Dodaj do ulubionych

Quinny Moodd - spacerówka

16.02.15, 16:32
Dziewczyny!!
Urzekła mnie spacerówka Quinny Moodd. Aktualnie jako gondoli używam Emmy Mondial Duo Combi. Proszę dajcie znać, czy Moodd wart jest swojej ceny, bo aż 2 tysięcy, czy sprawdzi się zarówno w zimie i w lecie oraz jeśli go używacie, proszę generalnie o jakieś opinie, wady, zalety smile
Pozdrawiam wink
Obserwuj wątek
    • silke85 Re: Quinny Moodd - spacerówka 16.02.15, 21:52
      zimą słabo widze ten wózek , dziecko w ogóle nie jest osłoniete, ta budkę a raczej pseudo daszek to nie wiem kto wymyślił i czemu ma on służyć, pisałam tez gdzies ostatnio ze 15msc cora kumpeli juz sie do niego nie mieści...
      • fela1977 Re: Quinny Moodd - spacerówka 17.02.15, 06:07
        Też jeździłam Mooddem koleżanki, jeżeli masz więcej wózków- to tak. Jeżeli ma to być jedyny wózek - nie. Oprócz wspomnianej budki, zero amortyzacji, kosz na zakupy - jak budka, symboliczny. Oparcie nawet wysokie, ale siedzisko napompowane i jak Silke napisała, 1,5 roczniak siedzi jak sardynka w puszce. Poza tym mega ciężki. Wg mnie lepszy buzz xtra, grubsze koła przednie- wrażenie większej amortyzacji, większa budka i siedzisko, pojemniejszy kosz i z 3 kg lżejszy.
    • silke85 Re: Quinny Moodd - spacerówka 24.02.15, 16:49
      naprawde wg ciebie wart jest 3koła? a czytałaś komentarze powyżej?
      • izi-76 Re: Quinny Moodd - spacerówka 24.02.15, 18:03
        Miałam MODDA i o ile z głębokiego byłam zadowolona to spacerówka moim zdaniem to porażka. I na pewno nie nadaje się na jesień zimę czy wczesną wiosnę! Daszek jest płytki i z bardzo cieniutkiego materiału - strasznie przewiewny. Siedzisko też w żaden sposób nie osłania dziecka i jest małe. To wózek typowy na lato i dla drobnego dziecka.
    • martuska1982 Re: Quinny Moodd - spacerówka 24.02.15, 18:33
      właśnie że się telepie (macałam w sklepie, nówka lata gorzej jak buzz) i do tego skrzypi.
    • monikamar3-3 Re: Quinny Moodd - spacerówka 25.02.15, 09:52
      Koleżanka ma, chwilę nim jeździłam. Okropienstwo. Skrzypi okropnie, siedzisko male, buda tragiczna o koszu nawet nie bede juz wspominac. I ciężki. W życiu nie dalabym za niego nawet polowe tego ile obecnie kosztuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka