30.01.16, 10:02
Witam serdecznie,

Proszę o poradę.
Szukam spacerówki dla 5 miesięcznego dziecka, waga 10 kg . Cena bez znaczenia.
Wózek na tereny wiejskie.

Pozdrawiam,
patden
Obserwuj wątek
    • guttao Re: help! 30.01.16, 12:17
      Pare miesiecy temu stałam przed tym samym dylematem. Do "finałowej trójki" wszedł BI, bj versa i brio. Wygrała versa ze względu że miała wszystko to czego potrzebowałam. Kubelkowe siedzisko, bo młody nie siedział wtedy, regulowany podnóżek i przekładane siedzisko/ do CH, miasta bo inaczej młody chciał być na rękach jak mnie nie widział/. Nie żałuje! choc od razu mowię że to wozek ogromu zalet /kosz do którego pół domu mozna załadować , budka ktora chroni dziecko, zwrotność, składaniu jedną ręką itp/ i ciężkim podbijaniem. Przy siedzisku w stronę rodzica i załadowanym koszem bardzo ciężkim. Mi w codziennym użytkowaniu nie przeszkadza to bo nie mam krawężników by podbijać co rusz a i w CH ich nie spotykam wink prowadzi sie bardzo dobrze. Wg mnie najbardziej trafna opinia na temat tego wozka jest na blogu mamygadzety.pl
      BI kiedyś do mnie zawita , brio w wersji z gondolą jest dla mnie do zaakceptowania wizualnie ze spacerowką juz nie. I materiału plowiejacego nie moge znieść. Nie ma miedzy nami chemii wink a bj czarne zawsze mi się podobały
    • patden Re: help! 30.01.16, 12:30
      Obawiam się kubelksad zastanawiam się nad UJ albo bee3
      • guttao Re: help! 30.01.16, 13:23
        Ja wybrałam kubelek i regulowany podnóżek bo tak zalecała fizjoterapeutka. Dziecko nie siedzące bardzo czesto krzywo sie ustawia w spacerowe. Mi doradziła zmianę w wieku ok roku.
        Nie wiem jakie masz tereny wiejskie, ale u mnie Bee to bym mogła nosić lub w domu podziwiać. Tzn planuje zakup, ale jako drugi lub trzeci wozek do samochodu wink
        • patden Re: help! 30.01.16, 13:33
          Tereny są całkowicie fatalnetongue_out Nierówne chodniki, uskoki, piach etc...

• ichi51e Re: help! 30.01.16, 22:12
            No to bee odpada - cudownie sie zakopuje w piachu i po zwirze jedzie srednio
      • afroddytta Re: help! 30.01.16, 14:51
        UJ to terenówka, a bee to wozek zupełnie innego typu, na pewno nie w teren!

Bumbleride bedzue dobrym wyborem bo jest lepiej amortyzowany dla takiego maluszka niż UJ. Dobry bedzue tez easywalker sky/qtro. Bob tez ake za jakues kilka miesięcy ok 8/9 m.z.
      • patden Re: help! 30.01.16, 15:24
        BJ czarny jest piękny smile a jak podbijaniem
        • guttao Re: help! 30.01.16, 16:11
          Tak jak pisałam wcześniej, nie najlepiej wink pytanie jest takie czy masz u siebie przed czym podbijać?
          BI to super wybór, choc nie wiem czy nie tak od 9 miesiaca. Bob też. Mam boba u bardzo sobie chwalę teraz.
          • djulliet Re: help! 30.01.16, 16:41
            Easywalker Sky albo Quattro, Bumbleride Indie, z takich bardziej klasycznych Emmaljunga Scooter. Ja dla 7mc syna kupiłam Britaxa B-motion 3 -taka budżetowa terenówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka