Dodaj do ulubionych

wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany...

28.08.14, 23:13
koleżanka szuka wózka dla 5-msc córeczki jej wymóg konieczny to dobra amortyzacja, łatwe i przyjemne prowadzenie oraz zwrotność wózka smile mieszka w mieście, ale spaceruje często po alejkach parkowych czy niewielkich nierównościach smile waga, wymiary po złożeniu oraz kierunek jazdy nie ma dla niej znaczenia
tak jak wcześniej pisałam najbardziej zależy jej na fajnie amortyzowanym wózku by nie był "sztywny" podobają jej się takie wózki jak Joolz, Bugaboo, Bumbleride, Gesslein 4air - każdy z innej "beczki" he.. he.. wink
a ja żadnego nie miałam więc nie za wiele mogę jej tu pomóc. Liczę na Wasze rady i oczywiście propozycje, które ona chętnie rozważy smile
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 07:51
      fajnie amortyzowany to Brio Go
      • jelsaa Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 08:41
        Ja miałam bumbleride indie i gessleina i oba polecam, amortyzacja, zwrotność, podbijanie, buda super
        • coco.roco jelsaa 29.08.14, 09:07
          a mogłabyś powiedzieć który lepszy będzie dla takiego malca? Który z nich ma dłuższy podnóżek?
          • coco.roco Re: jelsaa 29.08.14, 09:13
            może źle ujęłam z tym podnóżkiem, bo co z tego ile ma podnóżek, jak głębokości siedziska mogą być zupełnie różne wink chodzi mi o większą powierzchnię (głębokość siedziska + podniesiony podnóżek) by roczniakowi czy 1,5rocznemu nóżki nie zwisały (bo do podnóżka dla starszaków na pewno by nie dosięgał)
      • coco.roco Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 09:05
        Brio Go podoba się jej, jednak używek brak, a cena rynkowa wysoka
        • monika_kas Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 09:07
          Bob revolution se i baby jogger summit x3.
          • coco.roco Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 09:09
            Bob nie ta bajka wink a summit chyba będzie za duży na początek dla takiego maluszka?
            Ooo... widzę brak podnóżków, a to niestety je dyskwalifikuje uncertain
            • szangala_23 Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 10:19
              bumbleride dla maluszka extra, ma podnozek regulowany, innych z wymienionych nie mialam, ale bi takie bardziej wszechstronny sie wydaje jesli ma byc jednym wozkiem na stanie, i w miescie fajnie daje rade, w sklepie i w lesie smile
              • jelsaa Re: wózek fajnie amortyzowany - poszukiwany... 29.08.14, 10:49
                szangala dobrze tu ujęła, ja tez z tych dwóch wybrałabym BI, ponadto Bi ma bardzo długą powierzchnię spania i lepiej wyprofilowane siedzisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka