mad_milk 15.12.14, 19:54 A jutro chyba pojadę obejrzeć Recaro... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 15.12.14, 20:55 Bardzo dobry wybór. Ja miałam dwa razy pp pliko mini i w przyszłości planuję zakupić jeszcze raz. Czekam tylko na nowe kolory 2015. Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 15.12.14, 21:32 Miałam obydwa. PP mini i Recaro. Recaro mniejszy po złożeniu, lżejszy, z pełną rączką. Mini ma większe siedzisko i budę. Amortyzacja podobna, koła chyba takie same, prowadzenie i podbijają podobne. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 15.12.14, 22:24 Ja uważam, ze super wybór. Recaro to wózk podobny do Yoyo, a ten mnie i zachwyca, i drażni. PP jest klasykiem, ale cudownie się składa i jest naprawdę wygodny dla dziecka. Odpowiedz Link
inka.1982 Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 18.12.14, 10:54 Hej, jaki kolor zamówiłaś? U mnie się chyba szykuje niespodziewany wyjazd na wakacje na początku stycznia i będę musiała nabyć parasolkę asap. Wiesz może jaka wkładka najbardziej pasuje do PP Mini? Odpowiedz Link
mad_milk Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 18.12.14, 19:48 Przyjechał ale chemii między nami nie ma. Wszystko mi klekocze i trzęsie się, tapicerka wydziela niezbyt miły zapach, kopię w kółka (może źle chodzę), myślałam że tapicerka będzie miała żywsze kolory tych pasków. Nie wiem co robić. Jak ktoś chętny, to odeślę w dobre ręce. Kolor neon. A ja w poniedziałek wylatuje i co? I będę taszczyć Baby Joggera, bo Zappa właśnie wysłałam. Wrrrrr!!!! Widziałam w Smyku Questa za 700zł. Może jego przymierzyć? Odpowiedz Link
car.in Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 18.12.14, 20:13 Mini ma nisko rączki i nie nadaje się dla osób wysokich. Może dlatego na niego wchodzisz? Ja mam Questa i jestem bardzo zadowolona. Jeśli się uda to bym je zamieniła i sprzedała Mini. Odpowiedz Link
mad_milk Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 18.12.14, 20:30 Ja mam 164cm, więc wysoka jakaś nie jestem. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Zamówiłam PP Pliko Mini 18.12.14, 21:43 Ja mam 175 i wchodze na koła jak się zapomnę Szkoda, zę Ci się nie spodobał, on jest taki wygodny do przenoszenia, składania. Ja odwolałam wszytkie ustwione w kolejce kupujące i naszego PP zostawiam do wiosny. Teraz zaczepiłam śpiworek BS i jak dziś było 8 st to wysłałam opiekunkę z nim zamiast Bobem, bo tam gruby śpiwór naczepiony. SA mała i tak chodzi i tak, więc niech sobie niania popcha co innego Odpowiedz Link