Dodaj do ulubionych

możecie zerknac?

01.04.14, 18:52
koleżanka szuka czegoś niedrogiego, no ja obstawiałam bboo, ale ma opory, jednak wynalazła sobie aukcje froga, zerkniecie, czy z kolami wszystko ok? wg mnie siedzą totalnie przednie amortyzatory...

allegro.pl/bugaboo-frog-2w1-dodatki-cameleon-i4108388096.html
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: możecie zerknac? 01.04.14, 19:12
      Raz że to staroć jakich mało, ma to najstarsze logo, dwa faktycznie koła siedzą, trzy to cena, która jest wygórowana. Magda swojego froga, który potem poszedł do Eve kupiła nowszego w lepszym stanie i w niższej cenie. Cztery to handlara, w grupie sprzedażowej na fejsie czesto wystawia wózki, wszystkie wybrakowane w cenach pełnowartościowych wózków. Np.stokke v1zjechany wypłowiały za 1800zł wink albo za 1500 mura warta może z 600, jakiś czas temu na all był stary bee zwykły z uszkodzoną budka za 500zł, laska kupiła i wystawiałą jako w pełni sprawny za ponad tysia, nie pamiętam dokładnie ceny. Ja osobiście nie brałabym od niej nic, chyba ze wczesniej bym, to dokładnie obejrzała.
      • magda79pn Re: możecie zerknac? 01.04.14, 19:32
        tak, to staroć
        jak kupiłam za podobne pieniądze dużo ładniejszego
        • tereferefretka Re: możecie zerknac? 01.04.14, 19:38
          no,że staroć, to sie mniej wiecej orientuje wink dzieki za info wink))

ja za podobne pieniadze kupiłam zepsutego,dlatego zapytuje specjalistek tongue_outbig_grin
          • afroddytta Re: możecie zerknac? 01.04.14, 20:51
            A nie wiesz gdzie to w tej Warszawie, może mogłabym zerknąć jakby to było Bemowo czy Ursynów-będę w przyszły czwartek przed południem lub ewentualnie gdzieś po trasie.
            • tereferefretka Re: możecie zerknac? 01.04.14, 22:45
              nie Affro,nie wiem, ale od razu po kołach widzę,że amortyzacja zepsuta, tak bylo z tym zlomkiem w ktorego ja utopilam 500zl... wiec koleżanka odpuscila,szukamy jakiejs godnej uwagi teutonii lub speediego wink
              • afroddytta Re: możecie zerknac? 01.04.14, 22:48
                No ja też się rozglądam za Teutonią dla koleżanki, chce Cosmo lub Fun system-ja tam generalnie nie wiem jakie w tych i innych są różnice, wyglądają podobnie wink A Wy czego szukacie?

Speedziaków to pełno na allegro.
                • tereferefretka Re: możecie zerknac? 01.04.14, 22:58
                  wlasnie z allegro jeden taki zielony fun system przykul uwage, tylko trzebaby dokupic adaptery do m-c i tak mysle ze gondolke dreami? bo sprzedawca kaze sobie doplacic 190zl za nosidło haucka..

speedziaki ogląda,buzzy, frogi,camy 1gen,m&p skate jak widać,kategoria na razie nie do końca określonawink
                  • afroddytta Re: możecie zerknac? 01.04.14, 23:10
                    U nas tylko spacerówka odwracana i taki ostateczny wybór na te dwa.

Z ta gondolke dreami to uważaj bo ani na Cama ani na joolza nie udało mi sie jej spiąć uncertain
                    • tereferefretka Re: możecie zerknac? 02.04.14, 20:51
                      serio? o kurcze, no to jak to jest,że na zappa włazi, a na te adaptery foteliki też wchodzą i dają rade? dziwne..
                      • afroddytta Re: możecie zerknac? 02.04.14, 21:18
                        Nie wiem, ale mam fotelik m-c i gondolkę starą xlandera taką jak Dreami i próbowałam z różnymi adapterami/wózkami
                        - Quinny Speedi-pasował i fotelik i gondola
                        - Easywalker duo-pasuje fotelik, gondola na same adaptery pasuje, ale jest za wąsko i na wózek nie da się jej wpiąć
                        - Baby Jogger (city mini) -pasuje i fotelik i gondola
                        - Joolz-pasuje fotelik, a gondoli nie da się w ogóle wepchnąć na adaptery
                        -Bugaboo Cameleon (tutaj mimo iż wózek mam nieoryginalny, to adaptery są oryginalne BBO)- fotelik pasuje, gondolę można włożyć na adaptery, ale nie ma kliknięcia, tak jakby adaptery były za krótkie, nie wchodzą do końca i gondola opiera się na tych szerokich białych częściach
                        -zapp -fotelik oczywiście tak, a gondola wchodzi bez kilku, ale na stanie wózka może być
    • afroddytta możecie ten ocenić? 02.04.14, 22:57
      tablica.pl/oferta/wozek-teutonia-cosmo-CID88-ID4nO2f.html#096436d7fa
      cena dobra, ogólnie ok? Co tam w ogóle oglądać, o co pytać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka