Dodaj do ulubionych

szykujecie się już na wiosnę? :D

06.03.14, 12:39
ja już gotowa smile

wkładki do Toura są smile

wkładki do Summita w trakcie szycia smile (chociaż on narazie w odstawce, bo młody wysiąść z toura nie chce tongue_out )

dodatkowo do Toura kupiłam citygripsy szare słonie smile (cudne są) i organizer skip hop srebrny (nareszcie!)

kocyków cała szafa.... big_grin

NIECH JUŻ BĘDZIE WIOSNA!

A jak u was? Pojazdy gotowe na cieplejsze dni? smile
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 12:43
      U Nas dzisiaj 11 Stopni Wiec chyba z grubym kaiserem Musze sie Pozegnac do za rok
      Ale teraz woze lodgera Ale To chyb Tez nie dlugo juz
      No wlasnie do jakiej ok temp. sie wozi w spiworku?
      Moj mlody 6 mies ma
      • monika_kas Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 12:56
        powiem Ci że sama się zastanawiam nad tym jak długo wozić w śpiworku... mam teraz ten polarowy od Magdy (nówka sztuka jeszcze maszyną pachnie wink )... no i nie wiem. mam ochotę chwilami już tylko kocyk brać... chociaż ostatnie dni do wiosennych nie należały raczej..

ale takiego maluszka jak Ty masz to napewno bym jeszcze w lodgerze woziła...
        • coco.roco Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:21
          Ja mojego 3latka w Lodgerze jeszcze wożę, ale on z tych cholernie ciepłolubnych (po mamusi big_grin) jak będzie cieplej i słoneczniej to pewnie przesiądziemy się do BuggySnuggle, ale to jeszcze na pewno nie za tydzień, czy dwa tongue_out
    • hanna79 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 12:56
      Gotowa smile wiosenny polarowy śpiworek uszyty i założony, zimowy ED już schowany na przyszły rok.
    • monikamar3-3 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 12:57
      Ja czekam nie tylko na wiosnę ale i na nasze maleństwo ktore urodzi sie w połowie maja.
      I czekaja 2 wozki:
      Concord fusion z gondola capazo i fotelikiem concord Ion oraz
      Roan Marita (gondola ze spacerowka kupione za 130 zlwink )

Ciesze sie ale wsrod niektorych znajamoch czy sasiadek jestem traktowana za dziwadlo albo jakąś pomyloną, :JAK TO MOZNA MIEC 2 WOZKI????", " Ty jesteś stuknieta" itp
      Powiem szczerze ze mnie to zaczyna wkurzac... jak powiedzialam kolezance ze oprocz concorda potrzebuje jeszcze jakis tani, dobrze amortyzowany wozek bo CZĘSTO chodzę do lasu i to bardzo daleko (kilka km w jedna strone) to odpowiedziala ze "ja bym na Twoim miejscu nic juz nie kupywala, najwyzej nie bedziesz chodzic do lasu.."
      Nie, bede popierdzielac sobie wokol bloku (mieszkam w malenkiej miejscowosci i nie ma za bardzo gdzie chodzic), wsrod obsranych chodnikow... Brrr
      Dodam ze po porodzie bedziemy zyc na dwa domy nieco i drugi wozek potrzebuje tez w drugim domu, bo nie moge go za kazdym razem wozic z tego wzgledu ze starszy syn bedize bral zapewne rowerek, my jakies swoje rzeczy i jeździ z nami tez duzy pies. Nie ma zwyczajnie miejsca w bagazniku.
      Ale i tak dla wiekszosci znajomych to fanaberia, miec 2 wozki.
      Dlatego dzis tu napisalam bo kto jak kto ale Wy mnie raczej zrozumiecie smile

• coco.roco Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:06
        Pewnie, że rozumiemy tongue_out Co to są dwa wózki tongue_out Nam tłumaczyć się nie musisz, ale ostrzegam, czytając to forum i uczestnicząc w nim na dwóch się nie skończy big_grin powinnyśmy mieć jakieś ostrzeżenie przed dołączeniem do tego forum ha ha tongue_out
        • monika_kas Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:14
          coco.roco napisała:

> Pewnie, że rozumiemy tongue_out Co to są dwa wózki tongue_out Nam tłumaczyć się nie musisz, ale
          > ostrzegam, czytając to forum i uczestnicząc w nim na dwóch się nie skończy big_grin
          > powinnyśmy mieć jakieś ostrzeżenie przed dołączeniem do tego forum ha ha tongue_out

o to to to to smile jak trochę ponad rok temu się ujawniłam, przedstawiłam i poprosiłam o poradę w sprawie zakupu spacerówki to ktoś mnie wtedy ostrzegł... nie pamiętam kto... że jak już tu zajrzałam to wsiąknęłam na dobre i jest już po mnie... big_grin
          • monika_kas Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:18
            znalazłam ten mój pierwszy wątek smile To Pinik mnie ostrzegła smile hehe miała rację big_grin
            • ivi1981 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 22:18
              dziewczyny, ja tu jestem od niedawna ale nikt mnie nie ostrzegał... wink Świadomości takiej nie miałam jeszcze wtedy ale po kilkunastu dniach widzę, że wsiąknięta już jestem tongue_out wink
      • afroddytta Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:07
        Tak w ogóle można się bez wózka obejść, po prostu na spacer nie trzeba chodzić wink ale my tu się śmiejemy a niestety to częsta postawa kupiłam badziewny wózek - jest niewygodny na spacerach- na spacer nie chodzę.

Ja tez się szykuje, muszę uszyć śpiworek polarowy dla córki do UJ i Cama coś dziewczynskiego, kocyki mam, jeszcze dziewczynska wkładka do UJ i chyba gotowi. Polarowy śpiworek do UJ to synowi nawet na wakacjach wkladalam jak było ok 10-13 st i do spania aby się nie rozkopywal.
        • liveveb Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:46
          Afroddytta- pamietaj, ze u mnie czeka dla Ciebie wkladka do cama od Pomilak smile
      • agusia041 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:09
        Monikamar, nie przejmuj się. Nie musisz mieć jednego czy dwóch wózków tak jak inne mamy. Bo Ty nie jesteś standardową mamą, jesteś wyjątkowa i będziesz miała tyle wózków ile chcesz. I nikomu nic do tego tongue_out
        • monikamar3-3 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 17:21
          Dzięki, wiedzialam ze zrozumiecie smile Przypomnialo mi sie ze mam przeciez jeszcze parasolke coleto enzo (uzywana przy pierwszym dziecku tylko w domu) stan idealny i stara, zdobyczna od kuzynki chicco london wink
          ale za parasolkami nie przepadam to nie wliczam za bardzo do stanu.
          A tak powracajac do wozkomanii to nie ukrywam ze mam chrapke jeszcze na fajna spacerowke dla malego, bo bede miala tylko fusiona, (spacerowki marity nie wliczam bo bedzie sluzyla jesli juz to do spania w ogrodzie), parasolke to moze dla meza jak bedzie chcial, mam chec jeszcze na cos markowego, mysle na przyszlosc np o bugaboo bee+... smile
      • kina82 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:53
        ja też dopiero oczekuję (tzn już jestem po terminie) a na stanie na razie 2 gondolowe zestawy + maclaren schowany po starszaku. Forum podczytuję (jeszcze to poprzednie) od 2008r., czasem coś napiszę, wózków dla starszego miałam kilka, w sumie nie zmieniałam szczególnie często bo te co miałam w zasadzie mi pasowały (może właśnie za sprawą forum bo trafiłam na nie jeszcze w ciąży). Potem miałam przerwę ale jak tylko zobaczyłam dwie kreski na kolejnym teście to co zrobiłam - od razu odkopałam forum wózkowe. Także wciąga wciąga faktycznie.
      • martuska1982 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 17:49
        monikamar3-3 napisała:

> Ciesze sie ale wsrod niektorych znajamoch czy sasiadek jestem traktowana za dz
        > iwadlo albo jakąś pomyloną, :JAK TO MOZNA MIEC 2 WOZKI????", " Ty jesteś stukni
        > eta" itp

A przyznałaś sie tym znajomym, że znasz wariatki co maja po 5 na stanie ciagle, a sa i takie co mają po 15? Albo, że laski wożą - O ZGROZO!!! - chodzące, często trzyletnie i powyzej dzieci w wózkach? big_grin
        Może lepiej nie uświadamiaj, bo na zawał padną.

Też to zauważyłam o czym Afro pisała, że wielu ludzi kupuje szajs, niewygodny to unikam spacerów. Moja koleżanka tak kiedys miała, kupiła częstochowski czołg i nie wychodziła z domu, chyba ze ją ktos odwiedził i pomógł 20kilo szmat na metalu znieśc. wink
        Czyli średnio zaliczali 3-4 spacery w miesiacu. wink

• martuska1982 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 17:52
          A jeszcze co do pytania Moni o wiosnę - ja spiworek juz schowałał, na micrze wożę żółciuteńką wkładkę i kocyk w koszu na wypadek, gdyby młody zasnął.
          Kusi mnie jakis spiworek cienki polarowy, taki na wiosnę, bo te kocyki jednak trzeba poprawiać, ale raz ze np.BS są dla Adama już zdecydowanie za krótkie, a dwa to szycie u np.Magdy to już większy wydatek, wiec mi się nie opłaca zwyczajnie na te 2-3 miesiące.
          Powoli też rozglądam się za jakimś daszkiem typu SK,żeby założyć w słoneczne dni na budkę micralite, bo ona kiepska.
          Tak poza tym to już nic szczególnego nie szykuję, jedynie co to mam ochotę na małe lekkie wózki teraz. tongue_out
        • monikamar3-3 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:04
          Niestety znam z osiedla pełno osób ( matek) co to tez uskuteczniają 3-4 spacery w miesiacu.. dla mnie to jest paranoja, wiosna lato, zeby w domu siedziec! Pierwszego syna urodzilam w lutym, na 3-ci dzien po wyjsciu ze szpitala (syn mial 10 dni, ja po cc) juz zasuwalam z wozkiem. Troche zgieta do przodu bo szwy ciagnely niemilosiernie ale spacer byl codziennie. Im cieplej bylo na dworze tym dluzej, a latem to przewaznie 2 razy dziennie i to po 2- 3 i czasem wiecej godzin. Jak mlody wyrosl z wozka (po skonczeniu 3-go roku, jak poszedl do przedszkola) poczulam ogromna pustke, zostal mi pies do wyprowadzania, ale bardzo mi brakowalo spacerow z wózkiem! Tym bardziej nie moge sie doczekac narodzin drugiego dziecka i po wyjsciu ze szpitala pewnie szybko bedziemy smigac po dworze, tym bardziej ze to bedzie piekny miesiac na spacery - majsmilesmile Oby tylko pogoda dopisala wink
          • monikamar3-3 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:08
            A tak w ogole to dla mnie wozek to podstawa dzieciecej wyprawki. Nie mam jeszcze lozeczka (pierwsze odsprzedalam), ale za to mam 2 wozki glebokie ze spacerowkami i 2 parasolki...
            I nie wyobrazam sobie jedzic byle czym oby tylko wozkiem bylo zwane.
            Ja co prawda ekspertem nie jestem, nie testuje wozkow jak tutaj nasze forumowe kolezanki (zazdroszcze smile ) ale mysle ze moj zestaw dla drugiego dziecka jest calkiem ok wink
            • kina82 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:39
              oj tam łóżeczko wink najwyżej dziecko będzie spało w wózku wink
              ja też wózek miałam wcześniej niż łóżeczko.
              • martuska1982 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 19:33
                Ja najpierw miałam worek ubranek (zaczęłam kupować zanim jeszcze za mąz wyszłam tongue_out) a w ciązy pierwsze co kupiłam to był wózek! łóżeczko i cała reszta to juz prawie na końcu. tongue_out
      • mad_milk Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 20:57
        Jutro do mnie ma przyjechać 6 wozek. Do czubków mam isc?
        • monikamar3-3 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:17
          mad_milk napisała:

> Jutro do mnie ma przyjechać 6 wozek. Do czubków mam isc?

Nie!! smile
          Do czubków to niech ida te co wożą dzieci w połamanych wozkach, i w brudnych tak mocno ze koloru tapicerki nie widać wink

Ja sama, jakbym miala kase i zapał to bym kupowala wozek za wozkiem. smile
        • afroddytta Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:39
          Ja w tej chwili mam 6, więc wyluzuj big_grin
    • agusia041 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 13:04
      Ja na razie grzecznie czekam na BI. Zobaczę jak ten turkus w realu i poprzymierzam co mam na stanie, a potem pomyślę. Organizer skip hop też w końcu kupiłam, tyle, że czarny. Gripsy na rączkę obowiązkowe.
      Tylko niech ten wóz w końcu przyjedzie, bo strasznie tęsknię za UJ tongue_out
      • notalent Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:29
        agusia a kupilas nowy BI u słowaków?;>
        • notalent Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:38
          ja kupiłam u nich Lotus Blue.. chciałam kupic od Gosi jej Jet'a ale tak bardzo mi sie podobał ten kolor ze wzielam i pewnego dnia zamowilam. Nie wiem czy nie bede zalowac no ale juz sie stało. Teraz mam problem z doborem dodatkow. Chcialabym jakas wkladke ale ciezko dobrac cos do zielono-niebieskiego wozka. organizer jakis obowiazkowo tez.
          • agusia041 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 07.03.14, 14:45
            Kupiłam od Pinik, ale mogę śmiało powiedzieć, że nowy. Ona coś ściemnia, że była nim na spacerze winkbig_grin

Wzięłam się właśnie za dobór wkładek i skip hop idealnie pasuje, ale mam zieloną i kolorystycznie do niczego. Ewentualnie kupię srebrną, żaden inny kolor jakoś mi nie leży uncertain
            Wkładka maclarena też ok, ale one trochę jak szmatki, wolę sztywniejsze. Została mi z PP Si od Pani Helenki, też do BI super smile
            Co do organizera na razie zamontowałam skip hop, na rączce bardzo fajnie się układa i wygląda zgrabniej niż Babymel smile
            • martuska1982 My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 16:10
              U nas też już wiosna pełną parą. smile
              Dziś dotarł volo od Djalli i jestem zachwycona. Tylko po stornie strollers&prams jestem w stanie uwierzyć, ze ten wózek ma 5 lat. smile
              Jest w naprawdę bardzo dobrym stanie, w każdym razie w porównaniu z tym moim ostatnim xt to niebo a ziemia.
              Póki co pojeździłam nim tylko po mieszkaniu i jestem zachwycona.
              Jest leciutki, sztywny owszem,ale za to swietnie się podbija nawet z moim klockiem. smile
              Jego kolory są przepiękne. Syn też zachwycony, jak rozpakowywałam paczkę to z radosci piszczał. wink

To chyba będzie najlepiej wydane wózkowo 100zł. smile

Jeszcze dorzucę słowo porównania z questem - volo dużo lepszy. smile
              Jedize lekko mimo 15kilo na pokładzie, podbija się super (aż mnie to zaskoczyło jak łątwo poleciał pod naciskiem) gdzie quest wymaga sporej siły.
              Koszyk na zakupy nie jest większy niż w xt czy queście, ale za to mam wrażenie, że łatwiej dostępny, wiec i na zakupy to będzie całkiem ok wózek.
              Syn też spokojnie się wyśpi, bo głowa ponad oparcie wystaje mu niewiele, kwestia centymetrów, a przy tym fajnie się zapada, wiec skoro wygodnie mu spać bez pochylenia siedzonka w micrze to i tu będzie ok. smile

https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSCF1788_zps6c76abb4.jpg
              • monika_kas Re: My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 16:17
                O jaki fajny smile
              • agusia041 Re: My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 16:56
                Super big_grin I jeszcze za taką kasę, to w ogóle rewelacja. Volo też mam na liście must have, chociaż chwilowo nie cierpię parasolek i wszystkich się pozbyłam tongue_out
                • martuska1982 Re: My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 17:20
                  No własnie cena fajna, bo chociaż starszak troche to jednak w fajnym stanie i wzór ma fajny. smile
                  Poza tym uznałam, że za 100zł to mogę go nawet kupić do trzymania pod łózkiem.
                  mój Adam ma tak, ze w domu czasem lubi pojeździć sonbie wózkiem z misiami albo każe się posadzic i ogląda bajki.Odkąd questa zawiozłam do siostry to w domu mam tylko micrę,ale że ona jeździ to ma koła często troche w piachu, a nie chce mi sie ich myc po to by dzieciak sbie posiedział w domu w wózku, wiec to volo jak znalazł, ale teraz już i tak wiem, że będzie z nami często poza domem spacerował. smile
                  • flower_v Re: My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 21:25
                    martuska podzielam Twój 'zachwyt' volo, bo tez mam dla córki smile i jej sie tez podoba. nawet turkotanie kółek mi nie przeszkadzało jak poszłyśmy na spacer wink
                    • martuska1982 Re: My też już wiosnę mamy :) 07.03.14, 21:30
                      szczerze wam powiem, że po spacerach z siostrą, która jeździ moim questem już i w queście turkot kół mi nie przeszkadza.Zresztą my tak pytlujemy że nawet jakby auta nie jeździły robiąc hałas to byśmy tego wózka nie słyszały. smile
                      Zreszta coś czuję, że volo polubię i tak jak w micralicie turkotanie będzie tym jedynym minusem, takim do zaakceptowania z racji tego, że jedyny. tongue_out
            • notalent Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 08.03.14, 08:20
              hehe bardzo możliwe że sciemnia i tylko po domu przejażdżkę zrobiła tongue_out
              A mam pytanie prośbę troche off topic ale bardzo mi zależy - czy nie mogłabyś zmierzyć długośći swoich pasów w wózeczku? bo u mnie wydają się one krókie jakby jakas wada to była..sad
              • agusia041 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 08.03.14, 13:10
                Pasy mam ustawione na pierwszej pozycji od góry i po maksymalnym rozciągnięciu wychodzi mi 34 cm, jest to długość zarówno pasów naramiennych jak i biodrowych. Mierzyłam od oparcia z przodu, nie od tyłu, wtedy byłyby jeszcze dłuższe smile
      • flower_v Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 18:51
        agusia bedzie Ci pasować ta wkładka Pinkie, bo pamietam ja z Twojego UJ (ślicznego zreszta!), a ja mam z tej serii śpiworek i mufkę i ten turkus jest prawie identyczny jak kolor wózka.
      • ivi1981 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 22:28
        agusia, ja kupiłam BI aqua od Waszej/naszej(?) forumki i jestem zachwycona - ten kolor jest cudny! smile A teraz kombinuję jakie wkładki do tego zakupić a najchętniej uszyłabym sobie sama ale nie wiem czy podołam wink No i zaczynam oczopląsu dostawać od oglądania tych pięknych wzorów bawełny, minky i polarów... Wsiąkam coraz mocniej, co tu dużo gadac wink
        • agusia041 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 07.03.14, 05:41
          Mój BI też wczoraj dojechał, kolor rzeczywiście obłędny, głęboki turkus, wpadający w morską zieleń.
          Na fotkach wygląda bardziej niebieski, zresztą żadne zdjęcie nie uchwyci tego odcienia.
          Wkładkę Pinkie sprzedałam razem z UJ, wiem, że by pasowała do BI.

A w ogóle to mam mieszane uczucia... Nie wiem, czy BI po Urbanie to był dobry pomysł tongue_out

• koala0405 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 07.03.14, 08:15
            jak też się zastanawiałam nad BI ale mam obawy czy po Urbanie i BoB-ie coś będzie w stanie mnie zadowolić
    • sztucznamrowka Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 19:17
      Tak, ja się też trochę przygotowałam do wiosny....kupiłam dwie pary spodni ciążowych C&A i bluzki w H&M big_grin big_grin big_grin
      • flower_v Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:00
        sztucznamrowka GRATULACJE smile
      • kar-ula Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:30
        Sztucznamrowko,już dawno miałam Ci napisać, ze bardzo się cieszę, bo pamiętam Twoje rozterki na temat końca wózkowania, wożenia lalek itp. A tak będziesz miała swojego maluszka a może nawet maluszkową?
        • kar-ula Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:44
          A co do wiosny to u nas już pogoda na Buggysnuggle jest (mamy codziennie 6-8 st), tylko że my dopiero 2 tygodnie używamy Buppa i chciałabym się nim nacieszyć, choć i na BS już mam ochotę bo jest prześliczny, zwłaszcza, ze mała i tak jeździ cała odkryta i tylko nogi ma w śpiworku.
        • kedro-dasos Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 21:46
          Gratulacje sztucznamrowko!!!! a tak się martwiłaś
          • sztucznamrowka Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 11.03.14, 07:14
            Dzięki Dziewczyny smile A no udało się nieoczekiwanie zaciążyć....jak człowiek sobie odpuścił...to samo zaskoczyło wink big_grin
            Ja wolałabym jednak drugiego synka ale jak będzie córka to też fajnie - wtedy na pewno wyprzedaż swoich akcesoriów zrobię wink na razie nic już nie podejmuję się szyć dla ludzi a dla siebie to może latem poszyję.
    • gabilu Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 06.03.14, 22:03
      Ja na wiosnę też zaczynam się szykować. Pierwsza para bucików - śliczna i super wygodna do spacerów z wózkiem już do mnie jedzie.
      Nowa wkładka z koparkami czeka na spacery w Nipperze.
      Zastanawiam się co z Mikrą. Mam tą oryginalną wkładkę, ale chciałbym jakąś kolorową.
    • kar-ula Wiosenne GT 07.03.14, 22:29
      Nie mogłam wytrzymać i zmieniłam przecudny Buppa na jeszcze piękniejszy BuggySnuggle smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rj/za/tf9r/4bigYqGuecFgwsbBGB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rj/za/tf9r/qwKTmJScwB65SkyT0B.jpg
      • koala0405 Re: Wiosenne GT 07.03.14, 22:35
        śliczny zestaw
        • kar-ula Re: Wiosenne GT 07.03.14, 22:42
          W rzeczywistosci to wyglada jeszcze lepiej, bo te kwiaty czewone są w tym samym kolorze, co budka. No zachwyt totalny przeżywam i na to GT nareszcie życzliwszym okiem spoglądam.
    • partyplanner Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 08.03.14, 07:55
      U mnie już prawie wiosna, wyjęłam śpiworek z wełny i włożyłam lżejszy JJCole. Co prawda nie pasuje kolorystycznie uncertain bo był kupowany do Nanuqa, którego sprzedaję, ale na razie innego brak.
      Rozglądam się za wkładkami do BI i chciałam się Was podpytać - czytałam, że Maclarenowe pasują, mówicie, że Skip Hop też? A Elodie Details?
      No i jeszcze kolor, nie wiem, czy jest szansa, że ktoś miał podobny zestaw smile ale myślicie, że ten wzór allegro.pl/maclaren-wkladka-do-wozka-nowa-w-opakowaniu-i4006406713.html będzie pasował do Foga? Chodzi mi o ten czerwony odcień i ceglasty na budce, mam obawy, czy nie będą się gryźć.
      • afroddytta Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 09.03.14, 11:43
        A u mnie miała być wczoraj premiera (na chwilkę bo jeszcze planuje gondoli używać) spacerówki - z kwiecistym daszkiem, kocykiem, szmatką z metkami i jeszcze osłonki na pasy dorobilam plus moja młoda wystrojona bo miałam babskie spotkanie. A tu rano najmłodszy spadł na placu zabaw i maz musiał z nim do szpitala jechać, a wózek w bagażniku uncertain z młodym ok ma tylko łapkę na temblaku. Zapp tez z mężem pojechał, musiałam dla młodej wziąć CM, nie podobało się jej tongue_out
    • kamilaza72 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 10.03.14, 16:44
      a może zamiast wkładek i kocyków coś bardziej praktycznego? poszukaj na forum dla reklamodawców czegoś co się nazywa polarino do wózka. Może bardziej się sprawdzi?
      • kar-ula Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 10.03.14, 22:55
        kamila, przestań spamować, my tu lubimy wkladki, kocyki, a jeszcze bardziej śpiworki suspicious
        • kamilaza72 Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 10.03.14, 23:08
          już przestałam. kocyki i śpiworki też lubię. co do wkładek mam mieszane uczucia...
          • afroddytta Re: szykujecie się już na wiosnę? :D 11.03.14, 10:43
            A dla mnie wkładki rzecz niezbędna, choć zależy jeszcze do jakiego wózka.
    • mama1dawidka Re: szykujecie się już na wiosnę? :D moj bbo 11.03.14, 12:58
      Moj bbo z letnim daszkiem wkladka uj
      I naszym ulubionym
      "Afrodytowym" kocykiem
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/HnhVVb5d2B5RFbbGQB.jpg
      • monika_kas Re: szykujecie się już na wiosnę? :D moj bbo 11.03.14, 13:23
        o matko jaki cudny!!!!!! big_grin love!
        • afroddytta Re: szykujecie się już na wiosnę? :D moj bbo 11.03.14, 13:48
          Moją młodą mama wzięła na spacer tuż po drzemce więc założyłam jej spacerówkę bo wczoraj w gondoli już mi się darła. Zrobię fotkę jak wrócą smile
          Ach nowy etap w życiu, moja ostatnia gondolka.... sad

A i jeszcze mam prośbę czy możecie mi zmierzyć szerokość i długość ramy w camie (tak od wewntrznej strony rurek), bo moje oryginalne siedzisko BBO jakoś za małe mi się wydaje do mojego MW, a może to tylko kwestia dobrego naciągnięcia o którym wiele razy pisałyście???
    • afroddytta To i my na wiosennie :) 29.03.14, 23:44
      Chciałam się pochwalić fotką, ale widzę, że mamy z mamadawidka ten sam problem, więc w ramach solidarności wrzucam wink (nie kumam dlaczego komórka zdjęcie zrobione w pionie wrzuca w poziomie uncertain)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/moQ2wl7IpUu7v0A9LB.jpg
      • flower_v Re: To i my na wiosennie :) 30.03.14, 00:08
        afroddytta pięknie!
        • martuska1982 Re: To i my na wiosennie :) 30.03.14, 13:15
          Afrodytta, musisz na spacerach budzić spore zainteresowanie. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka