Dodaj do ulubionych

PYTANIE - ODPOWIEDŹ

06.04.17, 09:38
Pomyślałam, że przydałby się wątek z pytaniami i odpowiedziami. Wiecie, takimi nie mega dłuuuuugimi. Pytamy konkretnie i odpowiadamy konkretnie. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 06.04.17, 09:54
      np. czy spacerówka BRITAX GO NEXT lub GO BIG raczej starczy do końca wózkowania?
      • koala0405 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 06.04.17, 11:33
        to zależy od dziecka.... mój starszak /obecnie 7 latek/ jeździł w wózku sporadycznie do 4-5 lat, młodszy syn /3,5 latek/ przestał jeździć mając 2,5 roku. Na siłe go próbuję wsadzić do wózka ale posiedzi, pobawi się i wyłazi ....potem znowu wsiada gdy starszak chce się zamienić i tak w kółko
        • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 06.04.17, 13:55
          Dziękuję za odp. Pozdrawiam!
    • nafnaf4 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 07.04.17, 12:06
      Nigdy tu nie widzę wzmianek o wózkach xlander czy tez są uważane za wózki pokroju częstochowskich czołgów?
      • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 07.04.17, 22:05
        hej. Było kiedyś coś na forum o x landerach, navingtonach i deltim (siostrzane firmy). Myślę, że to wózki całkiem całkiem jak na częstochowskie smile
        • martuska1982 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 09.04.17, 22:33
          gorligorligor napisała:

> hej. Było kiedyś coś na forum o x landerach, navingtonach i deltim (siostrzane
          > firmy). Myślę, że to wózki całkiem całkiem jak na częstochowskie smile

Nie siostrzane firmy, a po prostu trzy różne linie produkcyjne tego samego producenta. Firma delti z Czestochowy produkuje wózki z linii xlander navington i deltim. produkuje w sensie składa, bo produkowane od podstaw sa w Chinach, jak wszystko inne tongue_out
          Ba! Xlandera xa mozna kupic na aliexpress tongue_out
      • martuska1982 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 09.04.17, 22:31
        nafnaf4 napisała:

> Nigdy tu nie widzę wzmianek o wózkach xlander czy tez są uważane za wózki pokro
        > ju częstochowskich czołgów?
        >

Ja xa uwielbiałam i szczerze to majac kolejne dziecko i baaaardzo mały budżet poszłabym w xa.
        • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 13:18
          Tak, XA to taki niemal sztampowy model x landera. Szkoda, że się wycofali z tej produkcji. Pozdrawiam martuśka82, nie wiesz czy afrodytta, magda od śpiworków lub sylki etc.jeszcze tutaj na forum bywają?
          • martuska1982 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 18:41
            gorligorligor napisała:

> Tak, XA to taki niemal sztampowy model x landera. Szkoda, że się wycofali z tej
            > produkcji. Pozdrawiam martuśka82, nie wiesz czy afrodytta, magda od śpiworków
            > lub sylki etc.jeszcze tutaj na forum bywają?
            Tutaj nie, ale mogę je pozdrowić od ciebie. ☺️
            • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 19:24
              jasne smile czas tak szybko leci...ehhh
              • martuska1982 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 11.04.17, 12:11
                Dziewczyny dziękują za pamięć i pozdrowienia smile
                • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 11.04.17, 22:54
                  trochę się poczułam jak w jakimś tajnym stowarzyszeniu tongue_out
                  • martuska1982 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 12.04.17, 22:11
                    gorligorligor napisała:

> trochę się poczułam jak w jakimś tajnym stowarzyszeniu tongue_out

Jako zwolenniczka teori spiskowej o NWO zaprawdę powiadam ci, ze tajnych stowarzyszen pełno wokół nas. tongue_out
      • annulka79 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 21:19
        Coś te szybkie pytanie-odpowiedź nie wychodzą tongue_out
        A xlandery znacznie przewyższają czołgi, to inna kategorie z z tej firmy czołgowate to raczej delti wink
        Sąsiadka ma x-cite i to naprawdę fajny miejski wózek. Po przesiadce z reklamowanego czołga właśnie maluch wygodnie siedzi, nie zjeżdża, nie ma płaczu w wózku, wózek prowadzi się dobrze, składa w zgrabną paczkę.
        • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 22:07
          x-cite, to wydaje mi się podobny do cadeta (miałam kiedyś) i do któregoś oystera. Zgrabny, fajny.
          • annulka79 Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 10.04.17, 22:50
            Do cadeta to x-pulse. X-cite to taka sola city z logo xlander wink
            • gorligorligor Re: PYTANIE - ODPOWIEDŹ 11.04.17, 20:15
              ano ano. Sorki, nie chciało mi się sprawdzić. Pamiętam, że coś tam było podobne tongue_out tak, x-pulse smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka