mamalilundy
06.12.15, 20:46
Syn obecnie ma 5 miesięcy wozimy się głównie Emmą, wtedy zazwyczaj śpi i EW duo ale to tylko do poludnia na zakupy w weekendy albo jak starsza nie idzie do przedszkola. I zaczynam się już rozglądać za spacerowka. Emme mam tylko gondole, bedziemy nią jeździć tak dlugo jak tylko sie da a raczej jak dlugo mały będzie chciał w niej leżeć. Mam nadzieje ze chociaz do konca lutego. Myślałam nad cameleonem ale nie jestem do konca przekonana. Chcialabym coś co dobrze sie prowadzi, cos co pojedzie po krzywych chodnikach ale nie musi też byc nie wiadomo jak terenowy ( mam mbuj po corce na stanie ). Dobrze byloby zeby siedzisko było kubełkowe ( starsza po przesiadce z gondoli do zwyklej spacerowki z wozka 2w1 straaaasznie sie darla. Dopiero jak kupilam jane rider to pokochała jazde wozkiem) ale nie jest to wymóg konieczny. Jeśli kubełek to nie jakis mikro ( quinny chyba jest malenki jesli dobrze kojarze) bo synek dosyc duzy jest, ale tez nie musi byc jakis wielki bo na pewno jeszcze wymienie ten wozek na inne także nie bedzie to wozek do końca. Nie zaglądałam tu z 1.5 roki więc nie wiem, moze jest cos nowego godnego uwagi? Będę bardzo wdzieczna za jakies pomysły, propozycje.