Dodaj do ulubionych

Joolz Day Black pytanko

07.10.14, 09:54
Dziewczyny wiem, że kilka z Was miało (Pomilak, Agusia041, ?) ... napiszcie mi proszę ile na maksa można dać za wózek Joolz Day Black w zestawie z nową gondolą, nowym śpiworkiem i torbą? Kupiony w listopadzie 2012.
Już wcześniej chciałam wymienić naszego na coś nowszego i teraz być może nadarza się okazja ale chciałam podpytać za jaką cenę warto smile Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • matyldamoja Re: Joolz Day Black pytanko 07.10.14, 11:19
      2000? a jaką masz propozycję od sprzedającego? torba + śpiwór to prawie 700 zł., nowa gondola , nie wiem w jakim stanie sam wózek - rama .
    • agusia041 Re: Joolz Day Black pytanko 07.10.14, 11:53
      Miałyśmy z Pomilak tylko wersję spacerową, bez gondoli. Pamiętam, że ona na tym all blacku bardzo dużo straciła a sprzedała praktycznie nówkę uncertain
      Joolz all black w 2012 roku kosztował ok.2000 zł, zakładając, że dwuletni wózek jest w bardzo dobrym stanie chyba nie dałabym więcej niż 1200 zł. Wliczając nową gondolę, śpiwór i torbę wychodzi jakieś 2400.
      • betty1234 Re: Joolz Day Black pytanko 07.10.14, 11:58
        Dzięki!
        No to w sumie mam bardzo fajną propozycję (trochę próbuję jeszcze negocjować wink ) tylko sama kuriera muszę załatwić i próbuję się dogadać ze sprzedawcą, żeby mi go jakoś zapakował.
        Do wieczora może i uda się dogadać, więc wtedy powiem coś więcej - trzymajcie kciuki! wink
    • pinik Re: Joolz Day Black pytanko 07.10.14, 12:00
      A ja na twoim miejscu kupilabym juz sama spacerowke (dodatki juz zdajsie masz) i to nowa. Ja kupowalam u Lucyny z forum (ma/miala??) sklep.

Ten nowszy mial ladniejszy lakier i super ta siatke w budce.
      • betty1234 Re: Joolz Day Black pytanko 07.10.14, 12:08
        O Paulina miałam nadzieję, że się odezwiesz smile Napisałam do Ciebie na FB nawet w tym temacie wink
        No zobaczymy bo ten cały komplet za fajne pieniądze chcą tylko teraz kwestia czy uda mi się z ta przesyłką wszystko załatwić.
        • asiula_6_9_91 Re: Joolz Day Black pytanko 08.10.14, 19:36
          Dziewczny a gdzie po za allegro i olx.pl szukacie joolza uztwanego ?
          Wszedxie widze propozycje handlarza jednego albo ceny jak za nowy...
          • thektoska Re: Joolz Day Black pytanko 08.10.14, 19:41
            Nie aktywowalas gazetowego profilu, wiec nie wiem czy z gazetowej poczty kozystasz,
            Dlatego pisze tutaj ...
            Na poczatku mojej gazetowej galerii jest moj joolz, jesli myslisz ze to cos dla Ciebie, daj mi znac na moj gazetowy email.
          • betty1234 Re: Joolz Day Black pytanko 08.10.14, 20:04
            Ja tego, którego mamy znalazłam na olx z wysyłką za pobraniem.
            All blacka na ebayu uk. Teraz troszkę bujam się z załatwieniem kuriera, bo facet nie ma w co zapakować a polską firmą, którą znalazłam (nawet by mi go zapakowali) nie za bardzo chce wysłać więc kombinuje jak to inaczej zaaranżować.

Czasem na allegro okazje się zdarzają, które często przez handlarzy są wykorzystywane. Nie powiem sama tez czasem korzystam no ale pewnie nie w takim stopniu jak oni.

Ostatnio śledzę strony w poszukiwaniu nowszego modelu i wydaje mi się, że ten za 2400 ostatnio wystawiony sprzedany był wcześniej za 1600 z przesyłką wink
            • asiula_6_9_91 Re: Joolz Day Black pytanko 08.10.14, 20:45
              No ja moge kupic nowy spacerowy, ale wolalabym uzywke.. bo Mlody juz ma rok.. to pojezdzimy tylko troche.. a na złość nie ma nic ciekawego od dluzszego czasu :p
    • betty1234 Re: Joolz Day Black pytanko 11.10.14, 13:46
      Po kilku perypetiach ze sprzedającym i poszukiwaniem firmy, która odebrała by mi wózek z Londynu i ewentualnie go zapakowała we własnym zakresie, właśnie dostałam info, że wózek został od sprzedawcy odebrany i powinien być u mnie wtorek/środa. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby podczas transportu mi go nie uszkodzili wink

Mam pytanko, czy wie któraś czy można gdzieś dokupić osobno te kolorowe pałąki i osłonkę na rączkę (a może całą rączkę trzeba by wymienić ?) - chodzi mi o coś takiego:
      https://www.peppermint.co.uk/news/wp-content/uploads/2014/04/steps-1-2-3-blog.jpg
      • kapit.anka Re: Joolz Day Black pytanko 11.10.14, 13:55
        Betty, wrzuć koniecznie fotkę wozu, proszę smile a o rączkę zapytaj u Dystrybutora, chyba Everbaby.
        • betty1234 Re: Joolz Day Black pytanko 11.10.14, 15:56
          Kapit.anka mam na razie te przesłane od sprzedawcy i mam nadzieję, że może w rzeczywistości będzie wyglądał lepiej a już na pewno po wyczyszczeniu i praniu wink Pałąk jest uszkodzony więc tak się zastanawiam czy będzie go spokojnie można obszyć tymi pokrowcami, które dziewczyny kupują na allegro czy lepiej kupić nowy.
          Kurcze ten ED retro by mi do niego pasował co nie? wink
          • kapit.anka Re: Joolz Day Black pytanko 12.10.14, 13:28
            Ale on piękny!!!! Mniam smile Możesz spróbować z pokrowcami, chociaż nie mam z nimi doświadczenia. Ale z ciekawości dopytam dystrybutora, czy można u nich zamówić dowolny kolor. Może odmieniłabym nieco mojego Parrota wink
            Oj, retro pięknie by leżał wink chociaż przyznam, że materiał w np. Apple of My Eye chyba lepszy. Macałam w piątek właśnie Apple i ładniejszy jest wink
    • bebewawa Re: Joolz Day Black pytanko 11.10.14, 14:52
      Widziałam wczoraj w sklepie Joolz Day w kolorze lobster red - pięknie wygląda, aż żałuję że mam silver.
    • betty1234 dotarł ;) 17.10.14, 12:15
      No i dotarł cały i "zdrowy" wink Muszę go trochę podczyścić bo Sprzedający jakoś się do tego nie kwapił. Zastanawiam się jak uprać tą czarną tapicerkę, żeby się z nią nic nie stało ? Denima wrzuciłam do pralki ale tego jakoś się boję. Prała, któraś blacka?

p/s
      Gdyby, któraś namiary chciała na firmę, która odbierze wózek nie spakowany w UK, spakuje i dostarczy go do PL to mogę podać namiary. Zaryzykowałam pierwszy raz i złego słowa nie powiem chociaż wózek nie był odbierany w terminie jaki zażyczył sobie sprzedawca (odbierają tylko w weekendy) ale jakoś się udało. Cena za dostawę też wyższa niż przez inne firmy ale i tak jeszcze do przełknięcia była.
      • kapit.anka Re: dotarł ;) 17.10.14, 12:33
        Ale jestem ciekawa, jak wygląda "na żywo" smile

Namiar na firmę kurierską poproszę smile być może skorzystamsmile dziękuję i czekam na foty wózka.

• betty1234 Re: dotarł ;) 17.10.14, 16:53
          Na żywo nie jest źle wink Mama zrobiła mi ostatnio kolejny kocyk, który też pasuje i udało mi się śpiworek buppa kupić i też fajny jest.
          Kilka fotek (nie wyczyszczonego jeszcze) nowego nabytku TUTAJ

Co do firmy to oni z UK chyba własnym transportem wożą do PL a później tu na miejscu Fedexem wysyłają. Odebranie, zapakowanie i dostarczenie kosztowało mnie 175 zł (miało być 40 funtów ale za polubienie ich na FB dostałam 5 funtów rabatu wink ) Link do strony TU. Generalnie wysyłam zawsze przez stronę paczkidopolski a tam DPD i wtedy przesyłka kosztuje niecałe 90 zł. No ale tutaj niestety nie było opcji tańszej bo sprzedającemu nie chciało się szukać niczego do pakowania a jak zapytałam czy jak pokryję koszty zakupu kartonów i folii to zapakuje - oczywiście się zgodził ale wyszło drożej niż przez Euro Van. Miałam obawy bo znalazłam na ich temat różne opinie no ale sprawdziłam i złego słowa nie powiem.
          • kapit.anka Re: dotarł ;) 17.10.14, 17:50
            Kurde, ale on fajny. All blacki są takie ....dostojne smile
            Dzięki za namiary, kto wie, może będę szukać wózka w UK wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka