Dodaj do ulubionych

Graco Evo XT - ktos ma?

16.07.14, 17:46
To nowy wozek, ale moze ktos ma? Co o nim sadzicie? To taka niby mala terenowka.....polecacie?
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Graco Evo XT - ktos ma? 16.07.14, 20:57
      NIKT tu nie ma graco i NIKT tu graco nie poleca, no może poza nieznanymi nickami, które pojawiają się tu tylko aby te wózki reklamować

wpisz w wyszukiwarkę "graco" i poczytaj, raczej nazwa modelu niewiele tu zmienia wink
      • monika_kas Re: Graco Evo XT - ktos ma? 16.07.14, 21:08
        O przepraszam ja graco miałam (z naciskiem na czas przeszły) tongue_out i jak najbardziej nie polecam. Popełniłam ten błąd będąc w ciąży (chyba nie byłam do końca świadoma co robię tongue_out ). Wytrzymałam z tym wózkiem do 6 mies. i tyle. Porażka ogólnie.
        • pinako-lada Re: Graco Evo XT - ktos ma? 30.08.14, 13:38
          W sumie nie wiem czy już powinnam zabierać głos w tym temacie ale owszem jestem posiadaczka Graco Evo XT- od 5 dni co prawda. Kilka spacerów już za nami, nie wiem jakie miałyście Panie modele tej firmy ale mnie ten bardzo przypadł do gustu. Jak na ta chwilę jestem zadowolona
          • gochalodz Re: Graco Evo XT - ktos ma? 31.08.14, 10:02
            A wózkiem w ogóle wyjechałaś na spacer czy tak po prostu jest ładny?
            Są osoby, których spacer z dzieckiem w wózku kończy się na wystawieniu na balkon czy do ogrodu,a są takie, które wyjadą w każdą pogodę i to na wiele godzin.

Ja miałam nieprzyjemność z Graco Evo i o ile wiem,że wózek się może podobać wizualnie w sklepie,o tyle użytkowanie w tym codziennie pakowanie do auta już nie fajne, bo są lżejsze spacerówki i lepsze w prowadzeniu.
          • aga_1980_31 Re: Graco Evo XT - ktos ma? 31.08.14, 11:14
            Oj 5 dni posiadania wózka to faktycznie można wydać bardzo dokładną i rzetelną opinię big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka