Potrzebuję porady, sama nie mogę się zdecydować co robić. Potrzebny mi stelaż po fotelik MC Cabrio. Cały czas się waham czy kupić nowy czy może używany? Boję się "wtopić", jakoś nikt z forum nie sprzedaje, na all mało ofert i raczej daleko, nie mogłabym zobaczyć przed zakupem. Zastanawiam się czy wykorzystam go poza funkcją stelaża pod fotelik? Obecnie mam na stanie 3 wózki, Bbo Cameleon( ale jako stelaż mnie denerwuje z tym składaniem i się rysuje, co mnie bardzo stresuje), Mac XLR i Volo. Czy mając Cama, wykorzystam Zapp jako spacerówkę? Myślałam jeszcze o tym, żeby z Zappem na spacery wychodziła niania, bo Cama zdążyłam pokochać wielką miłością nie chce się stresować, ani jej

. NIezbyt szanuje ta moja niania wózki. I tu mi zdrowy rozsądek podpowiada, że przecież niania może maluszka wozić XLR'em. I co tu robić? Jeszcze mnie ten Xtra2 tak kusi, ale to już chyba za drogo. Mój mąż już krzywo patrzy na te moje fanaberie. Poradźcie, czy jest sens kupować nówkę czy używany? Nówka to w sumie jakieś 200 zeta drożej niż używka, za 650 na all można kupić i jest wszytko w zestawie. No, a jakbym upolowała używany, to bym troszkę dolożyła i bym mogła sobie sprezentować do Cama nowy zestaw wkładek, te kremowe mi się marzą

. Chyba do reszty zwariowałam

Co mam robić, dwa tygodnie już chodzę i myślę?