Dodaj do ulubionych

wozka poszukuje

21.07.14, 15:13
styczen/luty rodze 3 dziecko. wozek po pierwszej dwojce dawno oddany. spacerowki mam- nawet dwiesmile mieszkam na wsi- slavery tutaj to pola glownie, drogi gruntowe i rzadko odsniezane chodniki.dosc czesto jezdzimy do Miasta. poszukuje wozka,ktory sprawdzi sie zima na wsi i w miescie.bedzie latwy do zlozenia i nie za ciezki.( kryterium wagi nie jest najwazniejsze.nie musze go nosic po schodach). no i raczej wolalabym uzywany,ale "dobry" niz nowy ale kiepski.
prosze o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: wozka poszukuje 21.07.14, 15:16
      Jaki masz budżet?
    • agnie-sia80 Re: wozka poszukuje 21.07.14, 15:16
      * spacery
      nie slavery.
      • agnie-sia80 Re: wozka poszukuje 21.07.14, 15:21
        budzet. nie man jeszcze smile dlatego tak szybko rozpoczynam poszukiwania zeby miec swiadomosc ile potrzebuje. ale raczej srednia polka cenowa.
        ostatni swoj wozek kupowalam 9 lat temu.deltim voyager to byl. kompletnie nie mam rozeznania.
        • dominiczka87w Re: wozka poszukuje 21.07.14, 23:36
          Moze BI albo któryś z EW ?
          • agnie-sia80 Re: wozka poszukuje 22.07.14, 06:51
            czy peg perego pliko 3 nadaje sie dla maluszka? bez gondoli.
            • emakowka Re: wozka poszukuje 22.07.14, 07:23
              agnie-sia80 napisała:

> czy peg perego pliko 3 nadaje sie dla maluszka? bez gondoli.

Na teren,w którym będziesz woziła dziecko proponowałabym jakąś używana Emmaljunge,a Pliko 3 jest dość sztywnym wózkiem i bałabym sięw nim wozić noworodka .
              • gleana Re: wozka poszukuje 22.07.14, 13:49
                Pliko P3 jest typowo miejskim wózkiem, amortyzację ma ale na wieś to on się nie nadaje.
            • dominiczka87w Re: wozka poszukuje 22.07.14, 14:39
              ja bym w życiu nie wsadziła noworodka do ppp3 i to jeszcze bez gondoli...
              może tak jak któraś z dziewczyn zaproponowała emmę, moze scooter s albo nitro?
              • agnie-sia80 Re: wozka poszukuje 23.07.14, 18:35
                dzieki za propozycje.emma fajna. kolezanka podpowiada tez roana marite (?). co myslicie?
                • emakowka Re: wozka poszukuje 23.07.14, 18:40
                  Marita jest tu na forum chwalona i polecana, więc wybór jak najbardziej ok.smile
                  • afroddytta Re: wozka poszukuje 23.07.14, 18:54
                    Tak tylko marita w wersji spacerowkowej już taka genialna nie jest, poza tym jest spora i ciężka, o zwrotnisci w mieście nie wspominam. Ja bym poleciła bardziej uniwersalnego Easywalkera sky lub quatro, regulowana amortyzacja, wielkie siedzisko starczy do końca, a jednocześnie zwrotny i lekki w prowadzeniu sprawdzi sie i w terenie i w mieście, a ceny używek są na prawdę korzystne (spokojnie po 2 latach wozek sie odsprzeda dalej)
                • gochalodz Re: wozka poszukuje 24.07.14, 06:39
                  Marita albo Kortina lub Jedo Fyn (Fyn ma skrętne koła to się wygodnie manewruje w mieście).
                  • agnie-sia80 Re: wozka poszukuje 25.07.14, 08:10
                    dzieki bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka