Dodaj do ulubionych

wózek do spania dla dużego roczniaka

19.04.17, 16:13
Dziewczyny, moja mała przesypia drzemki w wózku. To około 3h dziennie, potrzebuje do tego bujania, stąd wózek. Obecnie śpi w Cam3, ale 1. dotyka głową budki, 2. to jest kubełek, więc śpi w takiej dziwnej pozycji z podwiniętą miednicą.
Myślałam o jakimś BJ, bo są polecane dla dużych dzieci, ale tam będą jej wisieć nogi.
Czyli szukam wózka w którym dziecko leży całe na płasko, nada się dla dużego dziecka (teraz nosi ciuchy 92), da się go kupić używanego i potem sprzedać albo nowy nie kosztuje miliona monet (i też jest sprzedawalnywink ).
Podpowiedzcie proszeee...
Obserwuj wątek
    • nablaanbu Re: wózek do spania dla dużego roczniaka 19.04.17, 16:36
      polecam Valco Tri Mode, ma wyczuwalną amortyzację, rozkłada się prawie na płasko paskiem, mieści się w nim chudy 4,5 latek - 110 cm (co prawda nie próbował spać), nośność do 20 kg, używka jest na grupie na fb tylko nie pamiętam czy na valco love czy na wózkach a jak będzie ze sprzedawalnością to licho wie bo na razie mało popularne, ja kupiłam na 4kids nówkę dla 8 miesięcznej córeczki i jestem zadowolona.
      • mania_aniam Re: wózek do spania dla dużego roczniaka 19.04.17, 17:10
        Podnóżek podjeżdża do góry? Dzięki za opiniesmile
        • nablaanbu Re: wózek do spania dla dużego roczniaka 19.04.17, 20:44
          tak, jest regulowany
    • annulka79 Re: wózek do spania dla dużego roczniaka 19.04.17, 18:14
      Concord Fusion ma powierzchnię spania ok 100 cm i myślę ze to świetny wybór . Można kupić używany albo nowy.
      ewentualnie tańsza opcja to Navington scooner (oparcie przeciętne ale łącznie z siedziskiem i podnóżkiem wychodzi sporo)
    • martuska1982 Re: wózek do spania dla dużego roczniaka 19.04.17, 18:44
      Condord fusion dobra propozycja, ma duża powierzchnię spania. Baby joggery też, wózki valco, np.proponowany wyżej tri mode to tez byłby super wybór. Jesli jednak chcesz fajną amortyzację, zeby bujało, to fusion niezbyt tu ma się czym popisać. baby joggery z serii city mini też sa sztywne, elite juz ma super amortyzajce. Nowy wózek joie model mytrax też ma niezlą mpowierzchnie spania. Teraz go niedawno testowałam i naporawde ten parametr jest zadowalający. Wcześniejszy litetrax mial dośc krótkie oparcie, ale w mytraxie super jest i oparcie i powierzchnia spania i amortyzacja.

Na zdjęciu moja córka dwa lata rozmiar 98.

https://i1265.photobucket.com/albums/jj510/martuska1982priv/joie%20mytrax/17821013_1389728601093036_106441197_n.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka