Dodaj do ulubionych

Bugaboo Bee3/wrażenia

27.10.14, 22:56
Jakiś czas temu pytałam Was o wózek dla mojej 10 miesięcznej córki, wybrałam BJCM GT, ale pod uwagę brałam również Bugaboo Bee, odradziłyście mi pisząc, że córa jest za mała do tego wózka. Jednak nie dawał mi ten wózek spokoju i postanowiłam go przetestować, nadarzyła się okazji dzięki wypożyczeniu wózka ze sklepu 4Kids.
No i pierwsze wrażenia - lichy wózek za wysoką cenę, budka chwieje się we wszystkie strony, bardzo nisko siedzisko, trzeba się trochę namocować z tymi pasami, zapinane na 4 części, za to siedzisko dziwnie małe.
Tak więc rozszerzyłam siedzisko maksymalnie, kolejne zapięcie pasów już nie było problemem bo dość szybko można to opanować, rączka ma fajne ustawienia, składanie wózka bardzo łatwe, trochę gorzej mi się rozkładało, ale tu też trzeba kilka razy to zrobić i już dochodzi się do wprawy.
Kolejny krok to przejażdżka, pojechaliśmy na spacer dróżką piasek ale utwardzony - wózek dał spokojnie radę, fajnie najeżdża na krawężniki, w markecie to już w ogóle bez problemu, dobrze się nim manewrowało w sklepie, między wieszakami.
Woziłam zarówno córkę (prawie 11 mcy) i syna 4 lata (104cm), obydwoje mieścili się w wózku, mała mogła mieć całkowicie wyprostowane nóżki na siedzisku - więc bardzo wygodnie, 4 latek sięgał do podnóżka i też wygodnie mu się siedziało, amortyzacja - rzeczywiście lepiej wyczuwalna przy cięższym dziecku, ale prowadzenie przy małym bardzo łatwe i lekkie.
Fajna waga wózka, lekki i mieścił się nawet w niewielkim bagażniku.
Nie podoba mi się materiał budki no i cena wink Ale wiosną pewnie będę rozważała jego zakup, bo jest ciekawą alternatywą dla parasolek.
http://images66.fotosik.pl/314/bad728368f81e3b8med.jpg
Obserwuj wątek
    • koala0405 dodatki bee3 05.11.14, 19:58
      śliczności:
      bugaboo.pl/c/13-akcesoria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka