audrey321 16.07.14, 17:46 To nowy wozek, ale moze ktos ma? Co o nim sadzicie? To taka niby mala terenowka.....polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Graco Evo XT - ktos ma? 16.07.14, 20:57 NIKT tu nie ma graco i NIKT tu graco nie poleca, no może poza nieznanymi nickami, które pojawiają się tu tylko aby te wózki reklamować wpisz w wyszukiwarkę "graco" i poczytaj, raczej nazwa modelu niewiele tu zmienia Odpowiedz Link
monika_kas Re: Graco Evo XT - ktos ma? 16.07.14, 21:08 O przepraszam ja graco miałam (z naciskiem na czas przeszły) i jak najbardziej nie polecam. Popełniłam ten błąd będąc w ciąży (chyba nie byłam do końca świadoma co robię ). Wytrzymałam z tym wózkiem do 6 mies. i tyle. Porażka ogólnie. Odpowiedz Link
pinako-lada Re: Graco Evo XT - ktos ma? 30.08.14, 13:38 W sumie nie wiem czy już powinnam zabierać głos w tym temacie ale owszem jestem posiadaczka Graco Evo XT- od 5 dni co prawda. Kilka spacerów już za nami, nie wiem jakie miałyście Panie modele tej firmy ale mnie ten bardzo przypadł do gustu. Jak na ta chwilę jestem zadowolona Odpowiedz Link
gochalodz Re: Graco Evo XT - ktos ma? 31.08.14, 10:02 A wózkiem w ogóle wyjechałaś na spacer czy tak po prostu jest ładny? Są osoby, których spacer z dzieckiem w wózku kończy się na wystawieniu na balkon czy do ogrodu,a są takie, które wyjadą w każdą pogodę i to na wiele godzin. Ja miałam nieprzyjemność z Graco Evo i o ile wiem,że wózek się może podobać wizualnie w sklepie,o tyle użytkowanie w tym codziennie pakowanie do auta już nie fajne, bo są lżejsze spacerówki i lepsze w prowadzeniu. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Graco Evo XT - ktos ma? 31.08.14, 11:14 Oj 5 dni posiadania wózka to faktycznie można wydać bardzo dokładną i rzetelną opinię Odpowiedz Link