Dodaj do ulubionych

Hartan Racer GTS 15

22.01.15, 20:16
Cześćsmile

Mam prośbę drogie kobietki o poradę w sprawie tego wózka. Dziś wpadł mi w oko w sklepie i to jako jedyny. Był lekki i łatwo się wszystko wypinalo, składało jedną nogą. Kółka są terenowe, na moje krzywe chodniki na osiedlu w sam raz. Czy miałyście do czynienia z nim ?
Przepraszam jeśli zakładam niepotrzebny wątek, nie mogłam znaleźć nic o tym modelu. W ogole to chyba mało znana firma?
pozdrawiam !!
Obserwuj wątek
    • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 22.01.15, 20:17
      dino.sklep.pl/nowy/nowoSC-wozek-hartan-racer-gts-2015-z-hamulcem-recznym-spacerowka-gondola-falt-fotelik-cabrio-baza-familyfixkurier-gratis-p-19268.html?zenid=a4a38f58d267ac8b651fa81f3e7a4e29
      • magda3797 Re: Hartan Racer GTS 15 19.04.15, 11:21
        Mam pytanie do posiadaczy HARTANA. Odebrałam wczoraj wózek i w gondoli nie ma materacyka, jest ona wewnątrz obszyta białą tkaniną. Na stronie sklepu napisane jest, że w gondoli Falt powinien być materacyk kokosowy., Nie wiem czy on znajduje się pod tą białą tkaniną, bo myślałam, że to będzie taki luzem. Dziękuję z góry za odpowiedź
    • edelstein Re: Hartan Racer GTS 15 22.01.15, 22:14
      Hartan to czolg.Zawsze sie zastanawiam co kieruje lidzmi, ktorzy kupuja Hartany.
      • mama1dawidka Re: Hartan Racer GTS 15 22.01.15, 22:26
        Hartan jest Bardzo Dobrym wozkiem
        Mialam racer gt i Topline s
        Topline sie lepiej prowadzilo smile
        A hartan racer To wg odpowiedz na teutonie cosmo?
        Z tym ze w hartanie jest wieksza amortyzacja smile
        • mama1dawidka Re: Hartan Racer GTS 15 22.01.15, 22:28
          Noi hartan To niemiecka Firma smile
          To jedna z lepszych jak z nie najlepszych firm
          Niemieckich produkujacych wozki smile
          To ja w Polsce powiedzmy x-Lander?
        • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 18.02.15, 19:39
          Mama1dawidka - a jak Ci się go prowadziło po wertepach i naszych chodnikach ? Amortyzacja zadowalająca ?
    • kar-ula Re: Hartan Racer GTS 15 23.01.15, 01:12
      Edelstein - bezuzyteczny wpis swiadczacy o tym, ze to Ty masz problem, a nie wozek.

Hartan to swietna marka sytuowana jakoscia i funkcjonalnoscia na rowni ze szwedzka Emmaljunga. Nie znam tego konketnego modelu, ale wszystkie Hartany, ktore ogladalam ktoregos razu w Bobowozkach urzekly mnie dopracowaniem wykonania, amortyzacja, lekkoscia podbijania i "wogle" smile No i obecna linia Hartanow, kolorystyka - naprawde wozki z klasa. Szkoda, ze nie sa popularne, bo ludzie boja sie kupowac, aby nie stracic przy sprzedazy i kolo sie zamyka, bo przez to sa malo popularne. troche jak Gessleiny - tez swietne wozki, a takie niedocenione.
    • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 23.01.15, 11:28
      Był najlżejszy ze wszystkich jakie ogladałam i najmniej właśnie wygladał jak czołg. I tak fajnie się zdejmuje i zakłada te poszczególne części, dzięki za odpowiedzi. Przyjrzę mu się jeszcze raz
      • mama1dawidka Re: Hartan Racer GTS 15 23.01.15, 11:41
        Zalezy Tez kto na Co mowi czolg wink
        Dla mnie moja Emma super nitro To dopiero czolg w porownaniu z np Bugaboo big_grin
    • magda3797 Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 10:55
      Witam. Rzeczywiście mało jest opinii o wózku, Hartan Racer GTS, ale jest to nowy model, wychodzi od 2015 r. O firmie Hartan znalazłam sporo informacji, a najważniejsze to, że ich wózki plasują się na pierwszych miejscach w rankingach. Odwiedziam te kilka sklepow i generalnie ten wozek jest uznawany za jeden z najlepszych.Ja zdecydowałam się na GTS, mam nadzieję, że nie będę żałowała, tym bardziej, że cena jest bardzo wysoka. Dokupiłam do niego fotelik Cabriofix i baze Familyfix i oczywiście adapter. Mam nadzieję, że będę zadowolona, bo wizualnie ten wózek jest piękny, no chyba, że ktoś gustuje w stylowych wózkach.
      • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 12:57
        A jaki wzielas kolor ? długo czekasz na zamówienie czy od ręki ?
        • magda3797 Re: Hartan Racer GTS 15 02.02.15, 07:01
          Ja dla dziewczynki, więc zdecydowałam się na kolor 201, on jest na białym stelażu. Jest on dostępny w sklepie, ale ja pot6rzebuje dopiero na początek maja, więc zamówiłam cały komplet, w tym tygodniu mam zawieźć zadatek i umówić się na termin odbioru.
    • car.in Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 11:29
      Ja też Hartana szczerze polecam. Mam model Vip. Wózek dopracowany w każdym szczególe.
      • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 12:58
        No ja byłam tylko raz oglądać wózki i wszystkie były po prostu brzydkie i ciężkie, a ten po prostu jeden rodzynek leciutki, wszystko tak ładnie się składa, klika. Na pewno jeszcze pójdę na łowy.
        • feromona Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 13:24
          Hartan to czołg ?. Niesamowite, jak ludzie odbierają różne modele wózków.
          Dla mnie Hartan vip wielkościowo jest porównywalny z Cameleonem.
          Hartan Racer GT jest dużo cięższy od vipa ( mocno odczuwalne), mozna jednak wpiąć przednie koła terenowe i ma amortyzację na przód.
          Czołgiem dla mnie jest Emma super nitro , albo mundial , ale już z pewnością nie city cross.
          Dla mnie Hartany są dobre jakościowo, jeśli nie przeszkadza Ci waga w GT , to bierz śmiało. Proponuje jednak porównać go z Hartanem vipem.
          • feromona Re: Hartan Racer GTS 15 31.01.15, 13:29
            Jak podszedł Ci Hartan to zerknij jeszcze na Emme city cross, jest lekka ( również stelaż) , leciutko się podbija i jeżdzi. Na Krzywe chodniki idealna. Nie zrażaj się brakiem skrętnych kół, w tym modelu tego się nie odczuwa.
            • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 01.02.15, 15:18
              tak masz rację, VIP o niebo lzejszy i mniejszy - wczesniej go nie zauwazylam wink dzieki za radę
    • tasmaklejaca-0 Re: Hartan Racer GTS 15 01.02.15, 15:18
      Byłam na ogladaniu wozka po raz II. Jednak model VIP wydaje mi się jeszcze lepszy - lzejszy o 2 kg. Ale pytanie do bardziej doświadczonych bo ja się niestety nie znam - czy gondola nie powinna być regulowana, w sensie wysokość... czy jednak skoro dziecko jest takie male to ciągle lezy plasko? dzieki smile ten moj model to było coś tam belly button olivier, co to jest, czy to jest kolor, czy odmiana wozka ? nie zdazylam zapytać tylko zapamietalam nazwę
      • car.in Re: Hartan Racer GTS 15 02.02.15, 12:23
        Ja dokupiłam gondolę do hartana. Ona nie jest regulowana na dnie. Mnie to nie przeszkadza. Niemowlę ma leżeć. Za to fajnie składa się do transportu na płasko.
      • nellyssima Re: Hartan Racer GTS 15 02.02.15, 16:05
        Belly button olivier to rodzaj tkaniny
      • vaio24 Re: Hartan Racer GTS 15 19.04.15, 11:35
        Zdecydowałaś sie na Hartana, jak wrażenia? Ja myśle o Racer GT (od GTS różni sie brakiem hamulca ręcznego) albo Xperii. Fakt ze VIP najlżejszy ale jak stoi bokiem to stelaż zdaje sie nieproporcjonalny.
        Jezeli chodzi o Belly Butten albo s.Oliver to dwie kolekcje tkanin jakie mozna wybrac, różnica jest około +200zl w stosunku do pozostałych kolorów.
    • marekmantek Re: Hartan Racer GTS 15 06.03.15, 04:36
      Witam. Właśnie staliśmy się posiadaczami racera GTS. Po poprzednim wózku Maxi Cosi Mura 4 -terenówki która się świetnie spisała w terenie-czytaj góry doliny na wiejskich terenach bez chodników+wyprawy w góry- była ciężka i dużo "celowania"przy montażu, przy składaniu gondoli na płasko trzeba było czasu. Hartan przy tym rewelacja. Wszystko dopasowane z zamkniętymi oczami można składać i rozkładać smile
      • bgrys Re: Hartan Racer GTS 15 21.03.16, 14:46
        Witam,
        Proszę o informację jak oceniają Państwo amortyzację w wózku? Chodzi mi o to, czy na wertepach dziecko trzęsie czy buja.
        Będę wdzięczna za odpowiedź.
    • akaszaa Re: Hartan Racer GTS 15 26.07.15, 23:03
      Może komuś się przyda moja opinia. Posiadam Hartana Racer GT 2014 od 9 mieś. Używałam gondoli i teraz spacerówki. Brzydki jak noc, mega cięzki i zajmuje mi cały bagażnik (i to tylko stelaż). Słabe podbijanie, ciężko jedzie po śniegu a w ogóle nie jedzie po piachu. Jednak można przednie obrotowe kółka wymienić na duże i wtedy prowadzenie jest lepsze (w sumie to tylko opcja ale zimą mi się przydała, kupiłam używane na allegro za 300 zł). Buda w gondoli "twardej" niesciągalna i można jej używać jako uchwyt i przenosić dziecko z 1 piętrasmile Osobna, bardzo duża buda w spacerówce, wszyscy którzy ją widzieli mega zazdrościli! Schodzi aż do pałąka.szkoda że nie ma wbudowanej moskitiery. Kosz na zakupy duży i fajnie zawieszony szeciopak wody mineralnej wchodzi bez zarzutu i nie trze o chodnik czy krawężniki. Hamulec fajny bo nie niszczy butów przy odblokowaniu ale chodzi cięzko (może mi sie zabrudził...). Nie mam porównania z innymi wózkami ale ponieważ trzymam go w samochodzie w dwóch cześciach (citroen c3) to mam go trochę dosyc i kupuję spacerówkę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka