Dodaj do ulubionych

akcesoria baby jogger

24.02.14, 09:55
Ma może któraś z was uchwyt na kubek BJ? Zastanawiam się czy go kupić.. jak się go montuje? Ja gadżeciara jestem i tak mnie kusi żeby sobie jakoś na wiosnę summita odpicować smile

Napewno kupuję tackę, bo pałąk mnie wkurza już. Będę miała kilka wkładek... Potrzebuję jeszcze wiosenny śpiworek od Magdy i tu znów dumam nad kolorami... Narazie mam założony śpiworek x-landera ale on już mocno na styk jest.

Organizer mam babymel, ale ciągle kusi mnie oryginalny BJ. Tylko że on jest chyba mniejszy sporo od babymela...

Czas przygotować się na wiosnę smile

Już się nie mogę doczekać.
Obserwuj wątek
    • madziasm Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 10:05
      A będziesz sprzedawała pałąk jak kupisz tackę?
      Bo ja zastanawiam się nad dokupieniem choć jeszcze nie mam wózka- dopiero na niego czekam wink
      • liveveb Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 10:32
        Jak to dobrze, ze nie jestem sama... Ja elita jeszcze nie mam a juz wiem jakie akcesoria kupie smile
        Tez mam dylemat tacka czy palak- tacke mozna odsunac na bok, a podonbo palak caly trzeba zdejmowac...
        • koala0405 Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 10:43
          tak, racja tacka wygodniejsza ale wg mnie dla starszego dziecka, dla młodszego pałąk
          • liveveb Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 11:06
            Moj wozek dopiero dzis dotarl do agencji w NY- takze za 8 tygodni bede go miec. Mloda bedzie miec juz 1,5 roku- pytanie czy to do starszych czy mlodszych ja zaliczac.
            Podsumowujac- mam czas na myslenie co kupic smile
            • monika_kas Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 11:35
              mój młody ma teraz 1,5 roku i zdecydowanie kupujemy tackę.
    • rukolka Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 11:04
      O, to ja dołączę z pytaniem o wkładki - czy do BJCM GT pasują wkładki od jakichś innych wózków, czy lepiej zamówić na konkretny wymiar?
      Też czekam na mojego BJ big_grin
      • monika_kas Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 11:09
        Fajnie pasują wkładki maclaren. Dla mniejszego dziecka super jest wkładka jette.

Tak jak napisała Koala, dla młodszego dziecka napewno pałąk, ale dla starszego tacka, bo łatwo się wypina, no i zawsze to jakiś bajer smile
    • agusia041 Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 13:15
      Miałam organizer BJ, układał się idealnie na rączce GT, nie dyndał, nie przeszkadzał przy składaniu wózka. Niby mało pojemny, ale wcisnęłam aparat, portfel i jeszcze kilka drobnych rzeczy. Dla mnie miał jedną wadę, zamykanie na rzepy, a ja bardzo ich nie lubię uncertain
      Do babymela oczywiście wejdzie dużo więcej, traktuję go raczej jako mniejszą torbę niż organizer smile
      • siven1987 Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 14:11
        Monika ten oryginalny organizer BJ w summicie mnie osobiście wkurza bo miejsce na kubek wypada pod uchwytem hamulca i za każdym razem o niego zaczepiany. Mozna zawiesić odwrotnie śle wtedy tak jskby od tylu bedzie sie otwierać kieszonki. Mam go na duperele ale jak masz organizer to ten tylko po to zeby był z BJ to bym nie wymieniała.
        U mnie juz jest uszyta wkładka na wiosnę własnymi rekami. Mam zrobiony wykroj na druga ale czasu brak sad i mały zabkujacy wiec totalnie przylepny i nieodkladalny.
        • monika_kas Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 14:19
          A mogłabyś podesłać mi na gazetowy zdjęcie jak to wygląda? Jak będziesz miała chwilę...

Mój jak ząbkuje to też jest ciężko... Mocno wtedy marudzi i jeść nie chce.
          • liveveb Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 14:46
            I mi i mi Siven zdjecia plisss- na gazetowy -
            liveveb@gazeta.pl
            Jak napisze, ze mlodej ida 3 zeby na raz to bede nudna smile

• siven1987 Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 19:38
              Jutro powinnam ogarnąć te fotki nie ma problemu. Chyba ze moj książę totalnie sie zbuntuje sad
    • zoja86 Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 20:54
      A czy macie pokrowiec na wózek? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, chyba w PL nie jest dostępny.
      Macie może pomysł jak można wyczarować pokrowiec, np od innego wózka?
      • emakowka Re: akcesoria baby jogger 24.02.14, 22:04
        Oryginalnego pokrywca chyba nie ma , ale któraś z dziewczyn kiedys pisała, że w torbie Dimpa ze sklepu Ikea wózek idealnie się mieści. Mowa była o gt .
        • liveveb Re: akcesoria baby jogger 25.02.14, 08:25
          O ile mnie pamiec nie myli to forumowa Magda szyla pokrowce do bj. Jesli sie myle- to sorry Meggie smile
          Ja razem z elitem zamowilam torbe na wozek oryginalna bj- takze jak dojdzie to obmierze, obfoce i wrzuce na forum.
          • zoja86 Re: akcesoria baby jogger 27.02.14, 23:45
            Byłoby super, Dimpa niestety jest za mała
            • agnes_nyc zoja 28.02.14, 06:07
              sa oryginalne pokrowce na wózki bj w sprzedazy w pl
    • jaanuna Re: akcesoria baby jogger 29.11.17, 15:21
      Dzień dobry smile Wiecie może, czy do BJ City Premier (lub Select - mają poodbną rączkę) można dobrać torbę - na początek w wersji z gondolą Deluxe, ale byłoby super, gdyby do spacerówki też pasowała. Myślałam o Skip Hop Fit, ale nie wiem, czy do tych wózków w ogóle jakieś torby pasują, czy w grę wchodzą tylko organizery uncertain Dziękuję za pomoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka