basiunia900 09.05.14, 23:29 Czesc Nie wiem czy juz bylo cos na temat tego wozka, ale bardzo mnie zainteresowal. Problem w tym ze nie ma o nim zadnych opinii pomozecie? Jaka waszym zdaniem jest najlepsza spacerowka? Co mozecie polecic? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: petite star njoy bubble 10.05.14, 13:12 Ja ten wozek ogladalam dokladnie i pewnie go za jakis czas kupie. Plus to oczywiscie odwracane siedzisko i duzy daszek, dobra wysokosc raczki (troszenke wyzej niz w Quescie). Minusy to zerowy dostep do kosza na zakupy, twarde siedzisko, wkladka, najlepiej gruba, konieczna. Amortyzacji tez za bardzo nie czulam, ale moze jakas jest, jak sie ciezsze dziecko wsadzi. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: petite star njoy bubble 10.05.14, 20:40 ten model petite star sprzedalo Baby Joggerowi i teraz sprzedawany jest pod ich marka - nazywa sie Vue - tu masztroche opinii z amazona _ o ile znasz angielski www.amazon.com/Baby-Jogger-Vue-Stroller-Black/dp/B00HTYFS0W Odpowiedz Link
basiunia900 Re: petite star njoy bubble 11.05.14, 11:30 Dzieki a jaka mozecie jeszcze polecic lekka spacerowke z odwracanym siedziskiem? Odpowiedz Link