Dodaj do ulubionych

Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-)

19.05.14, 15:14
Coraz bardziej dochodze do wniosku, ze chyba przyszedl czas na wyprobowanie yezz'a smile

Tylko zupelnie nie wiem, ktory kolor wybrac: czy ten z limitowanej kolekcji bialy z zielonymi listkami itd (tylko boje sie, ze bedzie sie "gryzl" z ubrankami malej, ktore sa zwykle granatowo-biale w kropki i czasem sie dodatkowo roze i rzadko fiolet trafia).
On ma tez duzo bialych elementow, wiec bedzie sie brudzil.

Mamy rozowego zappa xtra2 i w nim sie ten material przy butach jednak troche brudzi.
Wiec roz odpada tym razem.

Fiolet? Sa dwa fiolety. W internecie malo widac jakas roznice. Niby jeden troszke jasniejszy, drugi ciemniejszy (purple rush i purple pace).

Co byscie wybraly?

A moze ma ktoras z was jeden z tych fioletow i ma fotki?
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 15:33
      Pinik ja mam yezza tego limitka w listki smile powiem Ci że mój mały jest ubrany zazwyczaj w ubranka w kolorach granatowy, zielony, żółty, szary i wygląda super, nic się nie gryzie kolorystycznie smile

mam już yezza od marca, jeżdżę nim kilka razy w tygodniu i nie ma jeszcze konieczności prania, o dziwo brudzi się w niewielkim stopniu. a te jego kolory.... wyjątkowe smile jest naprawdę śliczny.

decyzja należy do Ciebie, ale ja stawiam na limitka smile

• linkap_wawa Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 16:59
      ja mam purple pace - fajny jest - w zaleznosci od swiatla jest taki bardziej niebiesko-chabrowy lub bardziej w fiolet wpada - ciezko na zdjeciach oddac jego faktyczny kolor
      • martuska1982 Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 17:11
        Ja mam signature, tez czarno bialy. Nie brudzi się. Mój syn trzyma nogi tam na dole na tym plastiku, ale dla mniejszych dzieci tam gdziegdzie jest na materiale podnozek jest podgumowane na czarno. Nie wydaje mi się by się mocno brudzuc to mialo.
    • mariolaer Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 18:13
      Ja choć nie lubię czerwonych wózków wybrałam red rumour, czyli tą ciemną czerwień. Na czarnym stelażu wygląda naprawdę super. Jestem bardzo zadowolona i z koloru i z wózka w ogóle. Na początku też chciałam limitka, ale bałam się również mieszanki kolorów, a chciałam coś w kolorze na lato, bo czarne wózki, które kocham mam już na stanie.
      Yezz okazał się naprawdę fajną podwieźdupką, rzeczywiście prosto się składa, jest lekki i wygodny zarówno dla pasażera jak i dla osoby prowadzącej wózek. Najbardziej jednak podoba mi się jego prowadzenie i super zwrotność, można go prowadzić jedną ręką, w zasadzie to sam jedzie. Dzięki za pomoc dziewczyny, dzięki Waszym radom mam teraz duet hmm (prawie) idealny MBUJ + Yezz.
      Wciąż jednak mam ochotę jeszcze na Yoyo ( po reklamie Pinik wink ), więc niewykluczone, że jeszcze do mnie trafi.
      Polecam, więc red rumour, choć typowo dziewczyński nie jest wink.
      • lunagda Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 18:27
        Na zywo widzialm ,fiolet ,bez i turkus i ten turkusowy byl sliczny smile
        • martuska1982 Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 21:05
          Beż? To jest yezz w takim kolorze?
          • lunagda Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 19.05.14, 22:08
            a nie przepraszam ,teraz zaczelam siegac do pamieci co tam lezalo na gorze to byl zapp xtra .
    • gosia_mrufka yezz purple rush 19.05.14, 22:59
      Tutaj fotki purple rush, którego miałam:
      yezz purple rush
      yezz purple rush2
    • pinik Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 20.05.14, 21:21
      Ja zwariuje z tym moim niezdecydowaniem... Chcialabym jaknajszybciej zamowic tego yezza i sie dalej bujam z kolorem. Ten limitek piekny, ale czy nie za duzo tych wzorow i kolorow? MOj styl jest w sumie inny. A z fioletem z koleji trudno mi zdecydowac nie widzac tych dwoch fioletow na zywo, ktory lepszy. No cholery juz dostaje, choc ciesze sie, ze tylko taki problem mnie dzis gnebi smile
      Wogole to sie tez zastanawiam, gdzie takiego yezza uzywac. Z malych podwiezdupek to mam yoyo, ktory ma wiecej opcji (przedewszystkim spanie!) niz yezz. Ale korci mnie strasznie ten wozek i wogole wyprobowanie jeszcze czegos, bo to pewnie moje ostatnie pol roku w zyciu na takie akcje i musze korzystac na calego smile

Kiedy korzystacie ze swoich yezzow????? Tylko "w aucie", czy bierzecie go tez na spacery?
      • martuska1982 Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 20.05.14, 21:31
        Ja nie mam auta. wink
        Yezza biorę jak wiem, ze nie będę lazic po mieście (co zawsze kończy się ladowaniem fury zakupów), no i jak juz wczesniej wylazilam z volo (wcześniejsze dni mam na myśli). Wtedy yezz jest odmiana. Tak naprawdę volo mi w zupelnosci wystarczy, jednak szkoda mi tego yezza oddac.
        • pinik Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 20.05.14, 21:34
          Volo to ja mam (czeka w DE na nasz powrot), ale ja volo nigdy jakos nie lubilam. Moze dlatego, ze nie mialam dla niego tez przeznaczenia? No wiec na zdrowy rozum: po co mi yezz? smile

Choc mysle, ze w DE sie yezza bez problemu sprzeda, bo one tam w jakis dzikich cenach sa teraz.
      • linkap_wawa Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 20.05.14, 21:54
        Yezza biore na szybkie akcje typu wizyta u lekarza, przejscie z punktu A do punktu B albo jeśli szykuje mi się dluzszy spacerek z mala po osiedlu a wiem, ze ona wtedy w koncu się zmacha i zapragmie raczek a ja już nie mam sily klocka tachac. Raz wzielam go na wycieczke do zoo - dzieciaki lataly ogladac zwierzeta a co jakis czas mala ladowala się do wozka jak nozki się zmeczyly - klamoty wiozlam na zlozonym daszku i w nieduzej torbie wozkowej zapietej na raczce i dalo rade.
        Krzyś, ur. 24.12.2008

https://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1en0047o.png
        • martuska1982 Re: Quinny Yezz - ktory kolor??? Sonda :-) 20.05.14, 22:50
          Yezzem na miękko ogarniam nawet zakupy, ale takie nieduże, typu chleb, woda i parę pierdol. Na dluzsze grzebanie po sklepach wole volo.

PS. Dziewczyny, wy korzystacie z tej kieszeni za plecami dziecka?
          • linkap_wawa yezz purple pace 21.05.14, 10:10
            no powiedzmy mniej wiecej oddaje kolor - on oczywiscie jest jednolity - tylko w niektorych miejscach wyglada inaczej w zaleznosci od padanie swiatla z flesza
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/jc/fa/iyao/Rw3TogkFPtNpNKvd6X.jpg
    • pinik Jest! 27.05.14, 14:10
      No i jaki super prezent zrobilam sobie sama na urodziny?

YEZZ!!! Przyszedl dzis!

Smieszny! Sliczny jest ten limitek z listkami. Smieszna konstrukcja. Leciutki i bardzo skretny. Narazie jezdzimy tylko po domu, bo na dworze burza i musze szykowac ciasta itd na wizyte kolezanki.

Szkoda, ze koszyka nie ma wale i nie wiem, jak torbe moja zawiesic, ale jeszcze nad tym pomysle. Fajna awaryjna podwiezdupka smile Tzn. taki wozek, ktory lezy np. w aucie albo na urlop ze starszym dzieckiem, zeby miec na moment, jak nozki malucha sie zmecza.

Jakby mial koszyk i pozycje lezaca i lepsza budke, to bylby perfekt smile Tylko wtedy wazyl by pewnie tyle co GT smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka