Ten temat spedza mi sen z powiek. Zdecydowalam, ze bez podwojnego wozka sie po prostu nie obejdzie. Roznica bedzie rowno 2 lata.
Po przeczytaniu wielu opini uzytkowniczek podwojnych wozkow zdecydowalam sie na ten z siedzonkami obok siebie. (Dodatkowo zostaje z nami gondola po moim starszym no i w sumie spacerowka tez bo to 2w1, ale spacerowki nie znosze- ale w razie w jest)
Na wypady z dwojka, a bedzie ich jednak sporo, bede brala podwojny woz i chce miec mozliwosc zamontowania gondolki. Niekoniecznie przemawia do mnie miekka gondolka, chce miec noworodka na oku.
Zastanawiam sie miedzy nipperem a EW. Czy EW naprawde jest taki krowiasty? Boje sie ze nie zmieszcze sie w drzwi od klatki np, albo w windzie. Nie widzialam go na zywo i u mnie jest chyba nie do obejrzenia.
Nipper mi sie podoba, obawiam sie tylko, ze starszak szybko wyrosnie z tego wozka. No i dostepnosc uzywek modelu v4 jest znikoma! A w starszych modelach ten pojedynczy daszek bedzie bardzo uciazliwy, zwlaszcza jak zamontuje gondole (mlode rodzi sie latem).
Nie ukrywam ze podwojny wozek bedzie nam sluzyl tez na wyjazdy wiec niech nie zajmie calego bagaznika (tu obawiam sie o EW).
Myslalam tez na MB tym nowszym waskim, ale cenowo niestety przekracza mozliwosci
Cos jeszcze jest godnego uwagi? Dla noworodka i 2latka? Ma posluzyc 1-1.5 roku. Chociaz starszy juz nie jezdzi praktycznie w wozku (GT stoi i sie kurzy

) to moze i krocej. Cena tak powiedzmy do 1500zl. Tylko uzywany wchodzi w gre