Dodaj do ulubionych

Wróciłam...

15.09.14, 19:30
...na chwilkę, bo tak jakoś cały czas mi trudno się rozstać z tym forum sad
Właśnie odpakowałam śliczną, nową Maxi cosi elę i tak pomyślałam o Wassmile (kupiłam dla koleżanki smile ) Ech znowu przeżywałam tą radość z odpakowywania i montowaniasmile

Piszcie co tu słychaćsmile Która w ciążysmile Widzę po nickach jakieś "nowe" forumkismile

Ja po wakacjach we Włoszech nie żałuję, że naszym ostatnim wózkiem jest joie! Nie wiem jak Wam, ale mi ten wózek podszedł w 100% smile Stoi sobie teraz w szafie i nie sprzedam gosmile Będę miała pamiątkę big_grin We Włoszech przecierałam oczy ze zdumienia jak średnio 5-7 latki sobie w wózkach siedziałybig_grin Oczywiście dominacja Inglesiny i Peg Perego od starych gratów po fajne nówkismile Sporo Cam'ów ale wszystko trzeszcząco - skrzypiące i trochę Chiccosmile

Jak jest gdzieś wątek "o niczym" to mnie podlinkujcie bo już mnie tu daaaawno nie było - miałam problemy ze stałym łączem, a z tabletu jakoś nie umiem tu swobodnie się poruszaćsmile

Jak macie jakieś fajne linki z nowościami to wrzucajciesmile Chętnie obejrzę big_grin
Obserwuj wątek
    • flower_v Re: Wróciłam... 15.09.14, 19:47
      witaj witaj smile a już myślałam po tytule, ze wracasz zeby gondolę szukać wink
      • dominiczka87w Re: Wróciłam... 15.09.14, 19:55
        To samo pomyślałam wink
        Witaj smile
    • agusia041 Re: Wróciłam... 15.09.14, 19:57
      A ja miałam zakładać wątek ''gdzie się podziała nasza Pomilak?" I proszę, jest, cała i zdrowa smile
      Brakuje tu Ciebie, Twoich spontanicznych zakupów i błyskawicznych sprzedaży....Szkoda, że jednak nie planujesz kolejnego malucha sad
    • chubabubba Re: Wróciłam... 15.09.14, 20:24
      Hehe tez myslalam,ze wracasz szukac nowego wozka?? jak za dwa tygodnie okaze sie ze it's a girl to bede jeszcze bardziej plakac za pinkusiem,ktorego sprzedalam??
      • martuska1982 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:16
        chubabubba napisała:

> Hehe tez myslalam,ze wracasz szukac nowego wozka?? jak za dwa tygodnie okaze si
        > e ze it's a girl to bede jeszcze bardziej plakac za pinkusiem,ktorego sprzedala
        > m??
        >
        I ja też myślałam, że tu wieści o ciąży. tongue_out
      • pomilak1 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:30
        No to się pierwsza ciężarna zgłosiła big_grin
        Chuba GRATULUJĘ! spokojnej i lekkiej ciąży smile
        Ech no ja stwierdzam, że niektóre wózki powinnam sobie na ścianach powiesić za miast obrazów big_grin Na pewno byłby stokke xplory all black, bee+, joolz, może jakiś cam w wersji spacerowej też bym dała oprawić tongue_out big_grin

Ja już trzeciego nie planuję i mam nadzieję, że nie wpadnę tongue_out Mam nadzieję, że moje siostry się w końcu zdecydują big_grin Jedna na pewno wózkomaniaczką zostanie bo jak tylko dostawałam nowy wózek to prosiła, żebym czekała na nią z otwieraniem kartonów big_grin Gust ma taki jak ja bo te same wózki nam się podobają big_grin

Podobno jakiś nowy bugaboo ma wyjść, wiadomo coś już?
        • chubabubba Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:36
          Stokke true black to moj no1smile walcze z malzem bo zakochal sie w bbo buffalo😜moge pojsc na ugode i kupic sobie sama spacerowke😜do tego bee3 i mam zestaw startowy😆
          Co do nowego bbo to pewnie chodzi Ci o ten do biegania.gdzies jest watek.
          • martuska1982 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:54
            chubabubba napisała:

> Stokke true black to moj no1smile walcze z malzem bo zakochal sie w bbo buffalo&#
            > 128540;moge pojsc na ugode i kupic sobie sama spacerowke😜do tego bee3 i
            > mam zestaw startowy😆
            > Co do nowego bbo to pewnie chodzi Ci o ten do biegania.gdzies jest watek.

Aaaa, taki też własnie A ten co ja pisałam to dziś info na fejsie było (czy wczoraj).
        • martuska1982 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:53
          na fejsie doczytałam, że od października w sklepach ma być, ale na pewno nie u nas. Cos jakieś moro, ale nazwy nie pamiętam.
          • martuska1982 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:59
            martuska1982 napisała:

> na fejsie doczytałam, że od października w sklepach ma być, ale na pewno nie u
            > nas. Cos jakieś moro, ale nazwy nie pamiętam.

diesel collection big_grin
          • dominiczka87w Re: Wróciłam... 15.09.14, 22:06
            To cam3 w limitowanej edycji by Diesel
    • atwar1 Re: Wróciłam... 15.09.14, 21:17
      Miło Cię "widzieć" smile
      Wpadaj częściej chociaż z sentymentu i dziel się swoją wózkową wiedzą smile
      • kar-ula Re: Wróciłam... 15.09.14, 22:09
        Pomilak, czeeeeść smile Mnie bardzo tu Ciebie brak, Twojego doświadczenia wozkowego i głosu zdrowego rozsądku, odwagi w przypadku jakichś zadrażnień i bezsensownych kłótni. Mam jakoś dużo gadżetów od Ciebie (BS, Citygrips, spódniczka dla małej która wciąż jest nr 1) i wspomnienie po "naszym" BI, dlatego jakoś zawsze ciepło o Tobie myślę. pozdrawiam!
        • pomilak1 Re: Wróciłam... 16.09.14, 14:50
          smile Bardzo mi miło smile
          U nas też ta spódniczka była bardzo lubiana dopóki dupka się mieściła big_grinbig_grinbig_grin
    • mancipi Re: Wróciłam... 16.09.14, 01:30
      pomilak ja myślę o Tobie każdego dnia gdy śmigam nipperkiem który za pośrednictem innej formumki nabyłam po Tobie. do tej pory pamietam że to prawie jak ze sklepu było, a teraz ... ech ten wózek tak idealny ze jak tez prawie tutaj nie zagladam teraz muszę kupic cos uniwersalnego na wakacje w usa i zastanawiam się co... tongue_out
    • monika_kas Re: Wróciłam... 16.09.14, 10:06
      CZEŚĆ! Sto lat Cię nie było tutaj! ahh ja też myślałam, że wróciłaś w poszukiwaniu gondoli big_grin

• pagaa Re: Wróciłam... 16.09.14, 11:28
      a ja znowu w grudniu będę mieć bobasasmile ale zostaję przy moim MBUJ postanowionesmile
      • martuska1982 Re: Wróciłam... 16.09.14, 13:38
        pagaa napisała:

> a ja znowu w grudniu będę mieć bobasasmile ale zostaję przy moim MBUJ postanowione
        > smile

O, no i pięknie. smile
        Zazdroszczę. smile
        A ja nieśmiało sobie po cichu ukradkiem drugiego potomka produkuję dopiero. wink
        • pomilak1 Re: Wróciłam... 16.09.14, 14:57
          Martuśka sory że tak wprost tongue_out To z mężem widzę już lepiej wink big_grin
          • martuska1982 Re: Wróciłam... 16.09.14, 18:21
            nie z mezem, maz sobie zycie z inna układa wink
            • koala0405 Re: Wróciłam... 16.09.14, 18:30
              Martuśka Pomilak chyba chodziło o to że "nie legalnie"
              • martuska1982 Re: Wróciłam... 16.09.14, 18:36
                koala0405 napisała:

> Martuśka Pomilak chyba chodziło o to że "nie legalnie"

Można tak powiedzieć, bo formalnie jeszcze jestem żoną mojego męża, mimo iż oficjalnie jesteśmy w separacji, on ma (cy tam miał) kogoś, ja mam kogoś. A ukradkiem po cichu chodziło o to, że nie łykam witamin, nie liczę dni w cyklu, nie mierzę temperatury i nie robię niczego co można uznać za staranie się o dziecko, jedynie po protu się ie zabezpieczam z założeniem co ma być to będzie. No i własnie w drugim watku napisałam, że mi dzis dwa testy wyszły pozytywnie jednak. tongue_out
                • pomilak1 Re: Wróciłam... 16.09.14, 20:02
                  Nie, no ja "stanęłam" na tym że Martuśka się pokłóciła ze swoim mężembig_grin Nie wiedziałam, że już sobie poszedł tongue_out wink

To rozumiem, że mam gratulować wink smile
                  • martuska1982 Re: Wróciłam... 16.09.14, 20:39
                    pomilak1 napisała:

> Nie, no ja "stanęłam" na tym że Martuśka się pokłóciła ze swoim mężembig_grin Nie wie
                    > działam, że już sobie poszedł tongue_out wink
                    >
                    > To rozumiem, że mam gratulować wink smile

Jak tylko w to uwierzę. wink
                    Póki o jestem w szoku, chociaż przecież wiem skad się dzieci biorą. tongue_out
                    Najbardziej się boję, że były będzie mi robił problemy.
                    • silke85 Re: Wróciłam... 16.09.14, 22:44
                      a co mu do tego, ma teraz swoje życie z inną to niech się wali, brzydko mówiąc big_grin
                      • martuska1982 Re: Wróciłam... 16.09.14, 23:03
                        silke85 napisał(a):

> a co mu do tego, ma teraz swoje życie z inną to niech się wali, brzydko mówiąc
                        > big_grin
                        No własnie sęk w tym ze niedawno z nią zerwał, pisał mi smsy typu "nie chcę żyć, spierdoliłem swoje życie i muszę za to odpowiedzieć". Podejrzewam, że troche zaczął żałować.
                        • pomilak1 Re: Wróciłam... 17.09.14, 07:47
                          No, ale wiesz teraz to chyba za późno na takie smsy wink tongue_out
                          Nic się nie martw, będzie oksmile Masz prawo być szczęśliwą!
                          • silke85 Re: Wróciłam... 17.09.14, 08:45
                            mógł wcześniej o tym pomyśleć, skoro sam w końcu stwierdził że zniszczył sobie życie to cóż, za błędy trzeba płacić
                • flower_v Re: Wróciłam... 16.09.14, 23:13
                  martuska Gratulacje!! smile
            • delphine_delphine Re: Wróciłam... 16.09.14, 18:33
              Hej, hej! I ja o Tobie czasem pomyślę gdy wyciagam mojego BJCM GT smile Teraz jazda wózkiem to u nas prawie egzotyka. Echh, no ale jeszcze troche woze swojego bąbla. Jak Ty zyjesz bez tego forum? smile
              • pomilak1 Re: Wróciłam... 16.09.14, 20:05
                delphine przez długi czas nie miałam stałego łącza i szlag mnie trafiał, bo nie umiem swobodnie odpisywać z tabletu czy komórkitongue_out Ale potem były wakacje i 4 tyg mnie nie byłowinkTeraz powrót do pracy i na razie nie umiem się ogarnąć z czasem, więc wpadam tylkosmile Ale żal mi strasznie, że moje już nie wózkowesad Dzisiaj namówiłam córkę, żeby wsiadła do wózka bo miałam ciężkie zakupy do zrobieniatongue_out Zrobiła łaskę i jechała 3 minuty big_grin
                Chociaż we Włoszech aż mnie korciło założyć wątek własnie odnośnie wożenia na prawdę dużych dzieci w wózkach i monotematyczności marek, które tam się przewijały tongue_out
                • my_way Re: Wróciłam... 16.09.14, 20:42
                  Mieszkam we Wloszech i potwierdzam - tu wozki sluza dzieciom bardzo dlugo. Ale tez zycie towarzyskie wyglada troche inaczej. Tutaj z dziecmi chodzi sie wieczorami do restauracji, itp. Maluchy najczesciej w wozkach przysypiaja ok godziny 16 - 18, zeby pozniej miec sile do bycia na nogach nawet do 23.
                  Ja, mimo, ze otoczona "tubylcami" preferuje bardziej polnocnoeuropejski styl zycia i taki wprowadzam tez synowi, ale kto co lubi wink

A wozki, tak, Pegi, Inglesiny, Chicco, Camy i inne tutejsze marki, no i Maclareny smile
                  • magnolia.83 Re: Wróciłam... 16.09.14, 22:27
                    Pomilaczku zagladaj do nas czesciej smile)
                  • pomilak1 Re: Wróciłam... 17.09.14, 07:50
                    My_wy absolutnie nie neguję tego że taki styl życia prowadzą smile Ja przez 2 tygodnie też taki prowadziłam big_grin i moje dzieciaki (6 i 3) jeździły i spały w joie zamiennie big_grinbig_grin Super było, ale dla mnie męczące tongue_out No i moje dzieci za cholerę nie chciały drzemnąć się w hotelu w godzinach 15-17 big_grin więc z mężem zamiennie drzemaliśmy na leżakach big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • pomilak1 Re: Wróciłam... 17.09.14, 07:51
                      aha Macalrena widziałam JEDNEGO big_grin jakiś stary XTtongue_out
                      Za to na plaży stał 1 bee+ ale gadali po niemiecku wink
    • gniesia007 Re: Wróciłam... 18.09.14, 23:17
      To i ja się podłącze do wątku o powrotach, choć nie wiem czy jest tu jeszcze miejsce dla mniesmile
      Gratulacja dla przyszłych mam-wózkomaniaczeksmile szykuje się spory ruch w temacie, będzie co poczytaćsmile
      Pomilak a ja ci powiem, ze dla mnie joie tez bylby dobrym rozwiązaniem i fajny wózek, nawet chciałam młodej kupić jak juz posprzedaje jej niepotrzebne zabawki zeby miec za co kupic ale dostalam taki felerny model z wszyta siateczka w budkęuncertain nawet nie moglam w pełni skorzystać z duzego daszka.
      Moja mloda teraz juz ma 105cm i mowi po prawie pol rocznej przerwie od wozka ze juz za duza na wózek jest, ale jak pojdziemy gdzieś dalej na spacer to mam kupic dla niej wózek taki duzy zeby sie zmieścilasmile bo ona jednak jeszcze by chciala pojezdzicsmile
      • pomilak1 Re: Wróciłam... 21.09.14, 10:27
        Gniesia wracaj! będzie nas więcej - podczytywaczek big_grinbig_grinbig_grin
        U mnie joie stoi w szafie i co jakiś czas go wyciągam big_grin
        Ja dostałam nówkę do testów,więc za długo się nie zastanawiałam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka