Dodaj do ulubionych

mam xt - wrażenia

17.04.14, 20:23
No i kupilam tego maclarena xt, od forumki, czarny zadbany - cudo. Jestesmy po pierwszym spacerze i musze powiedziec ze jestem bardzo ale to bardzo pozytywnie zaskoczona. Nie spidziewalam się ze parasolka może tak cicho i "miękko" jechać. Buda jest rewelacyjna, super ta regulacja podnozka. Co prawda Lila juz prawie siega do tego gumowego i chętnie macha nogami ale po dłuższym czasie zaczęła się denerwować wiec go podnioslam i byl spokój. Super sie nim manewruje, podbijanie nie najgorsze. Ogolnie jakosc wykonania jest świetna. Mąż jest nim zachwycony wink zobaczymy jak sie sprawdzi przy dłuższym i czestszym użytkownaniu ale na razie chcialam wam podziękować za dobrą radę smile tylko twraz sobie pomyślałam ze chyba sprzedam micre i kupie co inne big_grin
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: mam xt - wrażenia 17.04.14, 20:33
      super że ci podpasował. smile
      Niestety ja mam wrażenie, że jak parasolkowanie zaczyna się od xt to potem trudno zdecydować się na inną parasolkę.Ja się czaiłam na coś innego, ale w końcu się nie skusiłam, bo oceniłam ryzyko rozczarowania zbyt wysoko, wiec pozostałam maclarenowi wierna. Jeszcze by mi się 4sezons czy spitfire marzył do kolekcji, ale cóż. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka