Dodaj do ulubionych

bebe confort loola dla noworodka

29.07.14, 23:36
dziewczyny, moja psiapsióła rodzi synka we wrześniu i szuka wózka, ja jej polecam cama, ale trochę się uparła przy tej looli wink czy nadaje się dla noworodka i w ogóle na jak długo starczy?
nie znam się aż na gondolach bo tylko cama miałam ale wy coś na pewno doradzicie smile
a kryteria:
przekładane siedzisko
możliwość wpięcia fotelika
skrętne koła, ale to wiadomo smile
cena max 1500 ale musi w tym być już fotelik

no i więcej w sumie nie wie big_grin dodam że w looli podoba jej się że można dzidzie wozić w aucie w gondoli.
Obserwuj wątek
    • polinqa Re: bebe confort loola dla noworodka 29.07.14, 23:56
      Ale czy wożenie w gondoli w aucie nie wymaga specjalnego zaświadczenia? Przecież to niebezpieczne i niewłaściwe dla dziecka, jednak fotelik to fotelik smile
      Niech tylko nie kupuje fotelika no name.

Co do wózka to nie korzystałam, więc się wypowiem się, ale mam dziecko wrześniowe i czeka ją zima, nie wiem czy te małe kółka z gondolą pociągną, bo jednak gondola trochę inaczej jedzie niż spacerówka nawet na tym samym stelażu.

Ale ogólnie jak ktoś się uprze to raczej trudno zmienić mu zdanie smile
    • gochalodz Re: bebe confort loola dla noworodka 30.07.14, 06:26
      Gondola Windoo jest chyba dość mała w środku. Dawno temu u kogoś ją widziałam,ale nie na wózku Loola. Faktycznie ma pasy do montażu w samochodzie
      www.mulan.pl/gondola-windoo-bebe-confort-do-wozka-loola.html
      Jednak bezpieczniej chyba w foteliku.

Jeśli szuka miejskiego wózka to Delti Emu, poprzednik Cadeta tutaj w dobrej cenie
      www.mulan.pl/emu-delti-2010-2w1-spacerowka-gondola.html
      i ma możliwość wpięcia fotelika X-Lander X-Car, Maxi Cosi Citi SPS, Maxi Cosi Cabrio Fix lub Maxi Cosi Pebble.
      • magda79pn Re: bebe confort loola dla noworodka 30.07.14, 06:57
        woziłam loolą up roczniaka, fajny wózek to był, ale dla niemowlaka trochę jednak za sztywny według mnie...
        • silke85 Re: bebe confort loola dla noworodka 30.07.14, 08:12
          no tak mi się wydawało właśnie ze ma słabą amortyzację, a jak z wielkością siedziska? bo chyba Ty Magda pisałaś że miał duża powierzchnię spania, a z kolei ktoś inny że wózek nie starczy na dłużej niż do 18msc
          co innego ewentualnie byście proponowały? ja mówiłam jej jeszcze o joolzu, i jeszcze sola mi przeszła przez myśl ale też nie wiem czy nie będzie zbyt sztywna
          • afroddytta Re: bebe confort loola dla noworodka 30.07.14, 14:32
            Dla mnie loola to tragedia, prowadziłam go bo znajomi mieli wtedy akurat 1,5 roczniaka, w kupili loolę bo musiał być mały po złożeniu. Ja nie lubię wózków takich niesztywnych, a loola była taka jakby rozklekotana, nie mówiąc już o tym, że to nie jest dobry wózek dla noworodka.
    • silke85 Re: bebe confort loola dla noworodka 05.08.14, 21:29
      dziewczyny pomóżcie coś bo kumpela mi dziś wyjechała z jakimś tako i camarelo czy coś, załamka normalnie uncertain
      aha musi mieć 4 koła jeszcze
      • gochalodz Re: bebe confort loola dla noworodka 06.08.14, 07:13
        Tako to marketing ma dobry trzeba przyznać...jak można po BC Loola chcieć porównać jakikolwiek wózek do Tako?

Britax B-Smart
        www.sklep-tosia.pl/britax-b-smart-4_p2106
        Navington Cadet (czy Delti Emu )
        www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-1536-Kompaktowy-lekki-Delti-Emu-2w1-WYPRZEDAZ-KOLEKCJI.html
        Jane Muum
        tylko one będą chyba za twarde,choć niby producenci od urodzenia proponują...

Albo któryś z Navington (np sam stelaż z gondolą)
        allegro.pl/wozek-navington-caravel-2012-2w1-okazja-gratis-i4463103580.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka