesz miala na swiezo w pamieci Odpowiedz Link
agusia041 Re: espiro capri fotki 17.02.14, 12:11 Wysokość oparcia i waga rewelacja, gdyby jeszcze jeździł w miarę przyzwoicie zaryzykowałabym te 200 zł. Tylko z kolorami jakoś kiepsko, czerwonego nie lubię, zielony średni, ewentualnie zostaje brąz Odpowiedz Link
magda79pn Re: espiro capri fotki 17.02.14, 13:01 za 185 są tylko czerwone i zielone brązowego widziałam za 250, ale nie chciałam dokładać ja na spacer pójdę najwcześniej w środę (do lekarza na kontrolę) bo mały chory, ma antybiotyk i mamy do końca tygodnia siedzieć w domu kółeczka tępo się kręcą, miałam tak samo w chicco i w rubym, ale po tygodniu użytkowania się "rozkulały", popsikam go teflonem i mam nadzieję że będzie dobrze on oczywiście jest jakościowo gorszy od volo (od ruby pewnie też), ale też nie ma tragedii, uważam że jak za te pieniądze (od 185 razem z przesyłką kosztował) to jest całkiem OK więcej napiszę dopiero jak się przejedziemy Odpowiedz Link
magda79pn Re: espiro capri fotki 17.02.14, 13:06 tapicerka wydaje się być cieńsza/gorsza niż we volo są na niej dwa przeszycia w miejscu łączenia siedzenia z oparciem, i teraz dokładne wymiary to: od brzegu podnóżka do pierwszego szycia 24cm i dalej w górę oparcie ma 54cm od brzegu podnóżka do drugiego szycia 26cm i dalej w górę oparcie ma wtedy 52cm Odpowiedz Link
monika_kas Re: espiro capri fotki 17.02.14, 13:22 Czemu nie wzięłaś zielonego? Widzę że Twój synek ma takie samo czerwone "lamborghini" jak mój Odpowiedz Link
magda79pn Re: espiro capri fotki 17.02.14, 13:40 zielony nie podobał mi się, i nie podobało mi się jego połączenie z morską lamówką zaraz porobię mu więcej fotek (ładuję aparat) bo jestem w szoku że... budka się przechyla do przodu najbardziej nie podoba mi się w nim jakość plastików (wszystkich, łącznie z szelkami), nawet nie umiem ich opisać, jakieś takie strasznie tandetne się wydają ale może za dużo wymagam za tą kasę Monika, a macie w tym samochodzie baterie w kierownicy? bo mój dostał go na roczek, i tak ryczał na te melodyjki, że musielismy szybko baterie wyjąć, i do teraz ma taki uraz, że nie pozwala ich włożyć Odpowiedz Link
monika_kas Re: espiro capri fotki 17.02.14, 13:50 Mój też dostał na roczek My mamy baterie, mój syn jest fanem wszelkich melodii więc baterie muszą być. On nim wogóle nie jeździ ale siada na niego i włącza melodie... Potem schodzi i idzie dalej się bawić. Mój syn to wogóle na niczym nie jeździ. Ma jeszcze motor i też nic z tego. Zato pcha wszystko co możliwe. Zaczął od chodzika-pchacza a teraz to już wszystko pcha. Stół, krzesła... Współczuję sąsiadom co mieszkają pod nami.... Odpowiedz Link
magda79pn espiro capri fotki II 17.02.14, 14:33 wózek bez budki waży 4,9kg wózek z budką waży 5,1 - 5,2 kg wózek z budką i pałąkiem wazy 5,5 - 5,6kg Odpowiedz Link
monika_kas Re: espiro capri fotki II 17.02.14, 15:19 Te plastiki trochę badziewne rzeczywiście... Za 300zł bym go w życiu nie kupiła... Ale za tyle co ty dałaś to do pojeżdżenia na wakacje super... Parametry bardzo przyzwoite Odpowiedz Link