Dodaj do ulubionych

jak tam wasze BJ ZIPy? ;)

19.02.15, 14:11
kilka osób z forum kupiło i nikt nic nie pisze, nie dajecie fotek... ejjj nieładnie... człowiek tu czeka na jakieś relacje a wy nic tongue_out
Obserwuj wątek
    • jotka_k Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 19.02.15, 14:25
      Mój na razie nawet na spacerze nie był, bo dzieciarnia z końcówką zapalenia płuc uncertain
      Po domu jeździ fajnie big_grin
    • dorocik833 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 19.02.15, 16:18
      ja kupiłam dodatki ale wózka brak;/ zbieram kasę i mam nadzieje ze pod koniec miesiąca go zamówię.
      • zabaaa1984 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 20.02.15, 05:49
        Jakie dodatki kupilas? My tez nie zdążyliśmy wyjechać na dwór bo młody sie rozchorował ale w warunkach domowych wszystko mi w nim pasuje smile
    • sztucznamrowka Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 20.02.15, 06:44
      Ja też jestem jego bardzo ciekawa więc dawajcie fotki dziewczyny smile
      Czy ta forumowa promocja na niego jeszcze jest? Ja za późno przeczytałam wątek dla sprzedawców....
      ehh...
      • jotka_k Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 20.02.15, 19:23
        przetestowany na spacerze smile młody się rozsiadł i nie wysiadł wink
        jestem pozytywnie zaskoczona, po niezbyt równym chodniku prowadzi się łatwo i przyjemnie, nawet jedną ręką
        z moim prawie 14 kg synkiem podbija się bardzo ok
        troszkę słychać kółka ale nie ma tragedii
        no i kosz jest pooojemny smile
        • martuska1982 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 01:12
          Podbija się lepiej niż CM czy GT?
      • gniesia007 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 00:42
        Ja dzis w koncu ujzałam na wlasne oczy tego zipa w mama i ja, powiem ze nie zrobil na mnie wrazenia, taki trochę mniejszy CM, jest zdecydowanie nizszy i rączkę ma tez zaskakująco nisko akurat dla mnie pozytywnie bo ja z tych mniejszych. Rączka trochę za gruba i gumowatauncertain Material na budce, jak w fusione, taka dosyc miekka ta budka i byc moze moglaby sie zaciągac, i to oparcie w pewnym momencie sie konczy ta sztywna czesc i taki dosyc spory kawalek tak brzydko sie odchyla do tylu i wyczuwa sie stelaz, nie wiem jak by bylo gdyby dziecko tam opieralo glowkę, sprawdzalyscie to moze? Podnozek moglby byc troszke schowany by starsze dziecko moglo wygodnie oprzec nozki na tej ramie nizej, a tak to lydkami opiera o te pedalysmile prowadzi się i manewruje po sklepie lekko, podbija gorzej choc rączka jest nizej i latwiej mi sie na nim uwiesicsmile Tak czy siak nadal sie zastanawiam nad wyprobowaniem gowink
        • jotka_k Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 10:22
          jeśli chodzi o podbijanie to plasuję go między GT a Lite smile
          miękka część oparcia nie przeszkadza dziecku, przynajmniej mojemu tongue_out a miękka być musi żeby ZIP się składał tak jak się składa wink
          ja mam 176 cm wzrostu i wysokość rączki jest ok choć mogłaby byc odrobinę wyżej
          materiału budki nie lubię big_grin
          • martuska1982 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 12:46
            nie miałam city lite dlatego zapytałam o gt i cm wink
            • walker85 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 13:08
              Moim zdaniem ZIP podbija się lekko (wożę nim 12 kg córkę). Nie zauważyłam żadnego gorszego podbijania od GT, a mam obecnie oba, które wykorzystujemy na przemian.
              Moim zdaniem ZIP jest tańszą i pod kilkoma względami lepszą alternatywą dla Bee. Tzn. jest świetnym wózkiem na cieplejsze pory roku dla starszego dziecka (powyżej roku moim zdaniem). Ma obszerne siedzisko, szerokie jak na taki wózek (szersze od SI czy XT). Budka dobrze chroni, choć materiał ma słaby i to moim zdaniem jego największa wada. Kółka przednie są rzeczywiście głośne, ale cichsze niż Maclarena. Wygląd super, pasy biodrowe odpinane od górnych, pełna rączka, leciutki i mały po złożeniu - moim zdaniem warto.
              • minima80 Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 22:06
                a czy ta dostawka będzie pasować do tego wózka?
            • jotka_k Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 21.02.15, 14:50
              ja nie miałam cm wink

martuska1982 napisała:

> nie miałam city lite dlatego zapytałam o gt i cm wink
    • koala0405 fotki 04.03.15, 17:39
      Mój ZIP-ek:
      pokazywarka.pl/t8imxl/
      • zabaaa1984 Re: fotki 04.03.15, 20:24
        Super! Co to za wkładka, ta zebra? Szukam właśnie czegos go bedzie idealnie pasowało do zipa.
        • agnes_nyc Re: fotki 05.03.15, 10:07
          szcztucznamrowka priv
          • agnes_nyc Re: fotki 05.03.15, 10:07
            Moj zipek w turkusie dzis do mnie dotrze smile
            • enjoy83 Re: fotki 06.03.15, 22:38
              mam pytanie, czy jest możliwość wpięcia pałąka do wózka? i gdzie zakupiłaś wózek?
    • cibeles Re: jak tam wasze BJ ZIPy? ;) 08.03.15, 16:02
      Mam dwa pytania o ten wózek. Siedzisko ma tylko 41cm wysokości, czy to nie za mało dla 2-3 latka?
      Piszecie, że przednie kółka stukają, a jak jest z trzęsieniem/telepaniem np na kostce brukowej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka