Dodaj do ulubionych

Folia Baby Jogger

04.05.14, 20:52
jej składanie doprowadza mnie do szału uncertain Mam BJ City Mini - powiedzcie jak wy ją składacie? Mi to chwilę zajmuje, a i tak kończy się na "wepchnięciu" do woreczka i pod wózek bo nie mam tyle cierpliwości na nią uncertain
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Folia Baby Jogger 04.05.14, 21:02
      hehe mam to samo z folią do summita. kupiłam tą oryginalną od BJ i jest genialna, ale jak ją złożyć żeby zajmowała mało miejsca? nie wiem...
    • thea19 Re: Folia Baby Jogger 05.05.14, 15:25
      ja swoja wozilam w kieszeni na plecach, skladalam najbardziej na plasko jak sie dalo ale bez zbytniej przesady bo szkoda mi miejsca w koszu. w elite tez na plecach.
    • kar-ula Re: Folia Baby Jogger 05.05.14, 22:09
      Ja nie miałam problemu i raczej odbieram tę folię, jako bardzo przyjemną do składania - mnie do furii doprowadzało składanie folii od Quinny Buzza, folia od Bumbleride była twarda i tez taka niezbyt składalna, a folia od BJ jest mięciutka, ma dużo ortalionu, więc super ja się skąłda. Miałam ja w takim pokrowcu z zamkiem od czegoś tam wziętym i w tej kiesoznce z tyłu wózka. Teraz czekam na folię do gessleina, ale na pewno nie bedzie taka mieciutka i przyjazna smile
    • hanna79 Re: Folia Baby Jogger 05.05.14, 22:16
      To ja mam to samo z folią do MBUJ. Zanim kupiłam tę oryginalną czytałam w którymś z wątków, że mieści się w tej kieszonce przy koszyku... mnie się nie mieści tongue_out nie wiem jakim cudem miałaby się tam zmieścić big_grin
      • martuska1982 Re: Folia Baby Jogger 05.05.14, 22:23
        mnie się mieściła, ale nie w tej zamykanej tylko w tej na gumkę obok, z tym ze połowa folii wystawała, a i to jak ją się mocno sciśle złożyło wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka