Dodaj do ulubionych

Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3

07.07.14, 00:13
Prosze pomuszcie nie wiem ktory wozek bedzie leprzy a oba mi sie podobaja ??? Czy wybrac Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 bede wdzieczna za wszystkie rady!!!
Obserwuj wątek
    • jolla14 Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 07.07.14, 00:42
      Najpierw cameleon później bee + smile
      • mama1dawidka Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 07.07.14, 07:11
        Mam Komplet i wg mnie To sa dwa rozne wozki nie do porownania
        • jpomorzanka Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 07.07.14, 10:30
          Bo nie o porównanie tu chodzi. Nie karmić trolla.
      • ftbsun Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 07.07.14, 22:11
        Czyli jednak cameleon , tak myslalam choc musze przyznac ze gleboka gondola malo mi sie podoba? Nie wiem jednak ktory jest bardziej sprawny od strony praktycznej?!?
        • silke85 Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 07.07.14, 22:23
          Miałam jednego i drugiego, znaczy bee teraz mam. I nigdy przenigdy nie kupiłabym go dla noworodka/niemowlaka. To super wózek ale dla starszego dziecka i właściwie tylko do miasta.
    • walker85 Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 08.07.14, 09:03
      Miałam oba wózki. Obecnie mam Bee+.
      Uważam, że Cameleon w wersji gondolowej jest fajny, ale dla dziecka, które zimą nie jest już noworodkiem. Tzn. dla dzieci urodzonych wiosną czy latem. Moja córka urodziła się w październiku i nie byłam zadowolona z wyboru. Budka słabo zasłania, gondola nie jest ciepła a przykrycie na nóżki do gondoli jest bardzo niskie i wpada do niej śnieg czy wiatr. Spacerówki nie ocenię, bo nie używałam jej wcale.
      A co do Bee to powiem tak - dla dziecka 0-6 miesięcy też uważam, że się nie nadaje. Ale dla starszych na lato sądzę, że tak. Obecnie córka ma 9 miesięcy, ale jest dość duża - 11 kg. Spacerujemy z Bee po śląskich chodnikach i nie widzę, żeby coś było z wózkiem czy z wygodą córki nie tak. Lubi w nim zasypiać, ba ja lubię ją usypiać w nim. Bujam ją trochę na tych sprężynach ze stelaża (ciężko powiedzieć dokładnie jak to wygląda) i zasypia fajnie.
      Do tego wózek ma szerokie siedzisko, szersze niż mam w Emmie czy Urbanie i mała może nogami wywijać jak chce.
      Reasumując - polecam dla dziecko powyżej pół roku.
      • silke85 Re: Bugaboo Bee+ czy Bugaboo Cameleon 3 08.07.14, 09:21
        Moja urodziła się w listopadzie, zima wtedy była naprawdę ostra i szczerze mówiąc na nic nie narzekałam smile żaden śnieg nam nie wpadał budki nie urywało i takie tam tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka