Dodaj do ulubionych

Akcesoria HITY i KITY

06.05.14, 13:54
Proponuję taki post. Opisujcie swoje propozycje - bez czego trudno jest Wam i waszym dzieciom się obyć na spacerach i w podróży, a co było totalnym badziewiem lub nie spełniło waszych oczekiwań.
Mam na myśli wyposażenie dodatkowe. Nie znalazłam takiego postu gdzie zebrane byłyby recenzje różnych dodatków, a może warto byłoby je opisać dla potomności.
Obserwuj wątek
    • wodadobra Śpiworko-polarek BuggySnuggle HIT 06.05.14, 14:12
      Mam takie coś
      Jest świetne. Kupiłam okazyjnie i na początku sądziłam, że wersja klasyczna jest lepsza. Ale okazało się, że taka niby kurteczka świetnie się sprawdza. Moje dziecię jest hartowane niczym stal i nie nosi czapki więc jak jest chłodniej nasuwam jej kapturek i jest ok. W kieszonce jest dziura na pasy, więc nie ma problemu z zapięciem dziecia. Ja mam rozmiar 6-12 miesięcy, ale nie wiem czy są większe. Jeśli nie to szkoda, bo u nas się super sprawdza.
      Do tego chwalę markę samą w sobie - piorę toto ciągle i polar jest dobry gatunkowo - nic się nie mechaci i nie kulkuje.
      Bezwarunkowy HIT.
      • lunagda Re: Śpiworko-polarek BuggySnuggle HIT 06.05.14, 14:41
        Jezeli jestesmy przy spiworkach ,ja za absolutny hit uwazam spiworki Buppa,mialam ich kilka przy pierwszej corce ,przy drugiej buppa byl jako drugi kupiony i malutkiej bylo mega cieplutko .
    • nicolcia9 Re: Śpiworki :) 06.05.14, 15:08
      BuggySnuggle - u nas sprawdza się rewelacyjnie big_grin Idealny na cieplejsze (chłodniejsze) dni tongue_out Mam 3latka i nadal go używany, dzięki rozpinanemu dołowi buciki są na zewnątrz i nie brudzą śpiworka a na długość jest idealny (gdy buciki znajdują się poza śpiworkiem tongue_out) big_grin

Elodie Details - najcieplejszy śpiworek jaki posiadałam z czystym sumieniem mogę polecić big_grin

Lodger Bunker - uniwersalny śpiworek, z którego również jesteśmy bardzo zadowoleni. Idealny dla maluszka jak i starszaka, mój 3 latek spokojnie się jeszcze do niego mieści, ale wiadomo "kapturka" mu już z niego nie zrobię na główkę smile
      • flower_v Re: Śpiworki :) 06.05.14, 15:34
        jest watek 'Gadżetomania' smile
        • szangala_23 Re: Śpiworki :) 07.05.14, 13:26
          a ja czekam na opinię o Bi wodadobra big_grin
          • kar-ula Hity 07.05.14, 15:23
            Dla mnie hit to organizer Babymel. Śpiworek Buggy snuggle lubię - mam śliczny do wszystkiego pasujący kolorystycznie, ale jeślic hodzi o funkcjonalność, to tylko śpiwory Magdowe - zimowe i jesienne (teraz czaję się na letni).
            Kity - kocyki. Nie cierpię.
            • didis Re: Hity 07.05.14, 16:40
              Ja bardzo lubiłam organizer sunshine kids, ale jest już nieźle sfatygowany. Mufka teutonia. To chyba było by na tyle.
              • didis Kity 07.05.14, 16:42
                DOstawka lascal - strasznie przeszkadzała w manewrowniu, wózek słabo się prowadziło. Miałam ją z Cameleonem. Winter Kit i Summer Kit Stokke - tylko świetnie wyglądały, ale włśnie z uwagi na to zakupię je jeszcze raz dla tego malucha.
              • didis Re: Hity 07.05.14, 16:46
                Nie dodałam o parasolkach Bugaboo i Stokke - obydwie były suuuper. Idealnie osłaniały przed słońcem, idealnie się regulowały. Plecak Fisher Price -jest naprawdę pakowny i dużo lepszy od toreb jakie widziałam i miałam.
      • izabellas2 Re: Śpiworki :) 02.07.14, 20:51
        a gdzie można kupić te śpiworki? z góry dziękuję za odpowiedz pzdr
    • nellyssima Re: Akcesoria HITY i KITY 02.07.14, 21:37
      Spiworek BuggySnuggle oraz zimowy Odenwalder Mucki z misiem, nie dość, ze śliczny, to jeszcze ciepły i swietnie wykonany.
    • mama1dawidka kit 02.07.14, 22:06
      mountain Buggy parasolka do bani
      nie ma to sie czego trzymac
      nie polecam
      • martuska1982 Re: kit 03.07.14, 13:55
        z tańszych nieco niż te firmowe gadżety dopisze od siebie parasolkę xlander kwadratową. Najgorszy szajs jaki w życiu miałam, nienawidziłam jej. A ze spiworków mimo mojej miłosci do quinny ich śpiworek jest okropny, wąski na dole, musiałam przed zapięciem synowi buty sciągać, a i tak miał ciasno.
        • gleana Hit 03.07.14, 14:09
          Uchwyt Skip Hop dla drugiego dziecka, rewelacja i super wygoda przy dwójce dzieci, starszak uwielbia.
          • hanna79 Re: Hit 03.07.14, 14:15
            A ja bardzo lubię tę torebeczkę maclarena, Maclaren, Mini Utility Tote Felt, Torba, Charcoal:
            https://ecsmedia.pl/c/maclaren-mini-utility-tote-felt-torba-charcoal-n-iext24018360.jpg
            Używam na TFK Dot i sprawdza mi się doskonale na krótkie wyjścia, gdzie nie potrzebuję dużo rzeczy brać. Dla mnie hit (w swojej kategorii wink)
    • zurekgirl Re: Akcesoria HITY i KITY 03.07.14, 15:39
      Dla mnie hit to klamerki mocujace reklamowki/torby/wszelkie zakupy do raczek wozka. Czesto robie wielkie zakupy po spacerze, nie mieszcze tego w koszu, nie lubie wiazac reklamowek na suply wokol raczki, takie klamry bardzo pomagaja. Mam zarowno plastikowe jak i metalowe, oczywiscie polecam metalowe wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka