Dodaj do ulubionych

Spacerówka dla dziecka od 6mca

05.05.16, 10:46
Witajcie i poratujcie bo mam trochę dylemat... wybrałam gondolę na pasach, ciężka i mało zwrotna ale wiadomo ze chodzi mi o dobro dziecka, natomiast jesienią chce przesiaść sie na spacerowkę i myślę o którymś baby joggerze.

Chodniki i krawężniki, miasto ale mam uraz do stykających wózków (po cameleonie).

Czy mój plan jest dobry? Bo mam wątpliwości czy taki maluszek nie utopi mi się w bj i niezaplacze jeżdżąc przodem.

Podpowiedzcie coś smile
Obserwuj wątek
    • livince Re: Spacerówka dla dziecka od 6mca 05.05.16, 11:18
      Jeszcze dopisze ze myślę o bj city mini gt.
    • wix_1 Re: Spacerówka dla dziecka od 6mca 05.05.16, 11:22
      nie wiadomo czy będzie płakać zależy od dziecka- ja na taką okazję trzymam bj verse gt smile
      Z BJ to Elite lub bardziej terenowy summit(nie mam tylko dlatego że nie podobają mi się kolory tapicerki smile ) byłby chyba najlepszy dla takiego malucha. Jeżeli może być nie bj, to bob revolution z wkładką np jette - jest duże siedzisko (wkładka pomniejszy trochę), ale amortyzacja - marzenie. Mam gondole do boba i można w nim bujać dziecko prawie tak jak w wózkach na paskach (szybciej się zatrzymuje z bujania ale buja pięknie) więc nawet dla noworodka jest ok.
      • wix_1 Re: Spacerówka dla dziecka od 6mca 05.05.16, 11:23
        o taką wkładkę: www.limango-outlet.pl/jette/uniwersalna-wysciolka-w-kolorze-niebieskim-53-x-80-cm-3189568 lub www.limango-outlet.pl/jette/uniwersalna-wysciolka-x-pad-w-kolorze-szarobrazowym-49-x-79-cm-3189572

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka