Dodaj do ulubionych

BJCM gt/4w

05.07.14, 19:56
cześć dziewczyny!

zaczęłam poszukiwania wygodnej parasolki/małej spacerówki i zgodnie z opiniami z forum, dzisiaj w sklepie oglądaliśmy bjcm. był tylko zwykły i czterokołowiec, jak dotąd myślałam nad gt, chociaż z trójkołowymi wózkami nigdy nie miałam nic wspólnego i byłam ciekawa jak to jest.
facet w sklepie powiedział, że te wózki, wszystkie trzy wersje, niczym się nie różnią poza kółkami i rączką (łamaną w gt). no i wiecie co, między zwykłym i 4w nie widziałam żadnej różnicy w takim po sklepie jeżdżeniu (raczej mało miarodajnym)...

dlatego pytanie do mam, które miały możliwość spróbowania gt i 4w - czy jest jakaś różnica w użytkowaniu? trochę głupio, że oparcie jest stale półleżące - w naszej obecnej spacerówce też tak jest i mały trochę się denerwuje, a ja boję się go wozić bez pasów. czy 4kołowy nie ejst czasem pewniejszy w prowadzeniu, mniej się kolebie czy coś?

p.s. jeszcze mnie zainteresował b-motion, ale w sklepie nie było uncertain może on jest fajniejszy? kurczę, sama nie wiem, chciałam coś kompaktowego, a one oba są dość spore wink
Obserwuj wątek
    • maja1406 Re: BJCM gt/4w 05.07.14, 20:31
      miałam bj gt, zwykłe CM trójkołowe i teraz mam b-motiona, czterokołowego CM nie miałam. Z tej trójki najlepiej prowadziło mi się GT, był bardzo stabilny i fajnie zwrotny. Ale najwygodniejsze siedzisko ma b-motion według mnie.
      Zwykły CM w ogóle mi nie przypadł do gustu, dla mnie GT o wiele lepiej się prowadził, był bardziej miękki, a regulowana rączka i jej kształt miała duże znaczenie dla wygody prowadzącego wózek. Ta półokrągła, nieregulowana rączka w zwykłym mini była niewygodna i za wysoka, ale ja niska jestem.
      A tak w ogóle to dla mnie najlepszy wózek to byłoby połączenie GT z siedziskiem b-motiona smile
    • dominiczka87w Re: BJCM gt/4w 05.07.14, 22:45
      4w jeździłam po sklepie bo pojechałam z zamiarem kupna wink natomiast podbijanie było faktycznie dużo gorsze niż w zwykłym mini.
      Generalnie chciałam 4w a w efekcie mam GT wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka