Dodaj do ulubionych

jak wy się mieścicie w torby typu SH?

11.10.14, 10:25
Aktualnie promocja na all więc myślę "kupie" Ale po przemysleniu stwierdzam że nie ma sensu bo się w nią nie spakuje. Na stałe w wózkach mam biedronkowe torby które mi się super sprawdzają jako takie organizery, wyglądają nie banalnie i mieszczą to co potrzebuję na krótkie wyjścia z domu czyli kilka pieluch, chosteczki, jedna zmiana ubrań. Do tego kupiłam sobie torbę na fitness i tam Mam zestaw na wyjścia z domu jak np jeździmy ze starszakiem na zajęcia dodatkowe, mam tam zestaw podstawowy Plus zabawki, słoiki dla mlodej, ubrania dla starszaka, dodatkowe tetry, kocyk itp. Może gdybym nie miała tych biedronkowych to taki skip hop by się sprawdził ale też bym godz nie odpinala od wózka. No ale pewnie część z was ma ją jako jedyną torbę wiec jak się do niej miescicie? Bo to może ją wychodzę z domu obladowana jak na wojnę. Acha ja kp więc żadnych butelek i termosow nie noszę bo gdybym musiała to chyba walizkę na kółkach bym ze sobą brała.
Obserwuj wątek
    • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 10:30
      big_grin

Ja do niedawna cierpiałam z odwrotnego powodu. Zawsze jakos tak malo rzeczy bralam ze wszystkich szokowalo czy aby na pewno mam wszystko... (tez kp)
      Ale ostatnio sie wyrobiłam i zapełniam cala torbe easywalkera smile ciekawe jak sie zmieszczę jak sie pojawi drugi pasażer (nostromo wink )
    • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 10:48
      A ktoś kolor bierzesz?
      Chyba tez kupie (dzienx za info) tyle ze nie mam pojecia ktora. Generalnie nie lubię czerwieni, ale ona będzie sie pewnie mniej brudzić i do Bi mi by pasowała... Za to tak pluma jest w moim stylu dużo bardziej...ale niekoniecznie pasuje do wozkow. No i boje się ze będzie sie brudzić mocno.

Ten pluma ro bez z białym, dobrze widzę?
      • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 11:07
        Myślę o tej bezowej właśnie do czarnego elita jak mam beżowy spiworek na nim, ale cały czas się biję z myślami. Czerwona by mi pasowała do czarno czerwonego questa ale.jego będę używać pewnie dopiero za rok więc nie będę tak daleko wybiegac w przyszłośc.
        • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 11:11
          Torby do wózka chyba faktycznie powinno się wybierać pod katem wózka.... A ja mam chęć wybrac pod katem siebiesmile beżowa do żadnego mi nie pasuje, ale pasuje do mnie. Boje sie ze na taka czerwień nie będę mogla za chwile patrzeć smile

W Twoim przypadku bez będzie super smile
          • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 12:18
            Fajna promocja tylko po co mi kolejna torba...
            Mam Lassig taks wielka i w sumie rzadko jej używam tzn tak na ci dzien to nie tylko na jakieś takie wyjazdy całodzienne itp. Na co dzien mam tez ta biedronkowa (pieluchy, chusteczki, ubranie i sporo świątynie sie tam upchnie) jeździ ze mana codziennie samochodem, a jak sie przesiadam do wózka to tez ja wrzucam. Mam tez 2 cudne torebki kupione przed wakacjami, to takie sportowe ale babskie dla mnie, jedna mosze codziennie tylko na portfel i komórkę, a druga jest właśnie większa fioletowa i zaplanowałam właśnie na branie zdjęciowych rzeczy jak Lassig jest za wielka.
            Mam jeszcze jedna Lassig zachomikowana z promocji ale okazała sie dla mnie za wielka wiec trzymam na jakiś babyshower smile
            No i powiedzcie jaka ta skip jest??? Ja od czerwieni odchodzę, ta bezowa jest ładna choć średnio mi pasuje do czegoś choć z drugiej strony wydaje sie dość uniwersalna i gryźć sie nie bedzie
          • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 12:19
            Ale podbijam watek! smile

Kupiłam. Ale czerwoną big_grin jednak ta beżowa jakaś taka "bezpłciowa" mi się wydaje..no i mi do ŻADNEGO wózka nie pasuje. Ani ani. Ale ludzie widzę kupują głownie beżowe.

Dodatkowo wykorzystałam kupon Allegro na 20zł wieć wyniosła mnie 84zł smile takie torby to ja lubie. Mogą być wtedy nawet czerwone wink

aby dostać kupon trzeba najpierw zaktualizować apkę Allegro (WP) do wersji 2.0.6.0. i zakupić torbę (i opłacić chyba też) za pomocą aplikacji mobilnej Allegro. I gotowe smile
            • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 12:46
              Wow super z tym kuponem, tak to i ja chyba kupię, najwyżej odsprzedam jak mi nie podejdzie.
            • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 12:47
              No i kupiłam bezowa za te 84 zł, cena mydle bardzo ok, zobaczę czy ja zatrzymam czy bedzie na prezent bo sporo ciąż w okolicy, sprzedać tez chyba sie da bez straty wink
              A te kupony to są odnawialne?
              • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 14:00
                Nie sa chyba, choc moze jakby pokombinować z przywróceniem poprzedniej wersji apki i ponowna aktualizacja. . Moze by cos człowiek wykombinował smile

Ale allegro co jakiś czas chyba tak promuje kuponami wersje mobilną, bo juz kiedyś korzystałam z kuponu.

A ja sie cięgle bije z myślami czy dobrze zrobilam ze wzięłam czerwona... Nie lubię ani czerwieni ani takich wzorów jak ten bialy na niej big_grin
                Ale te torby sh kojarzę z takimi pstrokatymi wzorzystymi kolorami...i to jest ich urok dla mnie (podobnie jak BSów) i ten bez no nijak mi nie pasuje do tej torby. Taki delikatny jest. Jasny. Przynajmniej na moim monitorze. Gdybym wybierała torbe dla siebie, nawet nie spojrzałabym na czerwona.. Brałabym bez. Ale ja ja traktuje w kategorii torby dla dzieciaków i chyba wole jak jest krzykliwa uncertain
                To moje ciążowe niezdecydowanie mnie dobija indifferent
            • fela1977 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 18:08
              Ja też kupiłam czerwoną, mnie też do większej ilości wozków będzie pasować. Również załapałam się na kod 20 zł z apilikacji mob.
              • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 19:07
                A myslalam juz ze jestem jedyne "bezguście" ma forum big_grin

Dzieczyny, a ta torba to by się nadawala jako taka damska, normalna regularna niewozkowa? Czy nie bardzo?
                • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 19:11
                  Tez sie zastanawiam, zobaczymy smile
                  • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 19:15
                    Jesli nadawałaby sie.... Dokupilabym ten nieszczesny bez jeszcze wink
                • betty1234 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 19:16
                  Ja mojej szarej czasem używam jak sama lecę do miasta a nie chce mi się dokumentów i portfela przekladacsmile
    • wrzesniowa_panna Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 15:51
      Ja moja uwielbiam smile kupiłam w tkmax za 179zl a na all są po 299zl takie same
      Jej wielkość jest dla mnie idealna smile ostatnio nawet nie jest zapełniona ale to sie pewnie zmieni jak sie drugie pojawi smile
    • sztucznamrowka Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 16:29
      Ja, jak tylko zobaczyłam tą promocję na all to się wiele nie zastanawiałam.....a że akurat torby mi jeszcze brakowało do Wanderera Brown to wzięłam tą beżową, gondolkę Jane do niego mam denim więc pasuje super.
      Ta czerwona też ładna ale ja czerwieni w wózkach nie lubię...
      Torby Skip Hop Duo nie są moim zdaniem zbyt duże - wymiary 33x35x10cm - ja wolę większe ale za takie pieniądze może być big_grin oprócz tego i tak sobie kupię upatrzoną wcześniej czarną torbę MommyMoo
    • betty1234 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 16:51
      No jak rano je zobaczyłam też pomyślałam sobie, że może jeszcze jedną kupię ale ... muszę sobie odpuścić bo ani jedna ani druga niestety mi do niczego pasować nie będą a jakiś czas temu kupiłam sobie duo signature szarą i intensywnie jest teraz używana a większy lassig poszedł na razie w odstawkę wink No i oczywiście biedronkowy patent też u nas w użyciu wink
      Co do kuponów to co chwila wrzucają nowe i czasem dają tylko za odświeżenie aplikacji a czasem za zrobienie zakupów (nawet za 1 zł) smile
    • kar-ula Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 21:24
      A ja kupiłam właśnie dla siebie tę beżową. Do wózków toreb nie używam, wystarcza mi Babymel, ewentualnie nad morzem dorzucałam tę czerwoną z biedry (w Bobie stanowi podnóżek jak mała zaśnie) oraz tę z Rossmanna czarną, którą bardzo lubię. Jak mała była niemowlaczkiem, to używałam Emmaljungi i tej mojej gigantycznej Hadaki, jak podrosła, to Hadaki chodzi ze mną do pracy (czasem waży dobre 6 kg, bo ja nie lubię zmieniać toreb i muszę w tej jednej mieć pół domu, a i tak ciagle tam coś dorzucam). Jakiś czas temu kupiłam w TKMaxx Dasha w zielone i niebieskie wzorki i używam jej na zakupach jako własną torbę (do pracy za mała), ale nie do wszystkiego pasuje. Ta beżowa będzie bardziej uniwersalna, choć nie podoba mi się to, ze jest wykończona na czarno. Nie lubię typowo damskich torebek, bo zwykle mają mało przegródek, są źle zorganizowane.
    • kar-ula Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 21:28
      A tak w ogóle to bardziej mi sie podoba ta czerwona i do wózków ona by mi pasowała, ale już do własnych ciuchów nie.
      • atwar1 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 21:53
        Dziewczyny jak w tej aplikacji mobilnej znalezc ta oferte?
        Ja widze tylko zwykle aukcje. Gdzie ta strefa marek?
        Zainstalowalam wlasnie aplikacje mam ten kupon ale nie mige znalezc torby sad
        Pomozcie (mam iphona jesli to ma jakies znaczenie)
        • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 21:58
          Wpisz w szukanie skop hop potem możesz dobrać podkategorie, mi działa na iPhone, potem reszta juz ok, jak cos to zobacz tu kupony.allegro.pl/
          • atwar1 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 22:08
            Tym razem sie udalo. smile to czekamy na kuriera
            • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 22:39
              O wy zolzy jedne, no i ja kupilam, a miałam nie brać, to przez Afro, bo tez miała nie brać. Kupilam beżowa. Nie wiem co z nią zrobię, może będę używać, zobaczymy. Tez uzylam kupony, dzięki za info o nim.
              • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 22:47
                Cala przyjemność po mojej stronie smile
                Dzięki za info o promocji smile

Chyba zaraz zamówię również beżowa i ktoras sprezentuje najwyzej siostrze wink
              • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 23:08
                To jakiś zlot musimy zrobic, albo trzeba było nalot na sklep zrobic ??
                • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 12.10.14, 11:33
                  Był już taki tekst 'jak rozpoznać wozkomaniaczke- po torbie z biedronki' to teraz będzie 'po skip hopie beżowym lub czerwonym' wink
          • kar-ula Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 11.10.14, 22:09
            A o co chodzi z tą aplikacją? To musi być smartfon, czy wystarczy zwykły telefon. Mam jakiegoś smartfona rzuconego do szafy, bo ja nie lubię tych bez klawiatury dotykowych z bajerami i mnie wkurzał, ale pewnie na tym moim ukochanym Samsungu z klawiaturą to takich akrobacji-aplikacji wyczyniać nie mogę?
    • hasturek Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 12.10.14, 13:15
      To ja może odniosę się do pytania zadanego w temacie wink Rzeczywiście do torby SH zwykle mieszczę się ledwo co - ona raczej nie jest z tych ogromnych, ale z drugiej strony te naprawdę pojemne torby średnio podobają mi się przy wózku - są jakieś takie dominujące. Sama torba jest bardzo ok. No i bardzo lubię w SH ich sposób na mocowanie torby do wózka.
      PS. Ja również jak tylko przyjdzie kurier stanę się szczęśliwą posiadaczką SH beżowej. Już dawno powinnam jakieś oficjalne podziękowanie na Wasze ręce złożyć za wątek "Promocje i okazje"! big_grin Ale tym samym będę już miała 6 torbę do wózka. Mój mąż już na poprzednie krzywo patrzył, więc on raczej do podziękowań się nie przyłączy wink
    • afroddytta Ha! 13.10.14, 20:51
      Torba już do mnie jedzie,ma być już jutro smile
      To dobrze, bo już zaczęłam rozważać zakup drugiej, jakby ta mi podpasowała i trzeba by drugą na prezent.

Tylko się zastanawiam czy jakoś da się ten kupon drugi raz wykombinować? Czy jakbym na komórce męża zainstalowała aplikację to moznaby ponownie kupon dostać? W sumie mam też takie drugie nieużywane konto (sprzedawałam tam gadżety wózkowe),więc chyba przy innej komórce i innym koncie powinno się dać?
      • magda79pn Re: Ha! 13.10.14, 21:03
        raczej się da smile tylko chyba kuponów już nie ma, jak ja kupowałam, to miały być jeszcze 1 dzień i ileś godzin...
        • magda79pn Re: Ha! 13.10.14, 21:05
          a skąd wiesz, że jedzie? dostałaś maila, czy dopytałaś sprzedawcę o szczegóły?
          bo ja jutro jestem w domu i by mi pasowało jakby dotarła (ale maila nie dostałam z informacją, że wysłana), a w środę mnie nie ma sad
          • atwar1 Re: Ha! 13.10.14, 21:12
            Ja dostałam maila od DPD z numerem przesyłki więc też jutro powinna byćsmile NIe ma to jak nowa torebka wink
            • magda79pn Re: Ha! 13.10.14, 21:17
              to ja chyba nie dostanę jutro sad a szkoda, bo wymyśliłam że jeśli przyjdzie tego samego dnia co wózek, to powiem że była w gratisie big_grin M spojrzy, i pomyśli, że w sumie tak, ile taka torba może kosztować? ze 35zł? big_grin big_grin big_grin
              • magda79pn Re: Ha! 13.10.14, 21:24
                mam maila smile no to jutro czekam smile
        • afroddytta Re: Ha! 13.10.14, 21:24
          Dobra, nawet te 99 zapłacę w końcu będzie zrzutka na prezenty wink Ciekawa jestem big_grin
        • the_isabelle Re: Ha! 13.10.14, 21:27
          Dalo sie smile ja tak zrobilam, zainstalowałam aplikacje na męża komórce i wyhaczylam kupon na jego konto. Ale co fajne jak zaloguje sie na konto męża na mojej komórce, widzi kupon wiec mam do dyspozycji drugi big_grin

Ale juz faktycznie nie dają uncertain
          • kar-ula Re: Ha! 13.10.14, 21:43
            No ja zapłąciłam 99, bo po pierwsze płaciłam ano, po drugie ten telefon, który mam w szafie, to nie na androidzie jest tylko na jakimś śmiesznym systemie Bada no i się chyba tej aplikacji nie dało pobrać (kombinowałam wieczorem, bo chciałam sobie jeszcze poduszkę lateksową kupić i wykorzystać ten kupon). Wrrr, wracam szczęśliwa do mojego telefoniku z klawiaturką.
            Do mnie torba też już jedzie. Gdzie my je potem sprzedamy, jak całe forum się zaopatrzyło? big_grin
            • magda79pn Re: Ha! 13.10.14, 21:56
              Na all, za 80 zł po zimie pójdą jak ciepłe bułki, gdy je wystawimy między nowymi po 230 tongue_out
              • the_isabelle Została ostatnia sztuka bezowej... 14.10.14, 00:55
                No Kobietki... Kupcie że ją, to wreszcie może przestanę dumać czy by nie kupic drugiej torby smile
                big_grin
      • maja2806 Re: Ha! 14.10.14, 12:38
        co to za promocja na torby skip hop dziewczyny?bo dopiero teraz od was czytam o jakis kuponach
        • kina82 Re: Ha! 14.10.14, 12:40
          Na allegro były po 99zł i można było jeszcze kupon na 20 zł od allegro wyrwać.
          • djanuska Re: Ha! 14.10.14, 12:48
            Została jedna czerwona
    • gabilu Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 03:22
      Mi całe szczęście, ani ta czerwona ani beżowa do niczego nie pasuje. Piszę całe szczęście, bo pomimo tego, że torby nie potrzebuję to już bym ją kupiła.
      • magda79pn Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 07:26
        Nam też nie pasują wink ale kupiłysmy bo były tanie big_grin

oni jeszcze na pewno wystawia kilka tych toreb, jak tak tylko obserwuję czy innego koloru nie będzie w promocji wink
    • djanuska Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 07:59
      Jesteście Wariatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ale dzięki Wam będę mieć trzecią torbę do wózka. Ściągnęłam sobie wcześniej kupon ,ale zastanawiałam się długo nad tą torbą, a jak zobaczyłam,że zostało tylko 8 beżowych,to już nie było czasu na dumanie kupić czy nie kupić.
    • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 09:56
      Mam, przyjechała i zostanie z nami, kupiłam beżowa i pasuje mi do czarnego elita z zamontowanym beżowym spiworkiem. Nie jest nijaka a ten wzór jest bardzo ładny.
      • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 10:15
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/bh/zc/ht0p/JtQqjavMBPtZbWjMEB.jpg
        • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 10:44
          NO....pięknie wygląda smile tak myślałam! ona jest zdecydowanie bardziej w moim guście, ale do żadnego wózka mi nie pasuje sad
          Kina82 a mogłabym mieć do Ciebie prośbę? pstryknęłabyś fotkę z ta torbą na ramieniu, jak ze zwykła kobiecą torebką.
          Nie mogłam znaleźć takiego zdjęcia w sieci z tym kolorem, a jeśli nadawałaby się na zwykła kobieca torebkę, to może przygarnęłabym beżową torbę którejś z Was, której by nie podpasowała. Tymczasem czerwona jako pasująca do wózków została by torba typowo dzieciową (i tak nigdy nie pakuję się wspólnie z synkiem).
          Możesz wysłać na mai gazetowy albo tu jak wolisz.
          • magda79pn Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 10:58
            też już mam, śliczna jest, myślałam że będzie jaśniejsza (kremowa) a ona na moje oko jest jasny beż z ciemnym beżem smile

fotki później, bo czekam za wózkiem big_grin
            • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 11:12
              tak jest taka właśnie beżowa jasno ciemna:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/bh/zc/ht0p/epHgav40mGigdUByBB.jpg
          • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 11:09
            puściłam Ci na gazetowy link do picassy bo tak mi łatwiej niż zmniejszac zdjęcia do maila
            • the_isabelle Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 11:22
              Dzieki wielkie, juz dokladnie obejrzałam i wszystko wiem smile a raczej wiem ze nic nie wiem wink
              • afroddytta Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 15:00
                Do mnie też dotarła. W ogóle miałam dziś wizytę 3 kurierów z 3 paczkami, nic chyba bardziej nie cieszy niż taka kumulacja big_grin Japonkami to się raczej chwalić nie będę wink, ale trzecią większą paczkę na pewno zaprezentuję po doczyszczeniu...

Wracając do torby to faktycznie nie jest ona taka jaśniutka, powiedziałabym, że nawet ten ciemniejszy to taki jasny brąz. Ogólnie jest moim zdaniem bardzo ładna i też wydaje się być dość uniwersalna. Podoba mi się wykonanie, te mocowania na rączkę są sprytne. Ale chyba jednak jej nie zatrzymam dla siebie, dzieciowej typowo nie potrzebuję a na damską to średnio mi pasuje, nie podoba mi się, że główna kieszeń jest niezamykana, poza tym te 2 kieszenie z suwakami są takie dziwne. Także trafia do działu prezentowego i poczeka na baby shower mojej przyjaciółki lub siostry smile
                • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 17:39
                  Patent dla tych co jeszcze pierwszy fotelik uzytkuja: zdjęłam z tej torby ten naramienny, chodzi o tą część na uchu torby, która jest taka miękka i ma chronić ramię jak nosimy torbę i przyczepka na rączkę fotelika. Zawsze jak nosiłam córkę w foteliku to strasznie kur...łam bo mi się ta rączka wrzynala, nie po drodze mi było kupienie takiego ochraniacze ani uszycie sobie, a to pasuje idealnie.
                  • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 14.10.14, 17:40
                    Przyczepilam na rączkę fotelika miało być. Głupi android.
        • gniesia007 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 16.10.14, 20:06
          Ale super Twoj elajcik wygląda z tymi beżamismile
          Ja to chyba będę miała problem z tym moim chociaz te pasy na budzie są właśnie takie kremowe bardziej niz zimny beż, chyba tez założe jakiś wątek co tam do tego mojego bedzie pasowałosmile
          • kar-ula Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 16.10.14, 22:13
            Kina, super śpiworek big_grin
            • kina82 Re: jak wy się mieścicie w torby typu SH? 16.10.14, 22:20
              Kar-ula to mój ulubiony, dzięki. Teraz żałuje że nie skusilam się tez na ten zimowy ale nie wiedziałam, ze są takie genialne. Ech, zamowie nowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka