18.02.15, 08:57
Macie doświadczenie z tym wózkiem?
Czy ma amortyzację, pompowane koła, rozkłada się do pozycji leżącej, czy można dokupić do niego gondolę?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 09:11
      Wpisz w wyszukiwarkę na forum brio go, to ten sam wózek, ale u nas pod logiem britax.
      • mrozonka82 Re: britax go 18.02.15, 10:27
        Jestem szczęśliwa posiadaczka Brio Go od dwóch tygodni i jakem wozkomaniaczka musze to napisać szczerze, to absolutnie jeden z najlepszych wozkow jakie w życiu miałam. Super amortyzowany i miekki, zwrotny, łatwy w prowadzeniu, obszerne siedzisko dla dziecka i od tego w dwóch kierunkach, wielki kosz na zakupy, super tapicerka i buda, idealny dla malucha po przesiadce z gondoli, dla mnie wozek naprawde bez wad. Bardzo polecam wink
        • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 10:32
          a kiedy będziesz go sprzedawać? big_grin
    • betty1234 Re: britax go 18.02.15, 10:39
      My też mamy Brio Go i polecamy wink
      Co prawda gondoli nie używaliśmy i nasza gondola się kurzy bo zbyt późno ją kupiliśmy i używamy tylko spacerówki, ale tą mogę w 100% polecić.

p/s
      Martuś ty wiesz, że z chęcią bym Ci naszego oddała ale ... no właśnie wink
      • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 10:42
        Może do maja ci córa wyrosnie big_grin
      • koala0405 Re: britax go 18.02.15, 10:43
        ps. dziewczyny dajcie mi trochę nacieszyć się brio...
        • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 10:46
          koala0405 napisała:

> ps. dziewczyny dajcie mi trochę nacieszyć się brio...

Koala, do maja się nacieszysz? big_grin Potem ci się znudzi, nie?
          • koala0405 Re: britax go 18.02.15, 10:51
            nie wiem...jestem do niego bardzo przywiązana
            W sumie to mam go najdłużej...
            zobaczymy, młody szybko rośnie
            • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 10:56
              koala0405 napisała:

> nie wiem...jestem do niego bardzo przywiązana
              > W sumie to mam go najdłużej...
              > zobaczymy, młody szybko rośnie

Karm go mamusia karm, niech rośnie jak na drożdżach. wink
            • betty1234 Re: britax go 18.02.15, 10:58
              Asia wiem, wiem ale poczekam wink a wtedy Marta zestaw będzie mogła dostać wink
      • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 10:44
        Jakby co zapowiadam się pierwsza na wasze wozy. ;>
        • betty1234 Re: britax go 18.02.15, 10:59
          Marta gondolę z adapterami to już masz zaklepaną jakby co smile
          • arc-en-ciel Re: britax go 18.02.15, 11:45
            ja tez mam, kupilam caly komplet i na razie jeszcze wciskamy sie do gondoli, powiem szczerze, ze zaluje, ze tak pozno go kupilam, nie wiem jak spacerowka, nie pasuje mi nie rozkladane do poziomu oparcie i regulacja paskowa, ale zobaczymy jak sie to sprawdzi w praniu, amortyzacja, miekkosc rewelacja, walory estetyczne super, mala w nim dobrze spi, sklada sie rewelacyjnie, ja mam fuksjowy, widzialam, ze fanka tego wozka jest Gwen Stefani, ma go przynajmniej w 2 kolorachsmile
            • koala0405 Re: britax go 18.02.15, 11:46
              spacerówka jest jak kubełek , ma bardzo fajne siedzisko
              Mój młody w brio potrafi spac 3 godziny
              • arc-en-ciel Re: britax go 18.02.15, 11:49
                jaki masz kolor brio?
                • koala0405 Re: britax go 18.02.15, 11:50
                  szary
                  • nic-10 Re: britax go 18.02.15, 13:53
                    Dziewczyny a brio ma pompowane koła? mieszkam na wsi i tu z drogami różnie? Czy on rozkłada się na płasko? i czy można do niego wpinać fotelik?
                    • nic-10 Re: britax go 18.02.15, 13:56
                      widzę że jeszcze fajnie prezentuje się britax affinity smile czym on się różni od go
                      • koala0405 Re: britax go 18.02.15, 13:59
                        britax affinity ma kubełkowe siedzisko spacerowe i dużo mniejszą amortyzację acha i koła tylnie pompowane
                        • arc-en-ciel Re: britax go 18.02.15, 15:15
                          kola w go sa piankowe, ale amortyzacja lepsza niz np. w xlanderze xmove na pompowanych, mozna wpiac fotelik
                        • wodadobra Re: britax go 18.02.15, 18:30
                          Tylko britax jest twardy w porównaniu z Brio, które dzięki amortyzatorom płynie. Do tego affinity wydał mi się jakiś taki płaski, a tutaj dziecko siedzi W wózku, a nie NA wózku.
                          I nie bałabym się tego braku rozkładania na płasko. O co chodzi? Niewiele dzieci śpi na brzuchu, a pozycja kubełkowa jest zdaje się dość anatomiczna.
                          No i aż żal mnie ściska, ze trafiłam na Brio tak późno.
                          Za późno, żeby się nim nacieszyć.
          • martuska1982 Re: britax go 18.02.15, 17:20
            betty1234 napisała:

> Marta gondolę z adapterami to już masz zaklepaną jakby co smile

Tak własnie pomyślałam i dlatego właśnie jakby co będę Mrozonkę molestowac o jej spacerówkę. tongue_out

sztucznamrowka napisała:

> Mi się Brio Go też podoba i po opinii koali bym go brała wink ale nowych i używek
            > brak....a z Britaxem to przesadzili z ceną...

Nie pomyśleli chyba, że gdyby zjechali z ceną tysiaka to mieliby hit sprzedażowy, a tak dla wielu cena jest zaporowa.

nic-10 napisał:

> Jaki polecacie sklep internetowy z tym wózkiem, jak w ogóle go szukać jako brio
            > go czy britax go? Widziałam też że jest brio go next, co to, prezentuje się fajnie

W Pl to tylko w Akpolu britaxa go realnie mają, nie łyszałam by inny polski sklep go rzeczywiscie miał w sprzedaży.
            Poa tym to tylko za granicą chyba, a w Polsce tylko z logiem britax.
            Z logiem brio model go (nie next) miał być w bobowozkach pod koniec stycznia, ale jak na poczatku litego znów się przypomniałam z pytaniem to tym razem mojego meila olali, wiec pewnie nie maja i miec nie będą. wink
    • sztucznamrowka Re: britax go 18.02.15, 16:10
      Mi się Brio Go też podoba i po opinii koali bym go brała wink ale nowych i używek brak....a z Britaxem to przesadzili z ceną...
      zrobiłabym fotoporównanie z moim Wandererm bo to bardzo podobne wózki moim zdaniem smile
      z tego co widziałam w necie to Go o wiele lepiej się składa i ma większy kosz na zakupy ale za to Wanderer oparcie ma rozkładane na płasko....
      • arc-en-ciel Re: britax go 18.02.15, 16:19
        ja jestem oczarowana, wozek jest zgrabny, dobrze amortyzowany, w gondoli dzidzius ma duzo miejsca na dlugość, rączka jest bardzo komfortowa dla prowadzacego, kosz ogromny
        • nic-10 Re: britax go 18.02.15, 16:48
          Jaki polecacie sklep internetowy z tym wózkiem, jak w ogóle go szukać jako brio go czy britax go? Widziałam też że jest brio go next, co to, prezentuje się fajnie...
    • gochalodz Re: britax go 18.02.15, 17:20
      Z tyłu koła są pompowane,a z przodu nie. Bez obawy jednak,bo można dokupić zestaw kół przednich zimowych. Poza tym jest gondola,duża.
      Nie rozkłada się na płasko.
      • arc-en-ciel Re: britax go 18.02.15, 17:43
        ja nie mam pompowanych kol, wozek uzywany mozna kupic na ebay, ceny jednak sa ok 500 euro zazwyczaj, na olx jest czarny, spacerowka, ale zdjec nie ma
        • gochalodz Re: britax go 18.02.15, 23:39
          Brio go nie miało pompowanych, Brio go next miało i tak samo jak Britax go (takie widziałam w Norwegii).
          Można wymienić te przednie,skrętne koła na oś z kołami nieskrętnymi co jest fajne zimą i w trudniejszym terenie.
          • ferrieha Re: britax go 13.05.16, 22:21
            Britax go tez nie ma pompowanych, tylko Britax go next. Brio go i Britax go to dokładnie te same wózki, tylko brio to starsza nazwa wiec i starsza produkcja.
    • pierniczekalpejski Re: britax go 13.05.16, 13:12
      Witam smile może pytanie będzie niemądre, ale czym się różni Brio Go od Britaxa Go? Czy jest to starsza nazwa firmy Britaxa? Czy jest to inna nazwa ? Dzięki za odpowiedź
      • koala0405 Re: britax go 13.05.16, 13:45
        Brio przejął Britax więc zmienili nazewnictwo ale to ten sam wózek.
        • ferrieha Re: britax go 13.05.16, 18:59
          Na odwrót, to Britax przejął Brio smile teraz produkowane sa już tylko Britaxy z tego, co wiem
          • koala0405 Re: britax go 13.05.16, 20:23
            racja, źle napisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka